Samsung galaxy s4 vs sony xperia z

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar artık telefonları seçmek beni deli ediyo resmen herkes ya samsung ya sony ya htc ya da nokia fanı olmuş reskes fanı olduğu markayı üste çıkarmaya çalışıyo lütfen bu fanlığı bırakın ve doğru cevaplar verin kendi markanızı övmeyin bu arada xz alamk doğru olmaz bence

ecacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben xperia z almayı düşünüyorum alınca stock android kurup daha stabil kullanırım diye düşündüm. firmalar telefonları gereksiz yazılımlarla dolduruyorlar. özellikle samsung

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia z kullanıyorum valla telefon değil bu amiral gemisi öbürleri biraz vapur gibi geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum umarım x peria z almışsındır ben x peria z kullanıyorum ablamda s4 var. Son güncellemeden sonra s4e takıp geçiyorum resmen. S4, Z den sadece hızlıydı şuan o farkta kapandı. + yönleri ise dayanıklılık toza ve suya karşı. Telefonu suyamı dusurecen sanki diyenler var; bu insanlar hiçbir zaman su altı video çekmenin keyfini yaşayamayacak. Dediklerimin dışında stamina modunda telefonu kullanırsanda 1-2 günü çok rahat çıkarırsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
of harbıden kafamkarıstı arkadaslar 2 hftdır s4 le experıa z arasında kldım ve gıdıp alamıyorum tlefn nereye bksam herkes arı bı yorum ypıyor :) s4 de gercktn cok gzel ozellıkler var bnm sadece tek sıkıntım dıs kbnn saglamlıgı ıste o bnı zye cekıyor :)

mzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnce şöyle düşün dışı cammı olsun(xperia z) poli karbon mu (s4) bnce cam arayüzübakımından düşün bnce s4 bide sensörler mi tercih ederim yoksa su geçirmezmi bnce sensörler çok gereksiz bide s4 işlemcisi yüksek ama ihtiyaç yok o kadar hiç düşünmeden xperia z al bnce dışının cam olması çok şekil bnce

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia z çok daha güzel bir telefon işlemcisi eski ama önemli olan yazılım. Samsungun yazılımlarıda telefonu çok fazla şişiriyor. Gereksiz sensörleri var. 1 hafta s4 kullandım, sensörleri bikere kullandım oda arkadaşlarıma göstermek için onun dışında işlevsel değil. Sonra htc one a geçtim telefonda kaliteyi hissettim. Kasası, tasarımı, sesi, stablitesi... Bence htc one ama telefon dayanıklı sağlam olsun, suya da girsin diyorsan xperia z yada bu kadar beklemişken biraz daha bekleyip xperia honomi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
xperia z daha şık duruyor
75f27c1d.png
buna bak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kalitesini iyice arastirin s4 u tek falan gecmezsin kardesim xperia z her piksel basina 3 alt pikselle ekrani daha da iyi yapiyor s4 deyse bu her piksel basina bir alt piksel

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
bence en güzeli galaxsi note 2 al harika bişey ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kararsız kalmıştım sizin yorumlarınızla sanırım s4 almaya değer görünüyor..=))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herkese mrb yorumları okudum yenı telefon alma aşamasındayım ve araştırıyorum yalnız şunu söylemek ıstıyorum 1,5 yıldır xperıa s kullanıyorum tek bır sorun yaşamadım kesınlıkle mukemmel ve xperıa z nın işlemcısı bır numara düşük müş sayılara bakmayın arkadaşlar her ıkı telefonuda alın aynı anda kullanın aradakı farka bakın düşük işlemcı ile bıle s4 kadar ıyı performans verıyor ayrıca kulaklık kucuk olması dezavantaj degıl kesınlıkle merak edenler varsa tercıhını xperıa z den yana kullansın 13 mp bu bıle yeter ya s4 saman alevı gıbı

muzoq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin ne kadar sallamacı olduğun nedenleri; 1 işlemci ile alakalı sallaman veri aktarım hızlarına bak xperia z(lte 100mbps) s4(hsdps 42 mbps) 2. 3g açık 530 saat xperia z s4 370 saat uzun uzun yazmak istemiyorum ama s4 kullanan arkadaşımla bir yolculuk yaptık 3günlük aynı şartlar altında tlfonlarımızı kullandık benim şarjıma hayran kaldı!! 3.xperia z nin piyasa ne kadar zaman önce çıktığı ortada ve 4 güncelleme geldi s4? 4.tlfonumu vatandan aldım sony garantili olan heryerde hala 1850 tl den satışta samsung ise vatanda %30 indirim günlerinde 1670tl ye düşüyor hatta bu haftasonu var vatanda indirim 2.el piyasasını sen tahmin et artık!! 5.sen ne ara aldın kullandın kapaklarını bozdun su geçirdi tlfon? arkadaşım senin gibilere ayar oluyorum ukala ukala konuşuyorsunuz inş msjımı okuyup cvp verirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peria z almama nedenleri; 1 işlemcisi s4 ve one göre eski ve yavaş. 2 tam bil pil canavarı. 3 sony güncelleme vermiyor, verse de tedavülden kalktıktan sonra. 4 ikinci eli yok satmaya kalksan ya yok fiyatına satarsın ya da elinde kalır 5 telefon ağır ve hantal, zamanla su geçirmez kapakları gevşeyip su sızdırabilir. yani diğer iki telefondan hiçbir üstün yanı yok tam tersine eksiği çok. en büyük eksiği de pilinin çabuk bitmesi. bence tercihin ya s4 ya da htc one olmalı. sony hiç düşünme bile.
Haklısın bende xperia z aldım . daha yeni oldu güncelleme fln onlarda bi fikrim yok ama sunu söyleyebilirm pil çok hızlı tükeniyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony hiç düşünme diyenler lütfen teknoloji ile ilgili yorum falan yapmasınlar samsung s4 OpenGL ES 3.0 DESTEKLEMİYOR.
fakat Xperia Z destekliyor yeni güncellleme ile bunu kullanıcılara sunacak. samsung un tek yaptığı şey teknolojiden anlamayan müşterileri kandırma sizde atlıyorsunuz işte samsunga :D
Her türlü Sony bir numara kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia z yavaş artı şarjı az gidiyor gece fotoğraf çekimi iyi değil ekran çok soluk ağır ele tam oturmuyor 1 ay oldu satalı ısınamadım şimdi samsung galaxy s4 kullanıyorum gece yarısına kadar elimden düşmediği halde şarjı bitmiyor ekran süper çok canlı çok seri telefon boyutlarına göre çok hafif ele avuca geliyor çok fonksiyon bir cihaz ses tam kıvamında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ixperia z aldım hoparlöründen çıkan sesi duydukça günden güne ödeyeceğim paraya acıyorum:(

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İkisinden birisini aylacaksan z derim.Başka seçeneklerde düşünürsen iphone derim.Yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xpreia Z şu tatil zamanında denizde havuzda olan çekimlerde çok işe yarıyor. Samsung alınmaz bence Xpreia Z al derim. Darbeye suya dayanıklı. Samsung gibi plastik kalitesiz tasarıma o para verilmez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 4 gün önce z aldım telefon güzel ama insanı tatmin eden bi özelliği yok su geçirmez toz geçirmez başka yok s4 de de 13 megapixel kamera var ama z den daha güzel fotolar çekiyo bugün geri sattım ve s4 aldım ha bi de z de ses çok büyük eksik çok ısınıyor ayrıca

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Z görüldüğü kadar hantal bir cihaz değil şahsen kullanıyorum samsungların yanında çok daha albenisi olan bir cihaz hem daha elit duruyor hem uygulamaları sorunsuz çalıştırıyor. samsungdaki tüm özelliklere yanıt veren hatta kimi yerde (örn. kamerasının hd olması gibi) samsungu acayip dercede solluyor. telefonun kullanımıda samsunga nazaran daha kolay ve eğlenceli geçtiğimiz hafta havuza gittim havuzda mükemmel fotolar çektim hem suyun dışında hemde içinde dedim ya xperia z yi karşılaştırmana dahi gerek yok samsung s4 üde note 2 yide kullandım ve en çok sony den memnun kaldım

birde pil ömrüne kısa diyenler var tam aksine şuanda işim gereği çift telefon kullanıyorum kullandığım diğer telefonum s4 ve emin olun xperia s4 den çok daha az şarj yemekte. xperia yı 1 kere şarj ediyorum ancak s4 ün 2. şarj edilmesinden sonra neredeyse batarya %40 lardayken x peria nın şarjı bitiyor yani alacaksan xperia yı öneririm...

GreenHeart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.el degerini dusunmuyorsan xperia z ama bence iphone 5S i bekle-Al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen dostum adamlar boş konuşuyo ayrıca s4'ün işlemcisinin güçlü olmasının sebebi xperia z 2013 şubatında piyasaya çıktı,s4 ise mayıs da arada 3 ay var az değil :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet hoparlörü cok kötü adeta ses gelmiyor diyebilirim neymiş su geçirmiyormsuş adamın işi yok deniz altında fotoğraf çekiçekmiş çok meraklıysa deniz altı profesyonel kamera alsın olsun bitsin saçmalaık xperia sattım arkadaşlar s vardı şimdi samsung s 4 alıcam

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konu eski ama hala okuyup bakanlar için Sony Xperia Z diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende xperia z var mükemmel s4 ten daha iyi telefonu kaçkere yüksekten düşürdüm bişiycikolmadıçizilmedi ve telefonu silmekle uğraşmayıp suda yıkıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kafana sık ve bir köşede utan dostum n72 kullanıpda xpreia z yorumu yapma