Samsung Galaxy s4 mü iphone 5 mi yoksa hTc one mı ?

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben ocak-şubat gibi telefon almak istiyorum istediğim özellikler: Kasılma donma olmaması marketlerde kaliteli uygulamalar olması internette rahat gezinme sanırım ki zaten büyük ekran avantaj iyi oyun performansı ve Müzik deneyimi... Fanboyluk yapmazsanız sevinirim.

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasılma donma olmaması dıyorsan 3 telefon ıcınde en stabil olan nette rahat gezinme gibi durumları ele alıyorsak ayrıyetten program uyumlulugu dıosan ben iphone 5 derım , ama oyunları rahat oynamak ıcın dedıgın gıbı ekran boyutu onemlı buna göre s4 ile One arasında durcak olursak donanım olark s4 daha ıyı ama One ninde senı yarı yolda bırakacagnı sanmıorm müzik açısından da soruosan kesinlikle Htc derim, ama işte btun telefonların ayrı ayrı guzel yanları var ama genel olarak ben iphone 5 diyorum , 2.sırada htc yi terch ederdım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ocak ve şubat demişsin o zamana bakalm be telefonlar cıkar ama listene lg g2 ve eğer bütçe sıkıntın yoksa iphone 5 yerıne 5s i ekle derım

uzungel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
subway surfu falanandroid uygulamalarını açıyor mu apple

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uygulama olarak neredeyse hiç farkı yok app store ile google play'in. Çoğu uyguluma ortak özellikle oyunlar ortak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone hız olarak androidden daha iyi 5s al derim ancak parmak izi okuma sorunu olduğu soyleniyor bence iphone 6 yı bekle hemde buyuk ekranlı geliyor samsung eskisi kadar tercih edilmeyecek artık iphone 6 ile birlikte bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet apple yani app store da da var subway surf merak etme:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim emin ol parmak izinde hiçbir sorun yok ha tek sorun ellerin ıslakken açmıyor oda olsun artıkk :))

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben ocak-şubat gibi telefon almak istiyorum istediğim özellikler: Kasılma donma olmaması marketlerde kaliteli uygulamalar olması internette rahat gezinme sanırım ki zaten büyük ekran avantaj iyi oyun performansı ve Müzik deneyimi... Fanboyluk yapmazsanız sevinirim.

Kardeşim konuyu açmadan forumda biraz gezinirsen buna benzer konular oldugunu görürsün. Lütfen konu kalabalığı yapmayalım.

Soruna gelirsek ben sana samsung önermiyorum S4 u kafadan sil bence, geriye 2 cihaz kalıyor iPhone 5 ve HTC One şöyle bahsedeyim HTC One da kamera pembeleşmesi vs. sorunları var ama HTC düzenli güncelleme veriyor sorunlarıda çözer inşallah, yani güncelleme konusunda 2 cihazdada sıkıntın olmasın. Benim kendi fikrim iPhone 5 alman çünkü stabilite, hız g
üncelleme desteği, marketlerde kaliteli uygulamalar nedeniyle iPhone 5 tavsiye ediyorum. iPhone lar daha uzun ömürlüdür.

Sen başta karar ver iOS mu istiyorsun Android mi? Android istersen HTC One yerine LG G2 32GB almanı tavsiye ederim yeni nesil cihaz herşeyiyle seni tatmin eder güncelleme konusundada sıkıntın olmasın Android 4.4 verildi bile, ama ben sa
ğlam telefon istiyorum hemde G2 sevmedim One daha iyi diyorsan HTC One da alabilirsin çok ama çok şık bir görüntüsü var ben ilk gördüğümde bayıldım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 5 en ideali en güzeli en kalitelisi çaldırmadığın sürece :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungun telefonları genelde 2-3 sene dayanıyor sonra yeni samsunglar çıkınca aldığın cihazın pek bir esprisi kalmıyor ama iphone için böyle bir şey söz konusu değil ben iphone al derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
paran çoksa tercih edemiyosan HEPSİNDEN AL:biggrin::thumbup: