S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar rusya android 5 romunu odinle yükleyince tekrar eski 444 e alabiliyor muyuz telefonu ?
Samsung galaxy s4 i9500 telefonlar 4G teknolojisi ile uyumlu değil deniyor. Peki bir yazılımla 4G ye uyumlu hale getirilemez mi ? Yani İ9505 telefonlarla arasında ne fark var yapılamaz mı ?
İlk günden beri kullanıyorum sistemsel bir eksikliği kesinlikle yok bazı programsal eksiklikler olabilir onlarda play storeden temin ediliyor ama şu bir gerçekki ekran yapısı o kadar berbatki sakın yere düşürmeyin camı hemen kırılıyor az bi darbeyle min dışardaki fiyatı 450 tl samsung servis fiyatı 600 tl sordum. ekranı komple değişiyor sadece dış dokunmatik kısmı değişmiyor :S rehberde küçük takılmalar yaşanabiliyor cepte ekran dokunma hassasiyetine bağlı kendi kendine menülere geçiyor. yüzey yapısı çok kaygandır. ekran çizilmezlik testleri videoları dolaşıyor sakın inanmayın ekran koruyucu ve kapaklı kılıf kştap şeklinde olanları mutlaka tercih listesinin ilk sırasına koyun ve birde kasko yaptırmayı unutmayın. ben unuttudum +600 tl daha masraf :S
Ota olarak sunuldu mu ?Sonunda S4 Mini kullanıcılarının beklediği 4.4.2 KitKat güncellemesi ülkemize geldi . Hayırlı olsun ...
Download firmware: I9190XXUCOD2_I9190OJVCOD2_TUR - SamMobile
:mrgreen:
Sitede kies e gelmemiş gözüküyor. OTA ya da düşmemiştir muhtemelen. S4 Mini de rusya romu kuruluydu , rootlu cihaz. Bunu indirip yüklemem gerekiyor. 4.2.2 ye dönüş izni yoktu malesef knox laneti yüzünden ...Ota olarak sunuldu mu ?
Ota ya düşmüş. Evdeki S4 mini ye baktım 600 mb lik güncelleme var.Sitede kies e gelmemiş gözüküyor. OTA ya da düşmemiştir muhtemelen. S4 Mini de rusya romu kuruluydu , rootlu cihaz. Bunu indirip yüklemem gerekiyor. 4.2.2 ye dönüş izni yoktu malesef knox laneti yüzünden ...
Ota ya düşmüş. Evdeki S4 mini ye baktım 600 mb lik güncelleme var.![]()
Arkadaşlar S4 için Lollipop güncellemesi arkadaşlarıma gelmiş ancak bana hala gelmedi. Güncelle dediğimde en son güncelleştirmeler hala yüklü diyor ne yapmam gerek?
İnşallah dediğiniz gibi olur da cihazı bozmam. Teşekkürler :biggrin:Sammobile'dan gt-i9500 diye aratırsan karşına çıkan tüm romlar telefonuna uyar9500 yazması yeterli
Yok yok bir şey olmazİnşallah dediğiniz gibi olur da cihazı bozmam. Teşekkürler :biggrin: