Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonumu cpu-z programıyla test ederken 2 çekirdegin stopped oldugunu gördüm yani çalışmadıgını bunun ne anlama geldigini ögrenmek istiyorum neden çalışmıyor yani 4 çekirdek mevcut ama 2'si çalıyor bu bi sorun mu ya da hepsini nasıl çalıştırabilirim?
onlar yüke binince çalışyor enerji tasarufu için kapalı.

ice_freezer_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya geçenlerde buralarda bir yerde görmüştüm ama bulamadım tekrar, Adobe Air yükledikten sonra flash player desteği için bir tarayıcı adı vermişti bir arkadaş, o tarayıcıyı duyan, bilen var mı acaba?

Bir de bazen arama sırasında telefon kendini sessize alıyor, arama sonrası düzeltsem de bir sonraki aramada yine aynı şey oluyor. Bir arkadaşımın Galaxy S3'ünde de aynı sıkıntı var. Arama sırasında ben mi bir şeye basıyorum bilmiyorum. Bir Samsung bayisine girip sordum bugün, telefonu servise gönderin dedi. Bu konuda bilgisi olan, yardım edebilecek olan var mı?
benim telefonda gelen aramada kendini sessize alıyor, nasıl düzeltebilirim acaba ?

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar moralimi bozabilecek bir durum oldu. Telefonu yeni aldım bilen biliyor. Daha 1 hafta oldu olacak ama kasa kalitesi azizliğine uğradım galiba. Telefonda spigen sgp kılıf kullanıyorum ama telefonu sarjdan çıkartırken sanırım hızla çıkarttım diye alt soket girişinde birazcık soyulma ve darbe almış gibi oldu ve benim moral 2 gündür sıfırda. Telefondan soğuyacak aşamaya geldim nedense elime aldığımda hep orası geliyor aklıma sinir oluyorum. Oysa telefonu hayranlıkla kullanıyorum kullanıyordum. Ne yapacağım ben şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde s4 var rootladım ama kamera başarısız diyor bunun için ne yapabilirim bilgisi olan varmı
(marketten kamera uygulaması yükle demeyin onu denedim)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu s4 lere 4.4.3 ne zaman gelecek bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevnrm şimdiden teşekkürler

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Az önce 96.32 MB'lık bir güncelleme geldi. KNOX 1.0'dan 2.0'a yükseltilmiş. Sürüm hâlâ 4.4.2.

Wrkvb2.png

3RLZA2.png

Reaksiyon puanı
16,128
hata var demek Allah'ın dark evo'sunda bile boşta fazla güç çekmesin diye çekirdek kapanır...

VazgectimSenden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkeze selamlar bende galaxy s4 aldım güzeldi bir telefon ama bir sorunum var şarj!

Telefon 1 dakikada %1 harcıyor buda çok büyük bir kayıp forumdaki arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Değerli arkadaşım;

wifi ye gir ayarlardan gelişmişe gir wifi açık tutta asla yı seç...

wifi ile nete girince deli gibi gidiyor batarya en azından bu ayar ile bekleme modunda iken şarj yemiyor.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle telefonumda daha yeni fark ettiğim ve daha öncelerde de olabilir belkide ama dikkat etmedim sanırım neyse bugün oyuna girerken gördüm ekranın belli kısımlarında genelde arka planın rengi sarı ve beyaz olunca belirginlik artıyor netten baktım fakat benim problemi bulamadım ekranda renkli ince 3-4 tane çizik var kimisi uzun kimisi kısa telefonun yönünü değiştirdiğim zaman renklerde değişiyor telefon sigortalı büyük ihtimalle yakında götürecem ama hatanın adını bilemiyorum ölü pixelmidir aceba?????

işte çekebildiğim kadar resim kırmızı çizgi ile belirttim

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Varmı bi değişiklik
KNOX ve Çocuk Modu'nun simgesi geldi. Açınca internetten indiriyor o uygulamaları. Bende bir sorun vardı. Arkaplan uygulamaları ekranını ilk açtığımda uygulama yok görünüyor, 2.sinde hepsi görünüyordu. Artık nadiren böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Linux kerneli 3.4.5 sürümü olmuş. Telefonu bilgisayara bağladığında içindeki bir dosyanın adını değiştirdiğinde pencere donuyordu. Şimdi isim düzenlemesine hiç girmiyor sanırım.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle telefonumda daha yeni fark ettiğim ve daha öncelerde de olabilir belkide ama dikkat etmedim sanırım neyse bugün oyuna girerken gördüm ekranın belli kısımlarında genelde arka planın rengi sarı ve beyaz olunca belirginlik artıyor netten baktım fakat benim problemi bulamadım ekranda renkli ince 3-4 tane çizik var kimisi uzun kimisi kısa telefonun yönünü değiştirdiğim zaman renklerde değişiyor telefon sigortalı büyük ihtimalle yakında götürecem ama hatanın adını bilemiyorum ölü pixelmidir aceba?????

yok mu ? Cevaplayacak yardim edebilecek lütfen!!!!

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar öncelikle telefonumda daha yeni fark ettiğim ve daha öncelerde de olabilir belkide ama dikkat etmedim sanırım neyse bugün oyuna girerken gördüm ekranın belli kısımlarında genelde arka planın rengi sarı ve beyaz olunca belirginlik artıyor netten baktım fakat benim problemi bulamadım ekranda renkli ince 3-4 tane çizik var kimisi uzun kimisi kısa telefonun yönünü değiştirdiğim zaman renklerde değişiyor telefon sigortalı büyük ihtimalle yakında götürecem ama hatanın adını bilemiyorum ölü pixelmidir aceba?????

camdan oluyor o sorun değil üretim sırasında oluşan bişey.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
camdan oluyor o sorun değil üretim sırasında oluşan bişey.

ama farklı bi ekran geldigi zaman bir manzara misal orası bozuk bi şekilde görünüyor ve sinir bozucu olabiliyor böyle bi telefona yakıştıramıyorum. bu durumun normal olmasını anlamadım üretim sırasıda olsa bi hatadır bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar dün internetten s4 siparişi verdim uzun bir süre kullanan varsa sorunlarını detaylı olarak anlatabilir mi?

Reaksiyon puanı
16,128
gt-s5360'a 4.3 cyancream attım bu mantıklı oldu mu? kasma göze batmıyor batsa duvardan duvara sektirirdim onu ama sesi arttı çakma ipod touch gibi oldu yeni kaliteli kulaklık al diyor...

kimbueness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 telefonunum büküldü ve hala çalışır durumda , ıphone 6 ya rakibim :D

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ekran sürem 3 saati geçiyor geçmiyor arasında bir şey. Sizde durum nasıl?

huseyin2470

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm ben S4 i9500 yurtduşından getirttim, bugun imei attırdım , x#0011# ile şebeke aktifleşiyor, atılan imeyiyi sorguladıgımda kayıt bulunamadı+uretici firmada boş, neden acaba telefon kapanırmı, bilgisi olan varmı.
dip not(mesj gönderemiyorum çözümü bien varmı)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Android 5.0 Lolipop güncelleme alacak i9500 Samsung açıkla dı.

ersan.beser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sd kart alıcam 16 gb düşünüyorum. Uygulama müzik vs. atarken sorun yaşamayacağım bi kart önerir misiniz ? Nette çok sorun yaşayan gördüm çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunda sorun yok merak etme. sadece camını çizmişsin. çiziklerin artmasını istemiyorsan ekran filmi kullan.