Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar rusya android 5 romunu odinle yükleyince tekrar eski 444 e alabiliyor muyuz telefonu ?

XBERKEX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s4 i9500 telefonlar 4G teknolojisi ile uyumlu değil deniyor. Peki bir yazılımla 4G ye uyumlu hale getirilemez mi ? Yani İ9505 telefonlarla arasında ne fark var yapılamaz mı ?

Reaksiyon puanı
16,128
Samsung galaxy s4 i9500 telefonlar 4G teknolojisi ile uyumlu değil deniyor. Peki bir yazılımla 4G ye uyumlu hale getirilemez mi ? Yani İ9505 telefonlarla arasında ne fark var yapılamaz mı ?

4g lte donanımla ilgili cpu ile gelir yazılımla kazanılmaz.

enmodafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk günden beri kullanıyorum sistemsel bir eksikliği kesinlikle yok bazı programsal eksiklikler olabilir onlarda play storeden temin ediliyor ama şu bir gerçekki ekran yapısı o kadar berbatki sakın yere düşürmeyin camı hemen kırılıyor az bi darbeyle min dışardaki fiyatı 450 tl samsung servis fiyatı 600 tl sordum. ekranı komple değişiyor sadece dış dokunmatik kısmı değişmiyor :S rehberde küçük takılmalar yaşanabiliyor cepte ekran dokunma hassasiyetine bağlı kendi kendine menülere geçiyor. yüzey yapısı çok kaygandır. ekran çizilmezlik testleri videoları dolaşıyor sakın inanmayın ekran koruyucu ve kapaklı kılıf kştap şeklinde olanları mutlaka tercih listesinin ilk sırasına koyun ve birde kasko yaptırmayı unutmayın. ben unuttudum +600 tl daha masraf :S

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Telefonu sıfırladım, her bir ayarını yaptım. Daha sonra müzik çalarların mp3'leri görmediğini fark ettim. .nomedia dosyası yoktu müzik klasöründe. Klasörü silip tekrar açtım, çare yok. Telefonu yeniden sıfırlamak durumunda kaldım. Şu an sorun yok.

Reaksiyon puanı
16,128
İlk günden beri kullanıyorum sistemsel bir eksikliği kesinlikle yok bazı programsal eksiklikler olabilir onlarda play storeden temin ediliyor ama şu bir gerçekki ekran yapısı o kadar berbatki sakın yere düşürmeyin camı hemen kırılıyor az bi darbeyle min dışardaki fiyatı 450 tl samsung servis fiyatı 600 tl sordum. ekranı komple değişiyor sadece dış dokunmatik kısmı değişmiyor :S rehberde küçük takılmalar yaşanabiliyor cepte ekran dokunma hassasiyetine bağlı kendi kendine menülere geçiyor. yüzey yapısı çok kaygandır. ekran çizilmezlik testleri videoları dolaşıyor sakın inanmayın ekran koruyucu ve kapaklı kılıf kştap şeklinde olanları mutlaka tercih listesinin ilk sırasına koyun ve birde kasko yaptırmayı unutmayın. ben unuttudum +600 tl daha masraf :S

anlaşılan gt-s5360'ta kalmak en iyisi onunla masa tenisi oynarsın ve hala ekran tek parça kalır ve çalışır dokunmatik hasar görmez...
tabi bunu yazdım diye inadına kırılır pigme telefonum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende S4 active var. Avusturya Lollipop rom'unu kudurm. Ancak pil ömrünü uzatmak istediğimde sadece WCDMA/GSM var ama 2G oarak tek gözükmüyor. Acaba normal s4 kullanıcılarında da böylemi . Örneğin rus rom'u nasıl. Alman lolipop rom'unu kursam (üzerine kurabilir miyim bilmiyorum) acaba gelirmi? yorumunuz varmıdır. Teşekkürler.

apqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Bende s4 ilk çıktığında almıştım. Bir problemim var, birisiyle konuşurken(ahizeden), konuşmayı hoparlöre aldığımda sesim karşı tarafa gitmiyor. Bu problem line tango gibi programlarla konuşurken de normalde bile sesim karşıya gitmiyor. Ama normal mikrifonsuz kulaklık taktığımda düzeliyor. Gezmediğim forum aramadığım çare kalmadı. Bilginiz varsa lütfen paylaşınız. Teşekkür ederim şimdiden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar galaxy s4 var ı9505 almanya malı . lollıpop guncellemesı geldi fakat %29 da hata verıyor yuklenmıyor sebebı nedır acaba ? neden oluyor bu hata

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sitede kies e gelmemiş gözüküyor. OTA ya da düşmemiştir muhtemelen. S4 Mini de rusya romu kuruluydu , rootlu cihaz. Bunu indirip yüklemem gerekiyor. 4.2.2 ye dönüş izni yoktu malesef knox laneti yüzünden ...
Ota ya düşmüş. Evdeki S4 mini ye baktım 600 mb lik güncelleme var.
eacf20d6774307e2d9889c1ae5ddf943.jpg

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Ota ya düşmüş. Evdeki S4 mini ye baktım 600 mb lik güncelleme var.
eacf20d6774307e2d9889c1ae5ddf943.jpg

Mesajları yazarken düşmemişti aradan yarım saat geçti bir yakınıma denemesini rica ettim OTA üzerinden güncelleme aldığını söyledi.Neyse artık custom lolipop romlarına devam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s4 kullanıyorum. Mesaj yazarken küçük mesajda olsa gülücük koyunca MMS olarak gidiyor. .. Diğer telefonlarda öyle olmuyor..nasıl düzelir bu nolur bi cevap yazın. ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 gt-i9500 modeli 4g destekliyor mu şimdi ben daha tam anlamadım konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın.

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mortal Kombat x, Asphalt 8 gibi oyunlarda sizde takılma kasma varmı ?
Bende Mortal Kombatda arada takılma, kasma yapıyor, bazende yapmıyo.

gün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok arkadaş olmuyor olmuyor... resimdeki kısım daha önce olduğu halde kayboldu ve fabrika ayarları ilede gelmiyor. dolaysıyle pc den cihaza veri aktaramıyorum. Varmı bunun bi çaresi..ayrıca pc media playeri ile veri nasıl aktarılıyor..hay ben böle telofonun ya..yenide almıştım..

serceymus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler. herkese selam ben samsung galaxi s4 kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum biliyorsunuz yeni android 5.1.1. e yükseldi bir sorun yok sıfırladım her şeyi yeniden kurdum hepsi mükemmel çalışıyor hemde daha hızlı ancak mobil intermet bazı sitelere girmiyor. girse de kullanıcı şifresini hep yanlış deyip geri atıyor oysa aynı sitelere aynı şifrelerle ev bilgisayarımdan şakır şakır giriyor böyle sorun yaşayan çözen varmı varsa benimle paylaşırsa sevinirim saygı ve sevgilerimle serceymus@gmail.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefon sol üstdekı yesil ışık devamlı yanıyor hiç kapanmıyor ve sarz gunde 2 defa atmak zorunda kalıyorum yardımcı olurmusınuz Acaba ayarlardami bir şey var. Ekrandakı dolan

sariidris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S4 için Lollipop güncellemesi arkadaşlarıma gelmiş ancak bana hala gelmedi. Güncelle dediğimde en son güncelleştirmeler hala yüklü diyor ne yapmam gerek?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar S4 için Lollipop güncellemesi arkadaşlarıma gelmiş ancak bana hala gelmedi. Güncelle dediğimde en son güncelleştirmeler hala yüklü diyor ne yapmam gerek?

Odün ile yüklemeniz lazım. Ya da ondan önce kies'ten deneyin güncelleme var mı yok mu diye

sariidris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Odin 3 ile güncelleme yapıcaktım ancak nette benim telefona ait rom'u bulamadım benim cihaz I9500XXUGNH2 yazıyor aynısından bulamadım. S4 cihazım kies ile bağlanmıyor, bağlanmaya çalıştığımda bu cihaz daha gelişmiş olan Smart Switch ile çalışabiliyor. Karşıdan yüklemek için tıklayın diyor. Smart Switch ile denedim olmadı. Benim cihaz ile uyumlu olan rom bulursanız ve bana yardımcı olursanız sevinirim.:biggrin:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sammobile'dan gt-i9500 diye aratırsan karşına çıkan tüm romlar telefonuna uyar ;) 9500 yazması yeterli

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İnşallah dediğiniz gibi olur da cihazı bozmam. Teşekkürler :biggrin:
Yok yok bir şey olmaz :) ama sürüm yükseldikten sonra düşürmek için bootloader falan işi araya giriyor sanırım. İnsanların da lollipoptan memnun olduğu pek söylenemez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s4 i9500 telefon ingiltereden geldikten bi kaç ay sonra imei değiştirildi. bu güne kadar 4.3 sürüm kullanıyorken imei değiştiren telefon tamircisine sürüm yükseltmek istediğimi söyledim(5.0 lollipop) fakat tamirci benim telefonun amerikan oparatörü AT&T olduğunu güncelleme yapılamayacağını söyledi ne kadar doğru ve çözüm önerileriniz şimdiden teşekkürler.

Bakinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, Bir sorum olacak. Note 4 te rehber den bir numrayı sil diyoruz, silerken bağlı olduğu kişilerde silinecek diye bir uyarı veriyor, ona da tamam diyoruz, ancak silme işleminden sonra numarayı siliyor ama kişi rehberde kalıyor. Google account ile eşleştirme bile yapsan ( ki o kişinini google account rehberinde adı bile yok ) yok arkadaş hiç bir şekilde kişiyi silmiyor. Bunun nasıl bir çözümü vardır.