senkronize edince mailler otomatik olarak geliyor bildirim aliyorsun dopboxun google plus in vs tanimliysa onlara resimlerin otomatik upload ediliyor (public paylasilmiyor senin iznin olmadan)hayir onu anladim fa senkronize edince noluyor
senkronize edince mailler otomatik olarak geliyor bildirim aliyorsun dopboxun google plus in vs tanimliysa onlara resimlerin otomatik upload ediliyor (public paylasilmiyor senin iznin olmadan)hayir onu anladim fa senkronize edince noluyor
4.4.2 kitkatŞuan s4te kullanılabilen son sürüm nedir ?
4.4.2 kitkat![]()
O sorun bende de olmuştu. Bilgisayarınıza kies indirin. Cihazınızı bağlayıp kiesi açın. Orda da en üst yazılım diyorsa servise gidin ücretsiz hallediyorlarNereden indirebilirim bunu benim cihazımda 4.3 gözüküyor ve yazılım güncelleme yok diyor.
Şuan alınabilir cihazlardan mı bu S4 ?
Gm elite yerine alınabilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Her şey işkemci ve ram'dan oluşmuyor.Alınabilinir ama pek performans beklemenizi önermem, Z1 compact LG G2 Nexus 5 GM Discovery Elite gibi alternatifler varken s4 alınması pek mantıklı değil.
Şu konuya bir göz atmanızı öneririm; http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/381558-telefon-alma-rehberi-1000-1400tl.html
Gm elite yerine alınabilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Her şey işkemci ve ram'dan oluşmuyor.
Şu yüzden elite. Daha yeni bir marka olduğu için diğer markalara göre güvenilirliği daha az. Srvisi mülteri desteği de samsunga göre oldukça küçük kalıyor. O yüzden.Önerdiğim onca telefon arasından neden elite?
Android için maalesef her şey işlemci ram ve grafik işlemcisinden oluşuyor, wp veya ios değil sonuçta.
Arayüzünde biraz katkısı olabiliyor ve en fazla kasma yapan arayüz TouchWiz diye geçiyor.
Evet doğaldır. Telefon kutudan çıkarınca 3 sayfa uygulamayla geliyor.Geçenlerde elime bir S4 geçti bende duramadım S4 Google Play Edition'u kurdum. Telefonun performans artışı %750 gibidenemenizi tavsiye ederim
![]()
S3'e de SuperNexus yüklemiştim de ancak %200 kadar performans artışı görmüştüm. O Nexus'tan portlandığı için %200 bile gayet iyi rakam lakin bu direk Google Play Edition olunca muazzam bir performans artışı olduEvet doğaldır. Telefon kutudan çıkarınca 3 sayfa uygulamayla geliyor.![]()
şimdi s4 alınmaz, paranızı çarçur etmeyin
Peki neden açıklayabilir misiniz ? Hocam 1500 bütçeye en mantıklı s4 geldi. Ben 4 yıl gibi bir süre kullanacağım.
Bir s4 sahibi olarak katılıyorum. Tamam s4 güzel eyvallah her şeyi de tıkır tıkır çalışıtıruyor ama z1 ve g2 ile aralarında 7 ay gibi teknoloji farkı var. En basitinden s4 çıktığında snapdragon600 varken g2 çıktığında snapdragon800 kullandı. Bu yüzden z1 ya da g2ye yönel. Ama yok ben samsung kullanacağım markasının itibarına güveniyorum dersen yine güzel bir karar vermiş olursun. Seçiminde g2 al s4 al x1 al pişman olmassın. Seçim senin.daha düşük fiyata daha iyileri var, g2 olur z1c olur ama s4'e 1500 verme bence
Peki neden açıklayabilir misiniz ? Hocam 1500 bütçeye en mantıklı s4 geldi. Ben 4 yıl gibi bir süre kullanacağım.
Bir s4 sahibi olarak katılıyorum. Tamam s4 güzel eyvallah her şeyi de tıkır tıkır çalışıtıruyor ama z1 ve g2 ile aralarında 7 ay gibi teknoloji farkı var. En basitinden s4 çıktığında snapdragon600 varken g2 çıktığında snapdragon800 kullandı. Bu yüzden z1 ya da g2ye yönel. Ama yok ben samsung kullanacağım markasının itibarına güveniyorum dersen yine güzel bir karar vermiş olursun. Seçiminde g2 al s4 al x1 al pişman olmassın. Seçim senin.
Onu belirtmrye çalıştım zaten. S4 1.5 yılını doldurdu ki.S4'ün işlemcisi ve grafik işlemcisi yetersiz, 4 yıl o gitmez.
Snapdragon 800, Adreno 330 ve 2 yada 3GB ram'a sahip telefonlar almanız gerekiyor ki 3 yıl civarında gitsin sıkıntı pek çıkartmasın.
Benim önerim Z1 compact olucaktır eğer ekran boyutuna takılmıyorsanız z1 compact alın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Snapdragon 600 ile 800 arasında baya fark var ve grafik işlemcisinide unutmamak lazım.
Fabrika hatası soeunları güncellemeyle bir güzel halletti samsung. Gönül rahatluğıyla alabilirsin. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu küçük buglar android olduğundan olyyor doğal olarak. İlk açtığımda kamera hatası vs vardı ama şimdi sürümü 4.4.2 kitkat ve bir hata yok.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda S4 alıcam. S4'lerin fabrika hatası sorunları neler ? İnternetten alacağım için ilk 1 hafta içinde gerekçe olmadan değişim yapabilirim. Ekrandaki ve kameradaki ölü pixel sorunlarını falan biliyorum. Başka ne sorunları var ? (ekranda sarılık kasa açıklığı ışık sızması vb.) söylerseniz memnun olurum. Lütfen cevap alabilir miyim ?![]()