Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nikoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayir onu anladim fa senkronize edince noluyor
senkronize edince mailler otomatik olarak geliyor bildirim aliyorsun dopboxun google plus in vs tanimliysa onlara resimlerin otomatik upload ediliyor (public paylasilmiyor senin iznin olmadan)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Rehber hala çok yavaş açılıyor!!! Samsung bu işi çözemeyecek ve gün geçtikçe samsung dan soğuyorum.
Birde IR modülünün öğrenme yeteneğinin olmadığını öğrenmem (uzaktan kumandaları IR sinyalleri ile komutları öğrenip uygulayabilme) acıma tuz biber oldu, bazıları için önemsiz sayılabilecek bir detay bile aslında önemli bir ayrıntı.
Samsung Note 3 ile başlayan stratejisinde S5 ile devam ederek kan kaybetmeye devam ediyor. Pazarda lider olmak kendi istediğin ürünü çıkartıp bunu kullanıcıya zorla yedirebilirsin demek değil samsuıng o günler çoookk gerilerde kaldı...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nereden indirebilirim bunu benim cihazımda 4.3 gözüküyor ve yazılım güncelleme yok diyor.
O sorun bende de olmuştu. Bilgisayarınıza kies indirin. Cihazınızı bağlayıp kiesi açın. Orda da en üst yazılım diyorsa servise gidin ücretsiz hallediyorlar
Ayriyeten sorunlarınızı da söyleyin. Bende batarya sorunu olunca götürmüştüm 4.3 tü ve kasma ısınma vardı bataryayı değiştirip yazılım mı ne atmışlar cihaza şimdi sorunsuz. 1 gün falan kalır serviste tahminimce. Sabah götürün akşam alırsınız. Bende öyle olmuştu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gm elite yerine alınabilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Her şey işkemci ve ram'dan oluşmuyor.

Önerdiğim onca telefon arasından neden elite? :)

Android için maalesef her şey işlemci ram ve grafik işlemcisinden oluşuyor, wp veya ios değil sonuçta.

Arayüzünde biraz katkısı olabiliyor ve en fazla kasma yapan arayüz TouchWiz diye geçiyor.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Önerdiğim onca telefon arasından neden elite? :)

Android için maalesef her şey işlemci ram ve grafik işlemcisinden oluşuyor, wp veya ios değil sonuçta.

Arayüzünde biraz katkısı olabiliyor ve en fazla kasma yapan arayüz TouchWiz diye geçiyor.
Şu yüzden elite. Daha yeni bir marka olduğu için diğer markalara göre güvenilirliği daha az. Srvisi mülteri desteği de samsunga göre oldukça küçük kalıyor. O yüzden. :) Touchwiz ben s4te s5 touvhwizi kullanıyorum hallolmuş o da.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Geçenlerde elime bir S4 geçti bende duramadım S4 Google Play Edition'u kurdum. Telefonun performans artışı %750 gibi :D denemenizi tavsiye ederim :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet doğaldır. Telefon kutudan çıkarınca 3 sayfa uygulamayla geliyor. :)
S3'e de SuperNexus yüklemiştim de ancak %200 kadar performans artışı görmüştüm. O Nexus'tan portlandığı için %200 bile gayet iyi rakam lakin bu direk Google Play Edition olunca muazzam bir performans artışı oldu :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
daha düşük fiyata daha iyileri var, g2 olur z1c olur ama s4'e 1500 verme bence
Bir s4 sahibi olarak katılıyorum. Tamam s4 güzel eyvallah her şeyi de tıkır tıkır çalışıtıruyor ama z1 ve g2 ile aralarında 7 ay gibi teknoloji farkı var. En basitinden s4 çıktığında snapdragon600 varken g2 çıktığında snapdragon800 kullandı. Bu yüzden z1 ya da g2ye yönel. Ama yok ben samsung kullanacağım markasının itibarına güveniyorum dersen yine güzel bir karar vermiş olursun. Seçiminde g2 al s4 al x1 al pişman olmassın. Seçim senin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Peki neden açıklayabilir misiniz ? Hocam 1500 bütçeye en mantıklı s4 geldi. Ben 4 yıl gibi bir süre kullanacağım.

S4'ün işlemcisi ve grafik işlemcisi yetersiz, 4 yıl o gitmez.

Snapdragon 800, Adreno 330 ve 2 yada 3GB ram'a sahip telefonlar almanız gerekiyor ki 3 yıl civarında gitsin sıkıntı pek çıkartmasın.

Benim önerim Z1 compact olucaktır eğer ekran boyutuna takılmıyorsanız z1 compact alın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir s4 sahibi olarak katılıyorum. Tamam s4 güzel eyvallah her şeyi de tıkır tıkır çalışıtıruyor ama z1 ve g2 ile aralarında 7 ay gibi teknoloji farkı var. En basitinden s4 çıktığında snapdragon600 varken g2 çıktığında snapdragon800 kullandı. Bu yüzden z1 ya da g2ye yönel. Ama yok ben samsung kullanacağım markasının itibarına güveniyorum dersen yine güzel bir karar vermiş olursun. Seçiminde g2 al s4 al x1 al pişman olmassın. Seçim senin.

Snapdragon 600 ile 800 arasında baya fark var ve grafik işlemcisinide unutmamak lazım.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4'ün işlemcisi ve grafik işlemcisi yetersiz, 4 yıl o gitmez.

Snapdragon 800, Adreno 330 ve 2 yada 3GB ram'a sahip telefonlar almanız gerekiyor ki 3 yıl civarında gitsin sıkıntı pek çıkartmasın.

Benim önerim Z1 compact olucaktır eğer ekran boyutuna takılmıyorsanız z1 compact alın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Snapdragon 600 ile 800 arasında baya fark var ve grafik işlemcisinide unutmamak lazım.
Onu belirtmrye çalıştım zaten. S4 1.5 yılını doldurdu ki. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda S4 alıcam. S4'lerin fabrika hatası sorunları neler ? İnternetten alacağım için ilk 1 hafta içinde gerekçe olmadan değişim yapabilirim. Ekrandaki ve kameradaki ölü pixel sorunlarını falan biliyorum. Başka ne sorunları var ? (ekranda sarılık kasa açıklığı ışık sızması vb.) söylerseniz memnun olurum. Lütfen cevap alabilir miyim ? :)

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla ben 1 hafta oldu alalı çok memnunum. Kasmalar var hafiften onun dışında bir problem yok.

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar LG G2 32GB vardı sattım ve eylül ayının içinde inş. S4 32GB Siyah alacağım ve aranıza katılacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yurtdisindan aldigim samsung s4 ten arama yapmak istedigimde otomatik olarak 0022 kodu geliyor numaralarin basina ve arama yapmak zor oluyor,bununla ilgili bilgisi olan var mi acaba?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda S4 alıcam. S4'lerin fabrika hatası sorunları neler ? İnternetten alacağım için ilk 1 hafta içinde gerekçe olmadan değişim yapabilirim. Ekrandaki ve kameradaki ölü pixel sorunlarını falan biliyorum. Başka ne sorunları var ? (ekranda sarılık kasa açıklığı ışık sızması vb.) söylerseniz memnun olurum. Lütfen cevap alabilir miyim ? :)
Fabrika hatası soeunları güncellemeyle bir güzel halletti samsung. Gönül rahatluğıyla alabilirsin. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu küçük buglar android olduğundan olyyor doğal olarak. İlk açtığımda kamera hatası vs vardı ama şimdi sürümü 4.4.2 kitkat ve bir hata yok.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar kardeşimin 1 seneden beri S4 var Onun yazılımının hatalarını düzeltebilirmiyim mümkünmü 4.4.2 yükledik S4 Şarjı çok yavaş dolmaya başladı bu sorunun telafisi mümkünmü ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle herkeze selamlar bende galaxy s4 aldım güzeldi bir telefon ama bir sorunum var şarj!

Telefon 1 dakikada %1 harcıyor buda çok büyük bir kayıp forumdaki arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 24 bit desteklemiyor sanırım root ile mumkun mü ? Kulaklikta calissa yeter

krgl_s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonumu cpu-z programıyla test ederken 2 çekirdegin stopped oldugunu gördüm yani çalışmadıgını bunun ne anlama geldigini ögrenmek istiyorum neden çalışmıyor yani 4 çekirdek mevcut ama 2'si çalıyor bu bi sorun mu ya da hepsini nasıl çalıştırabilirim?