Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Valla benim ki kaç kb hiç bilmiyorum normal sim karttı micro sim e çevirdik kırarak sonra ip5 için tekrar kırdık micro yu nano oldu suan nano sım kart takılı s4 te :D biraz küçük ama sorun olmuyor. üzerinde ne yazıyordu bilmiyorum bunu öğrenmenın başka bir yolu var mı ?

Reaksiyon puanı
16,128
Valla benim ki kaç kb hiç bilmiyorum normal sim karttı micro sim e çevirdik kırarak sonra ip5 için tekrar kırdık micro yu nano oldu suan nano sım kart takılı s4 te :D biraz küçük ama sorun olmuyor. üzerinde ne yazıyordu bilmiyorum bunu öğrenmenın başka bir yolu var mı ?
telefonun infosunda olur belki ama 5yıldan eski değilse 64kb olması lazım aria 64kb simi standart sununca turkcell de uydu ona.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
64-128 boşver o işi. Git operetörün neyse mağazasına. Bozuk bu de fırlat önlerine. Onlar halleder. ;)

Reaksiyon puanı
16,128
ve 16TL ister hat adına ise çok rahat yedek sim i alırsın ben aldım.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
dün gece çok talihsiz bir olay yaşadım. s4 ü yerden 50 cm yukardan parkeye düşürdüm. camı kırıldı. değişimi ne kadar olur bilgisi olanlar varmı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
dün gece çok talihsiz bir olay yaşadım. s4 ü yerden 50 cm yukardan parkeye düşürdüm. camı kırıldı. değişimi ne kadar olur bilgisi olanlar varmı

Arkadaşta s3 vardı 450 tl istemişlerdi servis, benim hat 3 yılı geçti öğrendim 64 kb mış fakat avea ile 21 mbps ye kadar 3g ile internete bağlanabiliyorum. Sorunsuz bu arada yedek sim için ek ne kadar ücret istiyorlar 9 tl mi ?

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşta s3 vardı 450 tl istemişlerdi servis, benim hat 3 yılı geçti öğrendim 64 kb mış fakat avea ile 21 mbps ye kadar 3g ile internete bağlanabiliyorum. Sorunsuz bu arada yedek sim için ek ne kadar ücret istiyorlar 9 tl mi ?

128kb olursa daha verimli oluyor turkcell de 16lira.

Bylade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple performansı samsungun performansı nın yanında bi hiç

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

128'lik 10 TL avea, yarım saat içinde de aktif oluyor hat

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Millet bnm arkadasta de i9505 kitkat yüklü var da root atcaz fakat her yerde i9500 için var xda da i9505 için var ama bisi anlamıyoz bi yardımcı olun 😊😊

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bi bakın hele tele root attıktan sonra rom yüklemeye çalışırken bu hatayı verdi ne yapmalıyız
he3yjupe.jpg
acil lütfen

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bi bakın hele tele root attıktan sonra rom yüklemeye çalışırken bu hatayı verdi ne yapmalıyız
he3yjupe.jpg
acil lütfen

Yükseltme işlemini ( rom atma işlemini) kies aracılığı ile tekrar deneyin diyor olması lazım , romu tekrar flaşla odin ile. Dosyaları doğru göstermeye dikkat et,

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yükseltme işlemini ( rom atma işlemini) kies aracılığı ile tekrar deneyin diyor olması lazım , romu tekrar flaşla odin ile. Dosyaları doğru göstermeye dikkat et,
Hocam dediğinizi dusunduk orjinal 4.3 stock rom dosyasisni indirdik fakat 3-4 tane .tar uzantili dosya çıktı dipten onların hepsini de birlestiremedim. Bide kies ten acil cihaz kurtarma seceneginiden cihazı görmüyor o yüzden kurtarm kodumudur nedir onuda alamadık 😕

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamin Aleykum arkadaslar benim S4 I9505 yurtdisi oldugu icin buradaki servisler fabrika moduna ceviremedi bu S4 un ilk.aldigi guncellemeden sonra herhalde 4.3 e gecince telefonun şarjı hizli bir şekilde bitmeye basladi ve wifi gec aciliyordu ya da acilmiyirdu wifi sorununu cozdum sarj sorununu nasil cozerim telefonu kendim 4.2 te getirebilir miyim ilk haline bir de bu rootlama hakkinda bilgi verebilir misiniz ?

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamin Aleykum arkadaslar benim S4 I9505 yurtdisi oldugu icin buradaki servisler fabrika moduna ceviremedi bu S4 un ilk.aldigi guncellemeden sonra herhalde 4.3 e gecince telefonun şarjı hizli bir şekilde bitmeye basladi ve wifi gec aciliyordu ya da acilmiyirdu wifi sorununu cozdum sarj sorununu nasil cozerim telefonu kendim 4.2 te getirebilir miyim ilk haline bir de bu rootlama hakkinda bilgi verebilir misiniz ?
Aleyküm selam. Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsen telefonda yüklü olan en son sürümle birlikte tamamen sıfırlanmış olarak gelir. Ama hard reset atarsan telefon ilk aldığın zamanki gibi olur buna android sürümü de dahil. Şarj problemine gelince telefonun yanlış şarj edilmesi, orjinal olmayan şarj aletlerinin kullanılması, gibi şeyler de neden olmuş olabilir. Ayrıca şarj sorunu yaşadığını yazmışsın bildiğim kadarıyla telefonlarını rootlayanların şarj sıkıntısı artıyor

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aleyküm selam. Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsen telefonda yüklü olan en son sürümle birlikte tamamen sıfırlanmış olarak gelir. Ama hard reset atarsan telefon ilk aldığın zamanki gibi olur buna android sürümü de dahil. Şarj problemine gelince telefonun yanlış şarj edilmesi, orjinal olmayan şarj aletlerinin kullanılması, gibi şeyler de neden olmuş olabilir. Ayrıca şarj sorunu yaşadığını yazmışsın bildiğim kadarıyla telefonlarını rootlayanların şarj sıkıntısı artıyor
Sağol kardesim orijinal şarj aleti kullaniyorum ancak orijinal batarya sistigi icin su an cakma kullaniyorum bi farki yok eskisiyle ancak telefon hizli isiniyor bunun sebebi nedir peki bir de yanlis sarj edilmesi demissin o nasil oliyor ?

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağol kardesim orijinal şarj aleti kullaniyorum ancak orijinal batarya sistigi icin su an cakma kullaniyorum bi farki yok eskisiyle ancak telefon hizli isiniyor bunun sebebi nedir peki bir de yanlis sarj edilmesi demissin o nasil oliyor ?
Yanlış şarjdan kastım şarj tamamen dolmadan çıkarmak şarj sırasında telefonu kullanmak gibi. Bir de sahte pil şarj aleti vs tavdiye etmiyorum. Üstelik samsung şuan şişen pilleri ücretsiz olarak değiştiriyor ama 2 hafta denemeden sonra...

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış şarjdan kastım şarj tamamen dolmadan çıkarmak şarj sırasında telefonu kullanmak gibi. Bir de sahte pil şarj aleti vs tavdiye etmiyorum. Üstelik samsung şuan şişen pilleri ücretsiz olarak değiştiriyor ama 2 hafta denemeden sonra...
Benim telefon I9505 oldugu icin yapamiyorlar :D

Reaksiyon puanı
16,128

Orjinal batarya al icinde patlar isinma ondan oluyor tehlikeye atma kendini.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekranı üstten çekince açılan yerden ayarların pencereler grubuna gir en alttaki senkronizasyon kısmını aktif et

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ustten kaydir acilan tepsside sag tarafta disli var ayarlar icin onun yaninda bir buton daha var ona tikla butun aktif edebilecegin ozellikleri goreceksin orada altlarda senkronizasyon var onu aktif etmelisin
hayir onu anladim fa senkronize edince noluyor