Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar s4 için root nasıl kaldırılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bugün galaxy s4 üme yeni kitkat güncellemesi geldi yaptım fakat br sorunla karşılaştım cihazım tuş kilidi devreye girmiyor ekran kararıyo 5 saniye içinde kapanması gerekirken kapanmıyo ayarlarına baktım herşey ayarlı fakat ekran kapanmıyo sürekli elle tuş kilidi yapamam bu sorun nasıl düzelir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hecen hafta bir güncelleme geldi güncelledikten sonra ayarlar simgesi yok hiçbir sey yapamıyorum telefonuma ayarlara girmeden güncellemeyı kaldıra bılırmıyım. veya başka bir yolu var mı

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Benim S4 Irak gözüküyor kitkat hala gelmedi ne yapabilirim bunun için ?

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 4.4 gelen varmı? annemde var ona bugün öğle saatlerinde geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 4.3 e root yaptım artık nolduysa telefonum açılmıyor samsung ekranı gelip tekrar resetleniyor downloas ve odine giriyor ama açılmıyor acil yardım

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony lerde telefonda görünen resim pc de aynı ama samsungda telefonumda süper görünüyor pc de farklı sizce bir iş varmı bunda

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
S4 4.4.2 güncellemesi alan arkadaşımın telefonunu kurcaladım art'a geçiş yapma ayarı kaldırılmış otomatik olarak mi geçti yoksa o ayar kapalı mı çok merak ettim bilen varsa cevaplasın lütfen. :thumbup1:

muammersamat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim kullandığım telefon galaxy s4 sürüm güncelle dediğimde en yeni güncellemeler zaten yüklü yazısı çıkıyor sürümü 4.4.2 kitkata nasıl Geçirebilirim ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S4 icin performans ve sarj romu onerebilcek olan varmi ?

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kilit ekranında bildirim çubuğu kasıyor sizde de oluyor mu ?

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 için s5 arayüzünü yükleme olayı varmış ama telefonu rootlayıp s4 arayüzünü silip s5 arayüzünü yüklemeniz gerekecek...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence S4 en az root gerektiren bir telefon modeli, özellikle de benim gibi 32GB modelini alırsanız. Orijinal sürümle (stock) ile devam ediyorum ve tüm güncellemeleri aldım (4.3 ve 4.4.2). Hiç bir sorun çıkmadı, bence stock romdan ve kernel' den şaşmayın. Forumlarda sorunlarına çözüm arayanların pek çoğu orijinalden ayrılıp çeşitli rom ve kernel deneyen kullanıcılar.

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar e postamın gelen kutusunda 7 tane mesaj var ve son güncellenme tarihi 04,04,2014 yeniliyorum ancak olmuyor yeni gelen e postaları alamıyorum bir türlü ancak göndermede sıkıntı yok başkalarına mail atabiliyorum ve iletiliyorda sadece gelen kutusunda sıkıntı var yardımcı olursanız sevinirim

suluman16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Kilidi menuden özelleştirme modu yapılmıyor. (Sadece PIN ve Şifre modları açık. Diğer modları geçiş yapılmıyor ) .
Ben Model moduna kilidini aktif yapamıyorum (aktif gözükmüyor), Seçim hakkı vermiyor.
Ekran kilidi diğer modları seçmek için ne yapmak gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba cihaz bugun hergunde fazla isindi ve durmadan kendini resetlemeye basladi 1 2 kere acildiktan sonra simdi acilmiyor acma kapama tusu islemiyor ve sadece samsun i 9500 yazan ekran geliyo sorun nedir yardimci olurmusunuz

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
9500 icin hizli bir 4.4.2 indirme linki verebilecek varmi

TK1071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar video izlerken ekran aşağı yukarı sağa sola kayıyor. Önceden olmuyordu.. Neden olabilir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede dun aynı sorun olustu arkadaslar tlf kendı kendıne reset atıyo sonra kılıt ekranı olarak gelıyo ılk acıldıgı gıbı anlamadım alalı 1 ay olmadı

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 modası bitti :) s5 çıktı. İlk sayfadaki yorumları görünce güldüm ^^

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 kullanıyorum avea hattım var sınırsız internet içeriyor ama wifi olmadan whatssap ve facebook bildirimlerim telefona gelmiyor neden acaba yardımcı olabilirmisiniz

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
arkadaşlar s4 kullanıyorum avea hattım var sınırsız internet içeriyor ama wifi olmadan whatssap ve facebook bildirimlerim telefona gelmiyor neden acaba yardımcı olabilirmisiniz

Onun ayarının yerini ben de bulamadım, bir bilen varsa süper olur. :)