multiscreen ile s memo üzerine kolayca notlarınızı alabilirsiniz.Beyler bişi soracağım,
Galaxy s4 mini'de LG cep telefonlarında bulunan quickmemo tarzı bir uygulama var mı?
Qucikmemo = http://www.youtube.com/watch?v=QgJbnK1Df2I
touchwizz hayatımda gördüğüm en sorunlu en yavaş işletim sistemi. Telefonu resmen boğuyor. Ben NOVA launcher kullanıyorum ve koskoca samsunguun yapamadığını adamlar yapmış. Size de tavsiye ederim. Deneyin bence.herhangi bi uygulamayı kaldırırken menüde düzenle kaldır dedikten sonra touchwiz durduruluyor neden sizce 4.3 yapınca telefonu böyle olmaya basladı
Aynen herkes plastikten nefret ediyor ama bence en kullanışlısı plastik. Sonunda benle aynı görüşten birini buldum.Dış kasanın plastik ve hafif olması beni cezbeden şeylerden biriydi (zevkler-renkler mevzusu)
1-arada sırada küçük takılmalar olabilir.2-çoğu oyunda takılma olmaz;nova 3 modern combat 4 gibi oyunlarda biraz takılabilir(exynos işlemci oyunlarda pek iyi değil)3-bilmiyorum:laugh: ama resetlenmez herhaldeArkadaşlar S4 kullananlara birkaç sorum olacak.
1. S4 almak istiyorum ama uzun kullanım sonrası android telefonlarda kasmalar meydana geliyor. Acaba bu sorunu yaşayanlar var mı ? Menü geçişleri nasıl ?
2. Nova vb. güçlü oyunlarda kasma, takılma oluyor mu ?
3. İnternette kamera açıldıktan sonra telefonun resetlendiğini yazan arkadaşlar gördüm, bu sorun oluyor mu ?
Eğer bu sorunlar yoksa yakın zamanda almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Touchwizz arayüzü kötü biraz kasılmalar oluyor ancak ben nova launcher yükledim performansı gayet iyi. Oyunlarda 0 kasma. Kamera sorunu da eskiden vardı ancak güncellemeyle çözdüler onu artık o sorun tarihe karıştı.Arkadaşlar S4 kullananlara birkaç sorum olacak.
1. S4 almak istiyorum ama uzun kullanım sonrası android telefonlarda kasmalar meydana geliyor. Acaba bu sorunu yaşayanlar var mı ? Menü geçişleri nasıl ?
2. Nova vb. güçlü oyunlarda kasma, takılma oluyor mu ?
3. İnternette kamera açıldıktan sonra telefonun resetlendiğini yazan arkadaşlar gördüm, bu sorun oluyor mu ?
Eğer bu sorunlar yoksa yakın zamanda almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Nova vb. oyunlarda biraz kasabilir mi? 6 aydır kullanıyorum o tip oyunlarda gram kasma yok. Sanırım siz s4 kullanıcısı değilsiniz.1-arada sırada küçük takılmalar olabilir.2-çoğu oyunda takılma olmaz;nova 3 modern combat 4 gibi oyunlarda biraz takılabilir(exynos işlemci oyunlarda pek iyi değil)3-bilmiyorum:laugh: ama resetlenmez herhalde
Sorumun başında S4 kullananlara yazmıştım ama...1-arada sırada küçük takılmalar olabilir.2-çoğu oyunda takılma olmaz;nova 3 modern combat 4 gibi oyunlarda biraz takılabilir(exynos işlemci oyunlarda pek iyi değil)3-bilmiyorum:laugh: ama resetlenmez herhalde
Teşekkürler aklımdaki sorulara açıklık getirdiniz.Touchwizz arayüzü kötü biraz kasılmalar oluyor ancak ben nova launcher yükledim performansı gayet iyi. Oyunlarda 0 kasma. Kamera sorunu da eskiden vardı ancak güncellemeyle çözdüler onu artık o sorun tarihe karıştı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nova vb. oyunlarda biraz kasabilir mi? 6 aydır kullanıyorum o tip oyunlarda gram kasma yok. Sanırım siz s4 kullanıcısı değilsiniz.
Gözlermlerimde canımı sıkan tek şey touchwizz'in yazılımsal olarak çok kötü olması. Onun dışında telefonun sorunu yok ancak eğer alacaksanız biraz bekleyin. Çünkü 24 Şubatta galaxy s 5 tanıtılacak.Sorumun başında S4 kullananlara yazmıştım ama...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teşekkürler aklımdaki sorulara açıklık getirdiniz.
Sizin gözlemlerinizde başka eksikler var mı ?
Teşekkürler. Siz batarya şişmesi sorununu yaşadınız mı ?Gözlermlerimde canımı sıkan tek şey touchwizz'in yazılımsal olarak çok kötü olması. Onun dışında telefonun sorunu yok ancak eğer alacaksanız biraz bekleyin. Çünkü 24 Şubatta galaxy s 5 tanıtılacak.
S.a arkadaslar ben s4 kullanicisiyim cihazim sarj olduktan sonra en az 30dk filan sonra kendiliginden kapanip kapanip aciliyo sadece yeniden şarja takinca aciliyo sonra full dolu olan cihaz bi kac saat sonra kapaniyo acil yardim lutfen
Hayır. Kuzenimde ve 4 tane arkadaşımda da S4 var onlar da yaşamadı. Ki galiba öyle bir şey oldu mu servisten size 0 yeni batarya veriyorlarmış.Teşekkürler. Siz batarya şişmesi sorununu yaşadınız mı ?
Teşekkürler.Hayır. Kuzenimde ve 4 tane arkadaşımda da S4 var onlar da yaşamadı. Ki galiba öyle bir şey oldu mu servisten size 0 yeni batarya veriyorlarmış.
Batarya sismis olabilir. Samsung yetkili servisine gidin bataryayi degisiyorlar.S.a arkadaslar ben s4 kullanicisiyim cihazim sarj olduktan sonra en az 30dk filan sonra kendiliginden kapanip kapanip aciliyo sadece yeniden şarja takinca aciliyo sonra full dolu olan cihaz bi kac saat sonra kapaniyo acil yardim lutfen
Dediklerimizi yaptin mi dostum ?Task manager vs kullanmıyorsun dimi ? Önbellek temiz ?Batarya yarım gün ucak modunda dayanmiyor gta san kasıyor
Batarya sıkıntısını serviste yeni batarya vererek düzeltiyorlar.samsungta batarya sıkıntısı var s4 mini almak istiorum memnun olan var mı
S4 G2'den eski olmasına rağmen haladiğer markaların yeni model telefonlarına kafa tutabiliyor.Ben 3 Yıldır HTC Desire HD Kullandım ve Bir Eşimde İphone 4 var bir ay önce S4 Aldım S4 Ne iphone ne htc ye benziyor htc 3 yılda bir kere güncelleme geldi oda telefonu kasmaktan başka bir iş yapmadı s4 özellikleri bakımından ve güncelleme bakımından gerçekten samsung'un önüne kimse geçemez S4 bu şekil yağ gibi akıp gidiyorsa NOTE 3 kimbilir nasıl harika çalışır bence yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem Ya Samsung S4 Yada LG G2 almalarını öneririm
2-3 haftaya Türkiye cihazları için 4.4 güncellemesini alırız. Yalnız bir sonraki güncellemeyi vermeyebilirler bu güncellemeden çıkarmışlar Galaxy S3'leri.
S3'ün son güncellemeleri olabilir ama S4 ve Note 3'ün daha ömrü var.2-3 haftaya Türkiye cihazları için 4.4 güncellemesini alırız. Yalnız bir sonraki güncellemeyi vermeyebilirler bu güncellemeden çıkarmışlar Galaxy S3'leri.
S3'ün son güncellemeleri olabilir ama S4 ve Note 3'ün daha ömrü var.
s4 de uygulamalar 4.3 ile tümü birden taşınıyormu çünkü 4.2 de 1gb oyuna sd karta taşı diyince 10mb sini atıyordu bu düzeldimi 4.3 ile ona göre 16/32gb alıcam cevaplarsanız teşekkürler
32 al. Düzelmedi, düzelmez. Çünkü o taşınma miktarı tamamen uygulama geliştiricisinin ne kadar izin verdiğine göre değişiyor. Bunu ezmenin yolu da malesef root.
rehber sorunu klasik de bende 16 var ama o kadar sorun yok. Bir servise götür istersen.s4 aldıgım güne lanet olsun rehbere gec girer donar kasılır takılır kendi kendine yeniden başlar
uygulamaları dogru üzgün çalışmaz sürekli durduruldu hatası verir. şebeke çekmez nasıl birşey anlamadım en iyi telefon diye alıp en dandik telefon cıktı ya hiçbir artısıda yok telefonun kafama tüküreyim
S3'ün son güncellemeleri olabilir ama S4 ve Note 3'ün daha ömrü var.