Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herhangi bi uygulamayı kaldırırken menüde düzenle kaldır dedikten sonra touchwiz durduruluyor neden sizce 4.3 yapınca telefonu böyle olmaya basladı

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Beyler bişi soracağım,

Galaxy s4 mini'de LG cep telefonlarında bulunan quickmemo tarzı bir uygulama var mı?

Qucikmemo = http://www.youtube.com/watch?v=QgJbnK1Df2I
multiscreen ile s memo üzerine kolayca notlarınızı alabilirsiniz. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

herhangi bi uygulamayı kaldırırken menüde düzenle kaldır dedikten sonra touchwiz durduruluyor neden sizce 4.3 yapınca telefonu böyle olmaya basladı
touchwizz hayatımda gördüğüm en sorunlu en yavaş işletim sistemi. Telefonu resmen boğuyor. Ben NOVA launcher kullanıyorum ve koskoca samsunguun yapamadığını adamlar yapmış. Size de tavsiye ederim. Deneyin bence.

s3'te varsa s4 mini'de de vardır diye umuyorum.

Dış kasanın plastik ve hafif olması beni cezbeden şeylerden biriydi (zevkler-renkler mevzusu)
Aynen herkes plastikten nefret ediyor ama bence en kullanışlısı plastik. Sonunda benle aynı görüşten birini buldum. :)

atabolik98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klon imemi olanlar ben güncelledim hiç bir sorun olmadı ama bazlarıaında sıkınrtı çıkıyor mus yani bana tam güvenmeyin

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S4 kullananlara birkaç sorum olacak.

1. S4 almak istiyorum ama uzun kullanım sonrası android telefonlarda kasmalar meydana geliyor. Acaba bu sorunu yaşayanlar var mı ? Menü geçişleri nasıl ?

2. Nova vb. güçlü oyunlarda kasma, takılma oluyor mu ?

3. İnternette kamera açıldıktan sonra telefonun resetlendiğini yazan arkadaşlar gördüm, bu sorun oluyor mu ?

Eğer bu sorunlar yoksa yakın zamanda almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1

1. S4 almak istiyorum ama uzun kullanım sonrası android telefonlarda kasmalar meydana geliyor. Acaba bu sorunu yaşayanlar var mı ? Menü geçişleri nasıl ?

3. İnternette kamera açıldıktan sonra telefonun resetlendiğini yazan arkadaşlar gördüm, bu sorun oluyor mu ?

1-arada sırada küçük takılmalar olabilir.2-çoğu oyunda takılma olmaz;nova 3 modern combat 4 gibi oyunlarda biraz takılabilir(exynos işlemci oyunlarda pek iyi değil)3-bilmiyorum:laugh: ama resetlenmez herhalde

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Touchwizz arayüzü kötü biraz kasılmalar oluyor ancak ben nova launcher yükledim performansı gayet iyi. Oyunlarda 0 kasma. Kamera sorunu da eskiden vardı ancak güncellemeyle çözdüler onu artık o sorun tarihe karıştı.

1-arada sırada küçük takılmalar olabilir.2-çoğu oyunda takılma olmaz;nova 3 modern combat 4 gibi oyunlarda biraz takılabilir(exynos işlemci oyunlarda pek iyi değil)3-bilmiyorum:laugh: ama resetlenmez herhalde
Nova vb. oyunlarda biraz kasabilir mi? 6 aydır kullanıyorum o tip oyunlarda gram kasma yok. Sanırım siz s4 kullanıcısı değilsiniz.

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorumun başında S4 kullananlara yazmıştım ama...

Touchwizz arayüzü kötü biraz kasılmalar oluyor ancak ben nova launcher yükledim performansı gayet iyi. Oyunlarda 0 kasma. Kamera sorunu da eskiden vardı ancak güncellemeyle çözdüler onu artık o sorun tarihe karıştı.

Nova vb. oyunlarda biraz kasabilir mi? 6 aydır kullanıyorum o tip oyunlarda gram kasma yok. Sanırım siz s4 kullanıcısı değilsiniz.
Teşekkürler aklımdaki sorulara açıklık getirdiniz.
Sizin gözlemlerinizde başka eksikler var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yeni katıldım sdn ye. Herkese selamlar öncelikle. Şimdi ben s4 üme rom yükledim, 4.3 romu. Bunu kaldırıp orijinal rom yüklemek istiyorum, yani ilk aldığım gibi. Yardımcı olabilecek var mı ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sorumun başında S4 kullananlara yazmıştım ama...

Teşekkürler aklımdaki sorulara açıklık getirdiniz.
Sizin gözlemlerinizde başka eksikler var mı ?
Gözlermlerimde canımı sıkan tek şey touchwizz'in yazılımsal olarak çok kötü olması. Onun dışında telefonun sorunu yok ancak eğer alacaksanız biraz bekleyin. Çünkü 24 Şubatta galaxy s 5 tanıtılacak.

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gözlermlerimde canımı sıkan tek şey touchwizz'in yazılımsal olarak çok kötü olması. Onun dışında telefonun sorunu yok ancak eğer alacaksanız biraz bekleyin. Çünkü 24 Şubatta galaxy s 5 tanıtılacak.
Teşekkürler. Siz batarya şişmesi sorununu yaşadınız mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaslar ben s4 kullanicisiyim cihazim sarj olduktan sonra en az 30dk filan sonra kendiliginden kapanip kapanip aciliyo sadece yeniden şarja takinca aciliyo sonra full dolu olan cihaz bi kac saat sonra kapaniyo acil yardim lutfen

Bastets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaslar ben s4 kullanicisiyim cihazim sarj olduktan sonra en az 30dk filan sonra kendiliginden kapanip kapanip aciliyo sadece yeniden şarja takinca aciliyo sonra full dolu olan cihaz bi kac saat sonra kapaniyo acil yardim lutfen

Yüklü olan uygulamalarında bir sorun olabilir. Aynı sorunu bende yaşamıştım ve bir yerlerde okuduğum yazıda uygulamaların hatasından kaynaklı böyle kapanmaların olabileceği yazılıydı. Tek tek şüphelendiğim uygulamaları sildim denedim. Şu an bir sıkıntı yok.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Batarya sismis olabilir. Samsung yetkili servisine gidin bataryayi degisiyorlar.

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
samsungta batarya sıkıntısı var s4 mini almak istiorum memnun olan var mı

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Batarya yarım gün ucak modunda dayanmiyor gta san kasıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 3 Yıldır HTC Desire HD Kullandım ve Bir Eşimde İphone 4 var bir ay önce S4 Aldım S4 Ne iphone ne htc ye benziyor htc 3 yılda bir kere güncelleme geldi oda telefonu kasmaktan başka bir iş yapmadı s4 özellikleri bakımından ve güncelleme bakımından gerçekten samsung'un önüne kimse geçemez S4 bu şekil yağ gibi akıp gidiyorsa NOTE 3 kimbilir nasıl harika çalışır bence yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem Ya Samsung S4 Yada LG G2 almalarını öneririm

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
samsungta batarya sıkıntısı var s4 mini almak istiorum memnun olan var mı
Batarya sıkıntısını serviste yeni batarya vererek düzeltiyorlar.

Ben 3 Yıldır HTC Desire HD Kullandım ve Bir Eşimde İphone 4 var bir ay önce S4 Aldım S4 Ne iphone ne htc ye benziyor htc 3 yılda bir kere güncelleme geldi oda telefonu kasmaktan başka bir iş yapmadı s4 özellikleri bakımından ve güncelleme bakımından gerçekten samsung'un önüne kimse geçemez S4 bu şekil yağ gibi akıp gidiyorsa NOTE 3 kimbilir nasıl harika çalışır bence yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem Ya Samsung S4 Yada LG G2 almalarını öneririm
S4 G2'den eski olmasına rağmen haladiğer markaların yeni model telefonlarına kafa tutabiliyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
2-3 haftaya Türkiye cihazları için 4.4 güncellemesini alırız. Yalnız bir sonraki güncellemeyi vermeyebilirler bu güncellemeden çıkarmışlar Galaxy S3'leri.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynen yaptım harfi harfine . 4.4.2 ile düzelmesini bekleyecez artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2-3 haftaya Türkiye cihazları için 4.4 güncellemesini alırız. Yalnız bir sonraki güncellemeyi vermeyebilirler bu güncellemeden çıkarmışlar Galaxy S3'leri.

öncelikle merhaba bende inceledim cihazı ve satın almaya karar verdim.çok merak ettigim bi soru var cevaplarsanız sevinirim s4 de microsd card sorunu hala devam ediyormu yani 1gb oyun mesela hala çok azınımı atıyo yoksa tümüyle taşıyormu hafıza kartına uygulamayı? Saygılar

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3'ün son güncellemeleri olabilir ama S4 ve Note 3'ün daha ömrü var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

s4 de uygulamalar 4.3 ile tümü birden taşınıyormu çünkü 4.2 de 1gb oyuna sd karta taşı diyince 10mb sini atıyordu bu düzeldimi 4.3 ile ona göre 16/32gb alıcam cevaplarsanız teşekkürler

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
s4 de uygulamalar 4.3 ile tümü birden taşınıyormu çünkü 4.2 de 1gb oyuna sd karta taşı diyince 10mb sini atıyordu bu düzeldimi 4.3 ile ona göre 16/32gb alıcam cevaplarsanız teşekkürler

32 al. Düzelmedi, düzelmez. Çünkü o taşınma miktarı tamamen uygulama geliştiricisinin ne kadar izin verdiğine göre değişiyor. Bunu ezmenin yolu da malesef root.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 al. Düzelmedi, düzelmez. Çünkü o taşınma miktarı tamamen uygulama geliştiricisinin ne kadar izin verdiğine göre değişiyor. Bunu ezmenin yolu da malesef root.

200-300 pahalıya patlıcak aklım htc one a kayıyor açıkcası.çok teşekkür ederim yanıt için.

kafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 aldıgım güne lanet olsun rehbere gec girer donar kasılır takılır kendi kendine yeniden başlar
uygulamaları dogru üzgün çalışmaz sürekli durduruldu hatası verir. şebeke çekmez nasıl birşey anlamadım en iyi telefon diye alıp en dandik telefon cıktı ya hiçbir artısıda yok telefonun kafama tüküreyim

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s4 aldıgım güne lanet olsun rehbere gec girer donar kasılır takılır kendi kendine yeniden başlar
uygulamaları dogru üzgün çalışmaz sürekli durduruldu hatası verir. şebeke çekmez nasıl birşey anlamadım en iyi telefon diye alıp en dandik telefon cıktı ya hiçbir artısıda yok telefonun kafama tüküreyim
rehber sorunu klasik de bende 16 var ama o kadar sorun yok. Bir servise götür istersen.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

ben de ömrü yok demedim zaten. bir sonraki android sürümünün yazın çıkması bekleniyor, bize gelmesi yine ekim sonu ancak. Ondan sonraki sürümde zaten şimdi s3 ne durumdaysa, biz de o durumda olduğumuz zaman çıkmış olacak.