Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
2,148
0CNwAU3.jpg

Reaksiyon puanı
2,148
O dolaşım başka dolaşım hocam burda dolaşımdan kastettiği arka planda iş çevirmekle alakalı. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
O dolaşım başka dolaşım hocam burda dolaşımdan kastettiği arka planda iş çevirmekle alakalı. :)

kadıköy açarım bak sonra gidip başka firmadan bağlanırsa bozuşuruz :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çünkü bak orada arka plan verilerini sınırla ve verileri oto. senk. et diye 2 seçenek daha var.

Reaksiyon puanı
2,148
kadıköy açarım bak sonra gidip başka firmadan bağlanırsa bozuşuruz :P

Çünkü bak orada arka plan verilerini sınırla ve verileri oto. senk. et diye 2 seçenek daha var.

S3 de hep açtım, şu andaki telefonumda da açık hep. Roaming uluslararası dolaşım oluyor o farklı. Ulusal dolaşım oluyor benimki.

cIzv4gA.jpg

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim pil aşırı tüketmeye başladı. Acil bir önerisi olan var mı?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Veri dolaşımını kapattım, facebookdan bildirim geldi. Demek ki ilgili değilmiş.
Forumda konu vardı, bir de şu mesajı dener misin. http://forum.shiftdelete.net/samsun...viber-ve-whatsapp-calismiyor.html#post2393987

yaptım şimdi yazılanı ama işe yarayacağını sanmıyorum. çünkü bende whatsapp aynen çalışıyor mesela ama facebook ve gmail çalışmıyor özellikle girip bakmazsam. gmail'in kendi mobil data kullanım ayarlarına baktım bir kısıtlama ayarlamamışım. garip...

Reaksiyon puanı
2,148
Problem s4 de heralde, google da mobil veri bildirim sorunu diye arayınca hep s4 çıkıyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Problem s4 de heralde, google da mobil veri bildirim sorunu diye arayınca hep s4 çıkıyor.

google play services için mobilde veri iletişimini kısıtlamışım, bir ihtimal ondan kaynaklanıyor olabilir. Bütün uygulamalar için kısıtlamaları kaldırdım, görücez :)

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Almanyadan aldım Samsung S4 hadi bana hayırlı olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde düştü ekran calısıyor ama kenarlarda cerceve gibi siyahlıklar var nasıl halledilir?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bendede dun aynı sorun olustu arkadaslar tlf kendı kendıne reset atıyo sonra kılıt ekranı olarak gelıyo ılk acıldıgı gıbı anlamadım alalı 1 ay olmadı
Batarya kaynaklı. Servise ver batarya değiştiriyorlar 1 günde halloluyor. :)

Selamun Aleyküm arkadaşlar benim kullandığım telefon galaxy s4 sürüm güncelle dediğimde en yeni güncellemeler zaten yüklü yazısı çıkıyor sürümü 4.4.2 kitkata nasıl Geçirebilirim ?
Bekleyeceksin. 2 3 haftaya kadar gecikme olabilir. Yine gelmesse götür serviste update yaparlar. ;)

Arkadaşlar benim s4 9500 4.4.2 kitkat. Bazıları almanya rom'u öneriyor. Cidden almanyo ronumda performans artışı gözleniyor mu yoksa bir palavra mı? Şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar benim telefonum kulakil takiyorum kulakliktan ses yükseltip alçaltmiyor tlefon es4 neden olabilir ayarlari vami yardimci olursanizsa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim es4 var yanliz kulakliktan sesi alçatip yükseltemiyorum sorun ne olabilir ayarlari varmi yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
orjinal olarak kullanan biri olarak yazıyorum.
1,6 + 1,2 işlemcili 8 çekirdek 2 gb ram olan bi ürünün durumu bu malasef! rehberi, mesajı geç açar oyundan atar 16 gb alırsın 8,91 gb alan kullanırsın durumlar vahim ve can sıkıcı
ram kullanımı 1,41 gb kullanıyo şuan ve hiç bi uygulama açık değil neresine kullanıyosa . bundan önce xperia z kullanıyordum tel canavardı en az 3-4 tane kalite oyunlar yüklediğim halde hiç bi sıkıntısıyla karşılasmamıstım.
.samsungdan memnun değilim performans açısından

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende s4 var sıkıntı var öğrendiğime göre genel olarak gata varmış benimki çook ısınıyor ayrıca vayfı gördüğü halde internete bağlanmıyor iki de bir format çekiyorum o şekilde giriyor daha 2 aylık telefon deli etti beni en sonunda telefonu parçaladim s4 kullananlar bu sıkintıyı yaşıyormu? Arkadaşlar sorum buydu...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s4 konuşurken aniden sım card okuma hatası verıyor bazen vermıyor neden anlamadım

oyun gemisi , kız oyunları
Büyük ihtimalle sım kartından kaynaklanan bir sorundur. Belki de uyarıyı hep veriyordur ama sen fark etmeden temassızlık giderildiği için telefona baktığında fark etmiyor da olabilirsin. Başka bir sim kartla dene. Yine aynı hatayı verirse servise ver.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Büyük ihtimalle sım kartından kaynaklanan bir sorundur. Belki de uyarıyı hep veriyordur ama sen fark etmeden temassızlık giderildiği için telefona baktığında fark etmiyor da olabilirsin. Başka bir sim kartla dene. Yine aynı hatayı verirse servise ver.

Sim kart tan kaynaklanma olasılığı çok yüksek.

Reaksiyon puanı
16,128
s4 gibi tele 64Kb sim takmayın 128Kb sim alın gerçi benim takozun sonu öyle geldi ama s4 öyle olmaz...