keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
Veri dolaşımını aktif ediyor musunuz?
roaming muhabbeti mi? O yurt dışı gsm'lerine bağlanma olayı değil mi?
Veri dolaşımını aktif ediyor musunuz?
roaming muhabbeti mi? O yurt dışı gsm'lerine bağlanma olayı değil mi?
öyle diyorsunda 50milyon adet telefon üretmek kolay bir iş değil. illaki plastik kullanacak![]()
O dolaşım başka dolaşım hocam burda dolaşımdan kastettiği arka planda iş çevirmekle alakalı.![]()
kadıköy açarım bak sonra gidip başka firmadan bağlanırsa bozuşuruz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çünkü bak orada arka plan verilerini sınırla ve verileri oto. senk. et diye 2 seçenek daha var.
S3 de hep açtım, şu andaki telefonumda da açık hep. Roaming uluslararası dolaşım oluyor o farklı. Ulusal dolaşım oluyor benimki.
![]()
bence hala bu ulusal serbest dolaşım konusu avea, turkcell, vodafone arası ama deneyeceğim![]()
Veri dolaşımını kapattım, facebookdan bildirim geldi. Demek ki ilgili değilmiş.
Forumda konu vardı, bir de şu mesajı dener misin. http://forum.shiftdelete.net/samsun...viber-ve-whatsapp-calismiyor.html#post2393987
Problem s4 de heralde, google da mobil veri bildirim sorunu diye arayınca hep s4 çıkıyor.
Problem s4 de heralde, google da mobil veri bildirim sorunu diye arayınca hep s4 çıkıyor.
Batarya kaynaklı. Servise ver batarya değiştiriyorlar 1 günde halloluyor.bendede dun aynı sorun olustu arkadaslar tlf kendı kendıne reset atıyo sonra kılıt ekranı olarak gelıyo ılk acıldıgı gıbı anlamadım alalı 1 ay olmadı
Bekleyeceksin. 2 3 haftaya kadar gecikme olabilir. Yine gelmesse götür serviste update yaparlar.Selamun Aleyküm arkadaşlar benim kullandığım telefon galaxy s4 sürüm güncelle dediğimde en yeni güncellemeler zaten yüklü yazısı çıkıyor sürümü 4.4.2 kitkata nasıl Geçirebilirim ?
12 yaşındayım alacağım telefonu 4 yıl kullanacağım s4 mü s3 mü note 2 mi almalıyım karar veremedim teşekkürlerGS4 Kullananlar olarak sorunlarımızı ve önerilerimizi tek çatı altında paylaşalım istedim
sim kart okumuyor derken sim kart çıkartıldı uyarısı mi? sim card iniz mini sim mi normal simden kırılan sim mj ?s4 konuşurken aniden sım card okuma hatası verıyor bazen vermıyor neden anlamadım
oyun gemisi , kız oyunları
Büyük ihtimalle sım kartından kaynaklanan bir sorundur. Belki de uyarıyı hep veriyordur ama sen fark etmeden temassızlık giderildiği için telefona baktığında fark etmiyor da olabilirsin. Başka bir sim kartla dene. Yine aynı hatayı verirse servise ver.s4 konuşurken aniden sım card okuma hatası verıyor bazen vermıyor neden anlamadım
oyun gemisi , kız oyunları
Büyük ihtimalle sım kartından kaynaklanan bir sorundur. Belki de uyarıyı hep veriyordur ama sen fark etmeden temassızlık giderildiği için telefona baktığında fark etmiyor da olabilirsin. Başka bir sim kartla dene. Yine aynı hatayı verirse servise ver.
64 - 128 varkı ? bilgilendirirseniz iyi olur.s4 gibi tele 64Kb sim takmayın 128Kb sim alın gerçi benim takozun sonu öyle geldi ama s4 öyle olmaz...
64 - 128 varkı ? bilgilendirirseniz iyi olur.