Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum telefonu en büyük sıkıntım bataryadan kullanamıyorum telefonu günde 2 kere sarj ediyorum. Aldıgım günden beri sarjın tamamen bitip %100 dolmasınıda hep bekledim. En son bu sabah saat 11de sarjdan cıkarttım 19:30da telefon kapandı yani toplam 8-8.5 saat kullanabildim. Pil kullanım durumu en son baktıgımda %2 iken : Ekran %32 Android OS %23 Ortam sunucusu %14 Hücre askıda %13 Android sistemi %7 Whatsapp %7 Twitter %3 Yani gün boyu ne görüşme yaptım ne mesajlastım ne oyun oynadım. 1950 lira para verip telefonu alıp kullanamadıktan sonra ne anladın ben bu işten? Acaba sizlerde de bu durum oluyor mu ona göre telefonu servise göndermeyi ciddi anlamda düşünücem.

normal deil servise götür istersen. ben istesemde 8 saatte bitiremiyorum şarjı. normal kullanımda 1.5 gün gidiyo şarjım..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sırf kasa için telefon alınmaz.Telefon alırken tercihlerinize göre değerlendirip alın.Yok kasa plastik,yok kasa soyuluyor,yok aleminyum yok bakır,krom.....

Benim asıl tepkim Google'ye;
Bir uygulama için 10 tane uygulama açarsa android; mecburen samsung vb. şirketler ram,işlemci artırmaları gerekiyor ki bu da yetmiyor yinede takılma oluyor android işletim sisteminde acilen çare üretmeli android teknisyenleri.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar sırf kasa için telefon alınmaz.Telefon alırken tercihlerinize göre değerlendirip alın.Yok kasa plastik,yok kasa soyuluyor,yok aleminyum yok bakır,krom.....

Benim asıl tepkim Google'ye;
Bir uygulama için 10 tane uygulama açarsa android; mecburen samsung vb. şirketler ram,işlemci artırmaları gerekiyor ki bu da yetmiyor yinede takılma oluyor android işletim sisteminde acilen çare üretmeli android teknisyenleri.
android in altyapısı değişik biraz, linux çok farklı bir işletim sistemi olduğu için düzeltmek zaman alacak malesef.

muannes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ben beyeniyorum demiyorum kullanıyorum patetez çuvalları siz ne anlarsınız telefon dan siz takılın simite nenize gerek baklava börek :))))))))))))))

galaxsy s4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki sayfalarda da yazmıştım. 1 mayısta aldım telefonu;

1. geçişlerde titreme,
2. fotoğraf makinasını başlatırken reset atma (sık değil ama 10 defada 1-2 defa),
3. kilit ekranının taşması, kapatıp açmadan düzelmiyor (hayatınıza eşlik eder yazısı 18-20 punto olup ekrandan taşıyor),
4. aşırı ısınma (*#0228# yaptığımda 57 C yi gördüm)

sorunlarıyla karşılaştım. 3 defa servise verdim (Allah'tan servis hızlı, sorun yok güncelleme yapıldı deyip 2 günde geri verdi her defasında :clap:). en son aldığımda "tam ses" konuşma yaparken ahizeden cızırtı geldiğini fark ettim. (abimin s4 te de aynı sorun var ama o ağa çocuğu, umursamıyor) küçük hapörlörden yüksek ses çıkışı gibi. bu sebepten 23 mayısta servise bırakmıştım. 25 mayısta teslim ettiler. serviste taktım kartı aynı sorun devam ediyor. teknisyeni çağırttım. yanımda dinledi ve büyük ihtimal değişime gidecek dedi. ücret iadesi talebiyle tekrar verdim. bu gün aradım değişim ekibi samsung a durumu iletmiş. bir kaç gün içinde aranıp iade talebini bir de size sorcaklar dedi. ücret iadesi 1 ayı buluyormuş ancak ne telefon ne parası riske atılacak şeyler değil. dedim paramı alırım, gider mağazada yenisini dener öyle alırım.

dipnot: 1 mayısta aldığım ilk s4 ün imei numarası 7 saat sonra silinmişti :thumbup: onu iade ettim. bu ikincisi. üçüncüsü nasıl çıkacak bakalım.
tekrar hatırlatıyorum; 1 ay içerisinde donanımsal sorunlarda değişim, ücret iadesi vs., taleplerde bulunabiliyorsunuz. 1 ayı geçerse tamir yapılıp geri veriliyor. yani 1 aylık s4 ün içini açıyorlar.

ayrıca burda mundardan, patatez çuvalından bahseden, babadan zengin arkadaşlar, 2000 TL yi 5 lik bankonot yapıp...

sokakta dağıtsınlar, öbür tarafa iyi yatırım olur
:sleep:

icycool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TELEFONUN GARANTISI HANGI FIRMA BAYA IYI IS CIKARMISLAR :) BENIM GARANTİSİ BAŞARI TEKNİK SERVİSİ. TELEFONUN ISINMASI+KONUSMA ESNASINDA CIZIRTI+PİL ÖMRÜYLE İLGİLİ BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORUM. SAMSUNG MÜŞTERİ HİZMETLERİNE MAİL ATTIM DEĞİŞİMLE İLGİLİ VERDİKLERİ CEVAP BU : Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.Karşılaştığınız sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Ürün ya da bedel iadelerinde cihazınıza ait kutu içeriği ile birlikte en yakın samsung servis merkezine başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Ürün ya da bedel iadelerinde işlemler yetkili teknik servislerimiz tarafından başlatılabilmektedir.

YARIN TELEFONU GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DEĞİŞİMİN YAPILMASINI CİDDEN İSTİYORUM FAKAT İYİCE İKNA EDEBİLMEM İÇİN NELER YAPABİLİRİM TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTERİM :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende de kamera reset sorunu var. kerneli güncellemek telefonun garantisini devre dışı bırakır mı diğeride bu güncellemeyi nasıl yapacağız önemli noktaları belirtirseniz sevinirim teşekkürler

yusufokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi gunler herkese iphone4 kullanicisim ve galaxyS4 almak istiyorum ;) yasanan skintilar varmi ozellikle isinma ile sorun varmi ? benim iphoneda isiniyr ole bi isinma ise sorun yok . @freewill telefonunda real racing oyunu yuklumu ? :) telden memnunmusun ? tawsiye edermisin ? hem oyun hem de net kullanmak icin ideal mi cnku iphone nun kapali sisteminden cok skldimda ozgrluk istiyrm ;)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyi gunler herkese iphone4 kullanicisim ve galaxyS4 almak istiyorum ;) yasanan skintilar varmi ozellikle isinma ile sorun varmi ? benim iphoneda isiniyr ole bi isinma ise sorun yok . @freewill telefonunda real racing oyunu yuklumu ? :) telden memnunmusun ? tawsiye edermisin ? hem oyun hem de net kullanmak icin ideal mi cnku iphone nun kapali sisteminden cok skldimda ozgrluk istiyrm ;)
telefondan çok memnunum neo hybrit kılıfımı da taktım tam karizma oldu :D valla bazıları yanıyor felan diyor ama bende ısınması gerektiği kadar ısınıyor oda sadece oyun oynarken. normal kullanımda kesinlikle sorun yok. yaşanan sorunlar gözlemlediğim kadarıyla paralel ithalat ürünler arkadaşımda 1550 tl gibi fiyatı aldı onda da sorun var. ama ben aldığımdan bu yana cihaz ne resetledi ne odaklanma sorunu oldu ne oyunlarda takılma ne de sensörler de sıkıntı yaşadım :) ben zaten 7 aylık ip5 ten geçtim tavsiye ederim. Cihazı alırken endişem s3 faciasını tekrar yaşamamdı ama şükür ki bu sefer olmuş :) özellikle kamerası çok iyi şaşırttı beni :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba bende de kamera reset sorunu var. kerneli güncellemek telefonun garantisini devre dışı bırakır mı diğeride bu güncellemeyi nasıl yapacağız önemli noktaları belirtirseniz sevinirim teşekkürler

Kernel güncellemek root gibi işler garantiyi donanıma zarar vermedikten sonra bozmaz geçen yıl bizzat denedik :) önceki sayfalara bakarsan kamera sorunu için gerekli yamayı paylaşmıştım hatta buyur link vereyim ama cwm yüklü olması lazım.

http://d-h.st/YYl

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Bende ilk çıktığı gün aldım hatta ilk alanlardanım, bugüne kadar kameram restlemedi, normal kullanımda ısınma olmadı, kilit ekranında bozulma olmadı yada her hangi bir olumsuzluk yaşamadım.
Elektronik eşyada iş biraz da şans işi ben alırım hiç sorun yaşamam sen alırsın sorunlu çıkabilir ama genelleme yaparak telefon kötü demek bence vicdansızlık olur...
Birde S-View kılıf aldımmı dadından yenmeyecek :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resımlerı tam ekran nasıl yapıypruz ?
hep kırptırıyor acaba bır boyutu mu var? tam ekran şeklinde olsun ıstıyorum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kirptiriyor derken nasil sosyal platformlara koyarken falan mi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=336538]Ölü Pixel[/MENTION] Otg kabloda yan sanayi pek farketmez... duvar kağıdınin ise çözümü yok diye biliyorum ben de çözemedim

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ben 1080 vs bi çözünürlükteki ve boyuttakı resımlerde sorunsuz tam ekran oluyor dıye okumustum dıye hatırlıyorum dh de orasıda coluk cocuk yuvası okuyp ogrenmek ıstıyor ınsan veled atışmalarından baska bırsey yok onun ıcın sdnın yerı baska bende sımdı kararsız kaldım bıde game pad alıcam orjınal samsung oyun konsolu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 kullanıcısıyım oyun falan değil arkadaşlar 3günlük cıhazın elime alıp tuş kilidini açmamla beraber hemen ısınması başlıyor tüm uygulamalar kapalı halde sadece wifi ile internete bağladığımda sayfa gezerken bile rahatsız ediyor hemen kapıyorum interneti soğuması bile çok uzun zaman sürüyor...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=336538]Ölü Pixel[/MENTION] ben yakinda moga pivot adlı bir konsol saticam forumda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iki haftadır kullanmaya çalışıyorum... önceki tlf num sIII dü valla S4 den sonra S III ü arar oldum:( tam bir hayal kırıklıgı oldu... belki aceleci davranıyorum hala alışamadım... bakalım sorunları çözebilecekmiyim... anlayanda yokki uuffff.... :(

yusufokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 kullanıcısıyım oyun falan değil arkadaşlar 3günlük cıhazın elime alıp tuş kilidini açmamla beraber hemen ısınması başlıyor tüm uygulamalar kapalı halde sadece wifi ile internete bağladığımda sayfa gezerken bile rahatsız ediyor hemen kapıyorum interneti soğuması bile çok uzun zaman sürüyor...
demis birisi arkadas sen hic tel kullnmadn mi ne cok abarttnz iphne4de kac defa isi uyarisi aldm ne abarttnz ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bir sorum var galaxy s4 ü güncelledikten sonra şarja takınca kapanıyor bu sorun giderilirmi yoksa iade mi edeyim cihaz 8 günlük ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese kolay gelsin benim bir sorunum var s3 kullanırken hiç yaşamadığım bir sorun oldu . simdi s4 e dün yaptigim bir güncellemeden sonra telefonu şarja taktım kapandı açıp tekrar taktım yine kapandı sonra açtım tekrar sabaha kadar sarjda kapali kalmiş ve sürekli telefon kendiliğinden reset atmaya başladı bunu nasil hallederim cihaz 8 günlük iade etme hakkım varmi yoksa düzeltmenin bir yolu varmi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
güncelleme işleminden sonra telefonu mutlaka sıfırlayınız yoksa kernel ve dalvik çakışması gibi bir şey oluyor :) windows üzerine windows kurmak gibi düşünün işte :D

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iphone 4s , iphone 5 , sony z kullandım. şimdi galaxy s4 aldım. ekran , resim kalitesi hepsinden iyi.oyunlarda vs.de hız yine iyi. menü geçişlerinde iphone um daha hızlıydı. sony z ise daha sağlam duruyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=206017]passkeys[/MENTION] kaptan meslek ne $$$ :D

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 e ashalt 7 yükleyen varmı?Yükledim ama araç sürekli sola gidiyo,telefon sensörlerinde mi bi hata var acaba?Bu durumla karşılaşan var mı?

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 e ashalt 7 yükleyen varmı?Yükledim ama araç sürekli sola gidiyo,telefon sensörlerinde mi bi hata var acaba?Bu durumla karşılaşan var mı?

ashalt 7 güncelleme gelmişti ve ondan sonra böyle olduğunu okumuştum bikaç yerde yani gameloft bunu düzeltmesi gerekir yeni bir güncelleme ile

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ashalt 7 güncelleme gelmişti ve ondan sonra böyle olduğunu okumuştum bikaç yerde yani gameloft bunu düzeltmesi gerekir yeni bir güncelleme ile
Umarım gelir,yoksa oyun harika.Bekliyorum güncelleyi o halde,teşekkürler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
can sıkıntısı böyle bir şey işte :D

[video=youtube;bbcaZuT-Tbo]http://www.youtube.com/watch?v=bbcaZuT-Tbo[/video]

xTubax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
can sıkıntısı böyle bir şey işte :D

[video=youtube;bbcaZuT-Tbo]http://www.youtube.com/watch?v=bbcaZuT-Tbo[/video]
Freewill sizinle mümkünse varsa bir hesabınız ayrıntılı görüşmek isterim....face/whatsapp/skype fatketmez telefon hakkında bazı şeyler soracam burdan takip etmem zor şimdiden teşekkürler. ..