Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ranegade95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uyar sende ayarlar cihazımda ses ile kontrol seceneği var mı ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefon kullananlar herhangi bi sorun yaşadımı acaba bende almayı düşünüyorumda öyle büyük bir sorun yaşayan oldumu aranızda

bende bir sıkıntı yok bugün arkadaşa da aldık o da memnun kaldı :)
[MENTION=345715]uyar006[/MENTION] elini sola sağa hareket ettireceksin :) Tabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım :D

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biraz yanlış incelemişsin fotoğrafları. İki telefonun kamerasını da bilmiyorum ama şu görüntülerden sana yardımcı olacağım şey S4ün daha keskin olması ve renklerinin daha doğru olmasıdır. Keskinlik %3200 yaklaştığında fotoğrafa bozulma var mı yoksa keskin çizgiler duruyor mu budur. Renklerse yine doygun olması değil doğru olmasıdır ;)

Ben biliyorum zaten , doygun değil doğru olması fakat Amoled yeni seçeneğiyle istediğim zaman doygun istediğim zaman doğal renkleri kullanabilmeliyim. Keskinlik konusu belki tartışılabilir ama doygunluk Htc One da. Ayrıntıya girdikçe daha az bozulma var ve net.

Samsung' ta ayrıntıya girdikçe bozulma oluyor bu keskinlik demek değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@uyar006 elini sola sağa hareket ettireceksin :) Tabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım :D

DDR3 ün performansı nasıl ? Anlık takılmalar var mı ? Vice City gibi oyunları anlık takılmalarla rahatsız edebilecek düzeyde takılmalar olabilir mi ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Haziranın ilk haftasında bende alacağım bir terslik olmazsa.

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyar senin ayarlar cihazım seçeneğinde ses ile kontrol var mı ?
evet var ses ile kontrol

[MENTION=345715]uyar006[/MENTION] elini sola sağa hareket ettireceksin :) Tabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım :D
Iste o ayari bulamadim ben,temassiz kontrolu aciyorum olmuyo baska ne yapmaliyim?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet var ses ile kontrol

Iste o ayari bulamadim ben,temassiz kontrolu aciyorum olmuyo baska ne yapmaliyim?

Ayarları aç daha sonra cihazım sekmesinden hareketler bölümünde gir temassız bölümünden temassız arama kabulünü etkinleştir bu kadar :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ben biliyorum zaten , doygun değil doğru olması fakat Amoled yeni seçeneğiyle istediğim zaman doygun istediğim zaman doğal renkleri kullanabilmeliyim. Keskinlik konusu belki tartışılabilir ama doygunluk Htc One da. Ayrıntıya girdikçe daha az bozulma var ve net.

Samsung' ta ayrıntıya girdikçe bozulma oluyor bu keskinlik demek değil.

DDR3 ün performansı nasıl ? Anlık takılmalar var mı ? Vice City gibi oyunları anlık takılmalarla rahatsız edebilecek düzeyde takılmalar olabilir mi ?

Valla gta kurmadım ama real racing 3 gibi blitz gibi oyunlarda zerre takılma olmadan oynayabiliyorum normal kullanımda da herhangi bir lag olayı olmuyor ki güç tasarruf modunda bile çok seri cihaz :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla gta kurmadım ama real racing 3 gibi blitz gibi oyunlarda zerre takılma olmadan oynayabiliyorum normal kullanımda da herhangi bir lag olayı olmuyor ki güç tasarruf modunda bile çok seri cihaz :)

DH de bir tane kaplık konuşuyorlardı SPRİNG.. bilmem ne ondan mı aldın sen ?

Şimdi ben sana telefonu ne için kullanacağımı söyleyeyim :

Öncelikle film , dizi vs. sonrasında oyun bol bol. Bunun için ekran çok önemli benim için.

Müzik kalitesi ve şiddeti de önemli.

Ayrıca o yanlardaki metal görünümlü kaplama soyuluyor mu ? Sağlam mı ?

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarları aç daha sonra cihazım sekmesinden hareketler bölümünde gir temassız bölümünden temassız arama kabulünü etkinleştir bu kadar :)
Hareketler icerisinde ayri bi sekme oldugunu sayenizde farkettim tesekkur ederim sadece o kapaliymis temassiz digerleri acikmis

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb hala gelmemiş arkadaş... dağıtıma yeni yeni başlanıyormuş...

film ve dizi için ekran ve de pil çok önemli... pil 2600dü sanırım yeterli, yani diğerlerinin önünde... ekran amoled +ları da var -leri de var deniyor... pek bilgi sahibi değilim bu hususta o yüzden yanıltmak istemem ama pek çok yerde ''en harika ekran'' falan denilmiş ki incelediğimde de etkilenmiştim...
oyunlar için ise işlemcisi sorun çıkarmaz bence... yeni nesil sonuçta ve sonraki çıkacak oyunlarda da sorun yaşatmaz... şahsen uzun süre kullanacağım muhtemelen ve de düşürmezsem eğer çok uzun zaman idare eder üst seviyede :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Evetvhocam kliksa dan alınmış 1.999 faturası var orjinal samsung garantili s view flip cover ve audio dock ile aldım apple üzerine 300 lira para verdim cihaz nokta çizik siz maşallah var
bence karlı takas olmuş kaptan ve o kılıfa bayılıyorum ya nasıl kılıf sence ?

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence karlı takas olmuş kaptan ve o kılıfa bayılıyorum ya nasıl kılıf sence ?
hocam vakit kaybetmeden alın derim
tus kiliti mevzusu on numara kapagı acıyorsun tuslar acılıyor kapatıyorsun kilitliyor daha ne olsun tusla işin olmuyor :))

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
DH de bir tane kaplık konuşuyorlardı SPRİNG.. bilmem ne ondan mı aldın sen ?

Şimdi ben sana telefonu ne için kullanacağımı söyleyeyim :

Öncelikle film , dizi vs. sonrasında oyun bol bol. Bunun için ekran çok önemli benim için.

Müzik kalitesi ve şiddeti de önemli.

Ayrıca o yanlardaki metal görünümlü kaplama soyuluyor mu ? Sağlam mı ?

Kesinlikle al derim hem oyun hem film için bundan iyisini zor bulursun :) yan çerçeve bana boya gibi gelmedi hatta teşhir ürününü tırnakla müdehale etmişler ve boya soyulması olmadığını belirtmişler zaten bana da pek boya gibi gelmedi dediğim gibi :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
hocam vakit kaybetmeden alın derim
tus kiliti mevzusu on numara kapagı acıyorsun tuslar acılıyor kapatıyorsun kilitliyor daha ne olsun tusla işin olmuyor :))
s3 var simdilik bana yetiyor zaten maddi bazı sıkıntılarım da var ama olmasaydi s4 ve htc one arasında kalırdım herkes gibi herşey bir yana da o kılıf yüzünden s4 e bayılıyorum aslında :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Telefonu yenileme zamanı gelince gözümü yükseklere diktim ve S4 Sparişi verdim.
ama hala bu kadar para verilir mi ikileminden kurtulamadım:wink:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Telefonu yenileme zamanı gelince gözümü yükseklere diktim ve S4 Sparişi verdim.
ama hala bu kadar para verilir mi ikileminden kurtulamadım:wink:

hadi bakalım hayırlı olsun kesinlik pişman olmayacaksın merak etme :) bu arada neredeyse 1 hafta oldu ve pil baya baya kendini toparlamaya başladı 4 buçuk saat ekran ışığı sonda aktif kullanım süresi bütün sensörler açık 3g aktif günü çok rahat çıkardı :) yanımdaki harici şarj cihazını bağlamama bile gerek kalmadı lakin gece vakti pil %8 deydi tasarruf moduna aldım sabahı çıkardı zaten şarja koydum 2 saat gibi sürede tamamen şarj oldu zaten alet :D bu kullanımın için 1 saatği varan telefon görüşmesi mail atma whatsapp vider gibi yazışmalardan bhasetmedim bile :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] 10 dk daha konuşsan çıkaramazdı emin ol

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Teşekkürler freewill dediğiin gibiyse şarj durumu fena değilmiş.Ben ihtiyaç duyduğumda internet için kullanırım sıkı sık.
2 GB paketim vardı ama hiç kullanmıyordum.Özellikle yazın tatilde evde internet olmadığı için sıkıntı oluyordu.
Son olarak büyük telefonları kullanmadım umarım ona da alışırım artık.Hafif olması iyi avantaj en azından.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bugün Group Play özelliğini 2 farklı Note 2 ile denedik olmadı, note 2'ler S4'ü görüyor şifreyide giriyoruz ancak bağlan aktif olmuyor,
S4 Note 2'yi hiç bulamıyor. Keşke samsung böyle bir kısıtlama yapmasaydı daha güzel olurdu.
İmkanı olan varsa S3 ile deneyebilirmi bakalım S3'ü görecek mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefon dik konumda iken video oynatımında usden aşağı gelen isim bulanık olarak geliyor sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar s4 için onerebileceginiz uygulamalar, oyunlar neler?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 gb modelini hangi istanbul' datimlerde bulabilirim arkadaşlar bilgisi olan var mı?

icycool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum telefonu en büyük sıkıntım bataryadan kullanamıyorum telefonu günde 2 kere sarj ediyorum. Aldıgım günden beri sarjın tamamen bitip %100 dolmasınıda hep bekledim. En son bu sabah saat 11de sarjdan cıkarttım 19:30da telefon kapandı yani toplam 8-8.5 saat kullanabildim. Pil kullanım durumu en son baktıgımda %2 iken : Ekran %32 Android OS %23 Ortam sunucusu %14 Hücre askıda %13 Android sistemi %7 Whatsapp %7 Twitter %3 Yani gün boyu ne görüşme yaptım ne mesajlastım ne oyun oynadım. 1950 lira para verip telefonu alıp kullanamadıktan sonra ne anladın ben bu işten? Acaba sizlerde de bu durum oluyor mu ona göre telefonu servise göndermeyi ciddi anlamda düşünücem.

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum telefonu en büyük sıkıntım bataryadan kullanamıyorum telefonu günde 2 kere sarj ediyorum. Aldıgım günden beri sarjın tamamen bitip %100 dolmasınıda hep bekledim. En son bu sabah saat 11de sarjdan cıkarttım 19:30da telefon kapandı yani toplam 8-8.5 saat kullanabildim. Pil kullanım durumu en son baktıgımda %2 iken : Ekran %32 Android OS %23 Ortam sunucusu %14 Hücre askıda %13 Android sistemi %7 Whatsapp %7 Twitter %3 Yani gün boyu ne görüşme yaptım ne mesajlastım ne oyun oynadım. 1950 lira para verip telefonu alıp kullanamadıktan sonra ne anladın ben bu işten? Acaba sizlerde de bu durum oluyor mu ona göre telefonu servise göndermeyi ciddi anlamda düşünücem.

full parlaklık açık, herşey arka planda açık bırakırsan dayanmaz tabi , ben çok rahat 1 günü tamamlıyorum telefonumda pil yönünden sıkıntım yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haçan uşaklar ben s4 aldım 'tango' 'secret video rec' gibi kamera kullanan telefonlarda ön kamera kullanınca tel yeniden başlatıyor kendini sizdede aydı sorun oluyormu ?