S
SDN Okuru
SDN Okuru
uyar senin ayarlar cihazım seçeneğinde ses ile kontrol var mı ?
Arkadaşlar telefon kullananlar herhangi bi sorun yaşadımı acaba bende almayı düşünüyorumda öyle büyük bir sorun yaşayan oldumu aranızda
Ölü poxel takas mi yaptin iphonenunu ?
Biraz yanlış incelemişsin fotoğrafları. İki telefonun kamerasını da bilmiyorum ama şu görüntülerden sana yardımcı olacağım şey S4ün daha keskin olması ve renklerinin daha doğru olmasıdır. Keskinlik %3200 yaklaştığında fotoğrafa bozulma var mı yoksa keskin çizgiler duruyor mu budur. Renklerse yine doygun olması değil doğru olmasıdır![]()
bende bir sıkıntı yok bugün arkadaşa da aldık o da memnun kaldı
@uyar006 elini sola sağa hareket ettireceksinTabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım
![]()
evet var ses ile kontroluyar senin ayarlar cihazım seçeneğinde ses ile kontrol var mı ?
Iste o ayari bulamadim ben,temassiz kontrolu aciyorum olmuyo baska ne yapmaliyim?bende bir sıkıntı yok bugün arkadaşa da aldık o da memnun kaldı
[MENTION=345715]uyar006[/MENTION] elini sola sağa hareket ettireceksinTabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım
![]()
evet var ses ile kontrol
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Iste o ayari bulamadim ben,temassiz kontrolu aciyorum olmuyo baska ne yapmaliyim?
Ben biliyorum zaten , doygun değil doğru olması fakat Amoled yeni seçeneğiyle istediğim zaman doygun istediğim zaman doğal renkleri kullanabilmeliyim. Keskinlik konusu belki tartışılabilir ama doygunluk Htc One da. Ayrıntıya girdikçe daha az bozulma var ve net.
Samsung' ta ayrıntıya girdikçe bozulma oluyor bu keskinlik demek değil.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
DDR3 ün performansı nasıl ? Anlık takılmalar var mı ? Vice City gibi oyunları anlık takılmalarla rahatsız edebilecek düzeyde takılmalar olabilir mi ?
Valla gta kurmadım ama real racing 3 gibi blitz gibi oyunlarda zerre takılma olmadan oynayabiliyorum normal kullanımda da herhangi bir lag olayı olmuyor ki güç tasarruf modunda bile çok seri cihaz![]()
Hareketler icerisinde ayri bi sekme oldugunu sayenizde farkettim tesekkur ederim sadece o kapaliymis temassiz digerleri acikmisAyarları aç daha sonra cihazım sekmesinden hareketler bölümünde gir temassız bölümünden temassız arama kabulünü etkinleştir bu kadar![]()
bence karlı takas olmuş kaptan ve o kılıfa bayılıyorum ya nasıl kılıf sence ?Evetvhocam kliksa dan alınmış 1.999 faturası var orjinal samsung garantili s view flip cover ve audio dock ile aldım apple üzerine 300 lira para verdim cihaz nokta çizik siz maşallah var
hocam vakit kaybetmeden alın derimbence karlı takas olmuş kaptan ve o kılıfa bayılıyorum ya nasıl kılıf sence ?
DH de bir tane kaplık konuşuyorlardı SPRİNG.. bilmem ne ondan mı aldın sen ?
Şimdi ben sana telefonu ne için kullanacağımı söyleyeyim :
Öncelikle film , dizi vs. sonrasında oyun bol bol. Bunun için ekran çok önemli benim için.
Müzik kalitesi ve şiddeti de önemli.
Ayrıca o yanlardaki metal görünümlü kaplama soyuluyor mu ? Sağlam mı ?
s3 var simdilik bana yetiyor zaten maddi bazı sıkıntılarım da var ama olmasaydi s4 ve htc one arasında kalırdım herkes gibi herşey bir yana da o kılıf yüzünden s4 e bayılıyorum aslındahocam vakit kaybetmeden alın derim
tus kiliti mevzusu on numara kapagı acıyorsun tuslar acılıyor kapatıyorsun kilitliyor daha ne olsun tusla işin olmuyor)
Telefonu yenileme zamanı gelince gözümü yükseklere diktim ve S4 Sparişi verdim.
ama hala bu kadar para verilir mi ikileminden kurtulamadım![]()
teşekkürler inşallah ben aldığımdada bi sorun çıkmazbende bir sıkıntı yok bugün arkadaşa da aldık o da memnun kaldı
@uyar006 elini sola sağa hareket ettireceksinTabi önce ayarlardan bu özelliği aktif etmen lazım
![]()
Merhaba arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum telefonu en büyük sıkıntım bataryadan kullanamıyorum telefonu günde 2 kere sarj ediyorum. Aldıgım günden beri sarjın tamamen bitip %100 dolmasınıda hep bekledim. En son bu sabah saat 11de sarjdan cıkarttım 19:30da telefon kapandı yani toplam 8-8.5 saat kullanabildim. Pil kullanım durumu en son baktıgımda %2 iken : Ekran %32 Android OS %23 Ortam sunucusu %14 Hücre askıda %13 Android sistemi %7 Whatsapp %7 Twitter %3 Yani gün boyu ne görüşme yaptım ne mesajlastım ne oyun oynadım. 1950 lira para verip telefonu alıp kullanamadıktan sonra ne anladın ben bu işten? Acaba sizlerde de bu durum oluyor mu ona göre telefonu servise göndermeyi ciddi anlamda düşünücem.