Samsung Galaxy S3 VS su

ceterele

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bugün okulda gelirken(servisle) elimde telefon vardı oyun oynuyordum.Sonra uykum geldi ve telefon elimde uyudum kalktığımda elimde telefon yoktu aradım bulamadım servisçi abiye söyledim onla da bulamadık.sonra ben eve gittim abi bulunca ara diyerek.Eve gelldikten sonra abiyi aradım dedi ki telefonunu buldum.İçim bir rahatladı size anlatamam!!! Tabi sonra... Su kovasının içine düşmüş dedi. Tahminimce yarım saat kadar suda kaldı ve telefonu yarın alıcam alınca hemen ne yapmalıyım ? Lütfen yardım.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Az bi kuruladıktan sonra pirince yatırınca içindeki su çekiliyor diye biliyorum ama aradan bu kadar sure geçince ne olur bilmem. Bence servisi ara o koysun şimdiden pirince. Ayrıca birisi elinden alıp kovaya koymuştur kesin. Ara bul döv.

ceterele

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam hemen bataryası filan çıkarmış hemen sudan alınca. bi de ben en arkada oturuyorum en köşede biri gelip elimden alamaz telefonu. :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İyi yapmış yapmasına ama telefonun girişleri falan ıslak kalmasın. Pirinç içine koyup bir gün falan beklemek lazim suyu emiyormus öyle

ceterele

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün gece aldım telefonu açmadan direk pirince koydum.bu gün eve gelince çıkardım
sorunsuz çalışıyodu ama biraz önce dokunmatiği gitti yine pirince koydum bu sefer kesin bozuldu telefon .s

ceterele

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon çalışıyor bi sorun yok :D