Samsung Galaxy S3 Sorunları [ÇÖZÜLDÜ]

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yahu arkadaşlar:scared: bi telefon çıktı bu kadar olmaz ama memnun deilseniz iade edin ama bütün s3 kullanıcıları takılma falan yok diyor ama senin telefonda sorun belki yüklediğin bir programdan dolayı takılma oluyor olabilir bi fabrika ayarlarına dön eğer yazılımsal bir sorunsa umarım sorunların hallolur:biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bugün akşam benim de başıma farklı bi olay geldi gelen aramalarda tel kendiliğinden karardı teli açıp kapadım sorun öyle çözüldü telefonumda bi sorun mu var acaba (tlfn s3 bu arada ) tşkrlr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben de s3 almak istiyorum ama telefon çıkalı 2 ay oldu tüm forumlar şikayetten taşıyor. S3 ü tavsiye eder misiniz ?:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam günde bin kere oyun oynadığını yazmuş her oyunu 1 dk sürse 1000/60 16 küsür saat yapar inanlar bir adım öne çıksın hiçi yemek yemiorsun lavaboya gitmiyorsun işin gücün yokmu senin 16 saat oyun oynuyorsun,senğn ömrün bile kullandıkça azalırken telefon ne yapsın :P:P:P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a. kardeşim özellikle sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim... sıfır kutu içi s3 ü actım kartı taktık ve ne ses geliyor ne ses gidiyor...yurt dışı cihazı oldugu içinde garantiye gönderemiyoruz...yardımcı olursan sevinirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hani nerde çözüldü hiçbir çözüm belirtmemişsiniz nasıl bir site burası !!!

M_r_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla hayretle okudum yazanları ben her türlü iphone serisini kullanmış sonra android'e ilk olarak htc evo3d ile geçmiş bir kullanıcıyım. Sonra s3 e zıpladım şimdiye kadar şarj hariç hiçbir sorunla karşılaşmadım. (Şarj sorunu da aktif olarak kullandığım yeni romları yüklediğim için) Bence sorun olan arkadaşa donanımsal hatalı bir telefon gelmiş garantiye göndersin bitsin iş...

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackbatuhan harbiden sen sorunlusun. teknolojiden anlamıyorsun yorumu da doğru. sırf 1000 kere temple run oynamak için s3 mü aldın ne kadar işsiz bir insansın sen ? telefon dediğin açılır internete girilir, sörf yapılır, arama-mesaj yapılır. sonra kenara koyulur canın sıkılır açar yarım saat oyun oynar sıkılır kapatırsın. ayrıca s3 üm olmadığı halde söylüyorum: S3'ün SORUNLU SENİN, SEN GİBİ ! GİT DEĞİŞTİR...Bahsettiğin telefonun adını bilmesem Galaxy Wonder 2ye 3 e katlar derdim senin telefonunu ama telefonun şöhretini denizin altında -1000 lere çektin. Madem bu kadar hararetlendim şunuda söyliyim: S3 ü niye aldınız Allah aşkına ? Öküz gibi telefon. tek çekirdekler bile hala çok rahat çalışırken belki 5-10 sene sonra lazım olacak olan 4 çekirdekli telefonları aldınız. s2 hala amiral gemiyken s3 e gidiyorsunuz. amiral gemileri arasında hala s2 varsa bi firmanın s3 uzun bir süre lazım olmayacak demektir. 4.8 inçe tekrar parmak basıyorum öküz bu telefon

ayrıca yeni çıkan telefonların sorunsuz olmasını beklemeyin. güncellemeler bunun için var. keza one x de öyleydi. S2 candır

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-mu-galaxy-s2-mi-38032.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesınlıkle kamera problemlı cekılen fotolar yakınlastırınca pıkselı dusuk teller gıbı bozuluyo s ve s2 nın kamerası daha iyi ustelık s 5 megapiksel ona ragmen daha net çekıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya telefonun herşeyi normal ancak telefona 15 dakika ve daha uzun süre bakmadığımda ve o sırada mesaj gelse bile ses çıkmıyo anca tuşu açıp kilidi kaldırınca anlıyorum mesaj geldiğini o zaman ses çıkıyo.. var mıdır bunun bir ayarı???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 1 aydır kullanıyorum ve 100 lerce oyun indirdim ve çok şükür hiçbir problem ile karşılaşmadım...

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 2 hafta once s3 aldım hiç bir sorun yok gayet memnunum

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çözüm nerde yaw Herkes Kafasından bişiler Sallamış hepsini okursam ohoooo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de s3 almayı düşünüyordum büyüklüğüne diyecek bir şeyim yok ama ben bir telefon alayım pir alayım diyorum. one xin tasarımı mükemmel o yüzden yeni htcleri de bekliyorum pili artmış bi one x mükemmel olur çıkınca mutlaka onu alırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bloatware dolu samsung'un dandik firmware'ini kullanma.
ok.gif
Bilmemkaç mb ram kalıyor diyorsun o kadar dandik uygulamalarla doldurulmuş ki senin yoğun olarak kullandığın uygulamaya sistem kaynağı kalmıyor.

burakgonay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'Aklımı karıştıran bı sorunum var acilen yardımcı olursanız sevinirim'' GALAXY S3 SORUN WİFİ internete bağlanmak istiyorum şifreyi yazıyorum taranıyor dıyor sonra hemen bağlanıyor taranıyor bağlanıyor diyor modemın şifresini kaldırdığımda nete hemen giriyor veya modemın ayarlarını ( web ) ayarına aldığımda giriyor ama (wpa - wpa2) aldığımda hiç bir türlü girmiyor taranıyor bağlanıyor diyip bekletıyor [bilgili arkadaslardan yardımcı olması dileğiyle saygılar....] :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BİRİ CEVAP VEREBİLİR Mİİ??? telefonun herşeyi normal ancak telefona 15 dakika ve daha uzun süre bakmadığımda ve o sırada mesaj gelse bile ses çıkmıyo anca tuşu açıp kilidi kaldırınca anlıyorum mesaj geldiğini o zaman ses çıkıyo.. var mıdır bunun bir ayarı???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s3 mükemmel bir telefon sorunlar olabilir sonuçta bu elektronik birşey ancak bu sorunları kullanıcılar telefonu tamamen kullanmayı veya ayarlarını yapmayı öğrendiklerinde ortadan kalkacaktır. bu yöntem işe yaramıyorsa servise verin o da işe yaramazsa sorunlarınızı yazın okuyucular da kendi yöntemlerini yazsın. dediğim gibi aslında telefon sorunsuz. kullanıcıya bağlı hatalar oluşuyor herkese tavsiye ederim. bence tek sorun kırmızının türkiye de olmaması...

• herkese sorunlarını bir şekilde çözmesi dileğiyle :turned: :)
  • lütfen bu yazdığım yazıyla ilgili yorum yapın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 aldım 8 gün sonra sarj almamaya başladı usbyle denedım 2 dk alıyor tekrar almamaya devm ediyor yardımcı olur musunuz....

Reaksiyon puanı
10,315
BİRİ CEVAP VEREBİLİR Mİİ??? telefonun herşeyi normal ancak telefona 15 dakika ve daha uzun süre bakmadığımda ve o sırada mesaj gelse bile ses çıkmıyo anca tuşu açıp kilidi kaldırınca anlıyorum mesaj geldiğini o zaman ses çıkıyo.. var mıdır bunun bir ayarı???

arkadaşım, telefonda bir sorun yok. sorun doğru ayarları yapabilmekte...
bu bahsettiğin şey de yine ayarlarla alakalı bir durum. şimdi,

mesajlar ikonuna tıkla...
sonra home tuşunun solundaki sanal menu tuşuna tıkla...
ayarlar butonuna tıkladıktan sonra en altta bulunan bildirim ayarları bölümünün hemen altında yer alan bildirimler kısmını seçili hale getir, mesele hallolmuş demektir.

ben de aldığımda tamamen yabancısıydım, uğraşa uğraşa, kurcalaya kurcalaya bütün sorunları hallettim. şu an tamamen sorunsuz olarak kullanıyorum.

hadi kolay gelsin.

arkadaşlar s3 aldım 8 gün sonra sarj almamaya başladı usbyle denedım 2 dk alıyor tekrar almamaya devm ediyor yardımcı olur musunuz....

senin sorun sanırım servislik arkadaşım, aldığın yere götür ve doğrudan servisine gönder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu. hiç bir sıkıntısı yoktu . yaklaşık 2 haftadır arama yapmak için telefon yazan simgede cevapsız çağrı gibi gözüken bildiri var ve silemiyorum yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa arkadaşlar benimde s3ümde müzik konusunda sıkıntım var...müzik kendi kendine duruyo kendi kendine değişiyo anlamadım gitti varsa bi bilgisi olan yardım ederse sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm
telefonun hangı ayarını degıstırdım bılmıyorum ama dıd dıd dıye sureklı otuyor ve gırıs yapamıyorum yardımcı olabılırmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa arkadaşalr benim müzik sorunum var ... müziği dinliyorum kendi kendine değişiyo yada duruyo var mı bu konuda bi bilgisi olan varsa bi çözüm yolu paylaşırsanız sevinirim...

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben fanboy felan değilim arkadaşların ve telefoncunun tavsiyesi ile aldım vala. ama çok sıkıcı bir telefon olduğunu söylemeliyim. menü geçişleride hiç akıcı değil ve oyunlarda arasıra takılıyor. birde kamerası kapalı alanlarda berbat çekiyor.
arkadasım sen s3 aldıgından eminmisin ben bayağı bi zaman dır kulanıyorum karanlıkta gayet iyi fotograf çekiyor temple run oyununu da oynadım hiç bi sıkıntı yok menü geçişleride iyi yeni günceleme geldikten sonra çok seri ve çok daha akıcı üstelik 2 gb alan tek bos yer var bir sürü oyun yüklü oldugu halde çok iyi donma da yok

symylm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de telefonumdan(s3) facebook,twitter ve instagrama resim yukleyemiyorum. Bu durum galiba guncellemedeb sonra olustu cunku daha once yukleyebiliyordum. Ne yapabilirim?