Samsung Galaxy S3 Sorunları [ÇÖZÜLDÜ]

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. 4 gun önce samsung galaxy s3 aldım. fakat play.google den indirmiş olduğum temple run oyununda bazen takılmalar meydana geliyor. birde internete girdiğimde facebookta birine mesaj yazarken ekran beyaz oluyor yanıp sönüyor gibi bişey oluyor. birde internette gezinirken yazıları vs. parmak hareketiyle büyütünce sonra tekrar küçültürken aniden ekran beyaz oluyor takılma gibi bişey oluyor. bu arada şu temple run oyununu iphone 4s dede oynadım. 1 saat boyunca oynadım fakat hiç böyle takılmalar meydana gelmedi. birde fotoğraf çekiyorum gayet iyi bir şekilde. fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğraf bulanık oluyor. hemde baya bir fazla. babamda nokia c6 var onda bile böyle bir sorun olmuyor bu telefonda neden oluyor?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben senin en başından beri s3 aldığına ve kullandığına inanmıyorum ya neyse..

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kardeşim işim gücüm yok forumda senin gibi yalan yanlış konularmı açıcam? kendinle beni karıştırma.. s3 fanboyu olan ve s3 ü olmayan sensin !!!

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum ama bu sitede sorunla karşılaşanları da garipsiyorum. Tuhaf geliyor. 1 aydır telefon elimde ve tek bir aksaklık yok. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum yok.

Eğer gerçekten bir sorununuz varsa ne olursa olsun gözünüze ufakta gelse aldığınız yere geri götürün.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya şu an benim için önemli bir sorun , telefonun özerlliğimi bilmiyorum ama , çektiğim fotoğrafları yakınlaştırınca fotoğraf bulanık oluyor. sendede oluyormu?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Black batuhan senin oynadığını oyunu merak edip kurdum, hatta bir kaç saattir oynuyorum ama takılma da olmuyor, resimlerin bulanıklığıni bırak Sgs 3 gibi resim çeken telefon zor bulunur piyasada, sanırım elindeki çakma Sgs 3,iade et, iphone u kullanmaya devam et bence,

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
"SamsungGalaxys3" hocam siz biraz fazla mı görmemişsiniz yoksa samsungda mı çalışıyorsunuz?
her neyse konuya geliceksek, direk garantiye gönder. daha geçen benim arkadaşım ekranında bozukluk vardı onun için garantiyi gitti yeni cihaz verdiler.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya şöyle bişi oyunda zaten takılmaalr fazla olmuor ara sıra oluyor. sonucunda buda elektronik bir cihaz olucak böyle sorunlar. ayrıca bu telefon iphone den kat kat iyi. birde ya ben şimdi resim çekiyorumya galeriye girip sonuna kadar yakınlaştırınca resim bulanık oluyor anlamadım gitti. ama resimleri süper çekiyor ona diyicek bişeyim yok. çakma olma ihtimalide yok.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler birde 3-4 saat önce telefonumu şarja taktım. şimdi çıkardığımda ise şarj aleti resmen yanıyor feci şekilde ısınmış. çok az şekilde içinden yanık kokusu geliyor ama çok az. yani ne yapmalıyım ben bu sorunlar deil edicek beni. :S artık video çekip koyucam sorunları görün diye :S

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
pff yeter be 5 dk ayrılın artık şu telefondan. bütünleşik mi yaşıyorsunuz nedir anlamadım ki.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
lan elımde s3 var ve temple run oynuyorum takılma dye bısıy yok ınsanları yalan yanlıs kandırma deıklerının hıcbırı olmuyor telefonun tek eksısı smart stay calısmıyor okadar dıger hersey yag gbı cok memnunum ve şarjı resmen ınanılmaz

maxyy34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy s3 de öyle sorunlar olmaz bence sorun sadece senin telefonunda garantiye göndermelisin

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler birde 3-4 saat önce telefonumu şarja taktım. şimdi çıkardığımda ise şarj aleti resmen yanıyor feci şekilde ısınmış. çok az şekilde içinden yanık kokusu geliyor ama çok az. yani ne yapmalıyım ben bu sorunlar deil edicek beni. :S artık video çekip koyucam sorunları görün diye :S

Yakınlaşınca görüntünün bulanıklaşması normal birşey. Bak şöyle anlatıyım.
Şimdi galaxy s3 kaç mp resim çekiyo 16:10 için bilmiyorum ama, diyelimki 1280x800 fotoğraf çekiyo. Ekranda 4.8 inç. Ama sen fotoğrafa yakınlaşma yaptıkça daha az piksel görmeye başlarsın. Diyelim sonuna kadar yakınlaştın, karşında 32x20 lik bi alan kaldı. Oda inç başına 8 piksel demek. Yani çooooooook çok az. Her telefonda olan birşey bu.

Yeni aldığın elektronik şeyler herzaman yanık kokar. Güç kaynağımdan 2 hafta yanık kokusu geldi :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya fakat nokia c6 diiye bir telefon var. o telefonda öyle bir durum kesinlikle yok. ayrıca s3 de çektiğim fotoları pc ye aktardım. pc dede yakınlaştırınca görüntü bozuluyor. herhalde özelliği böyle telefonun. birde samsung galaxy s3 alacak olan arkadaşlara söyliyeyim , kamerası kapalı ortamlarda iyi çekim yapamıyor. ama açık ortamlarda canon eos ile yarılabilir. birde temple run oyunund arasıra takılıyor , kanat alınca vs. ama arasıra hep değil yani. şu an ben telefondan memnunum. ayıca şarj aletinin ısınmasıda şarjda iken oyun oynayınca oluormuş. uyurken bırakıp sabah baktığımda buz gibi ısınma yok :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aahuahuhau. S3 tanıltıktan sonra fandroidler,samsung fanboylar ortalıkda dolanıyordu yok şöyle yok böyle. Müstahak size diyecem çok gaddar olucam o yüzden kendi düşen ağlamazmış.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben fanboy felan değilim arkadaşların ve telefoncunun tavsiyesi ile aldım vala. ama çok sıkıcı bir telefon olduğunu söylemeliyim. menü geçişleride hiç akıcı değil ve oyunlarda arasıra takılıyor. birde kamerası kapalı alanlarda berbat çekiyor.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
velev ki bu blackbatuhan arkadaşımızın söledikleri doğru değil, sitede s3 sss die bir konu var arkadaşlar!! insanlar nasıl bir gereksinim duyuyorlarsa sss açmışlar. yok işte ne kadar savunursanız savunun bi yerden bi eksik mutlaka kendini gösteriyor. buyrun 4.1.1 güncellemesi htc ye geldi nokia n9 a geldi s3 e gelmedi henüz. neresinden tutarsanız tutun buuuum!!

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
velev ki bu blackbatuhan arkadaşımızın söledikleri doğru değil, sitede s3 sss die bir konu var arkadaşlar!! insanlar nasıl bir gereksinim duyuyorlarsa sss açmışlar. yok işte ne kadar savunursanız savunun bi yerden bi eksik mutlaka kendini gösteriyor. buyrun 4.1.1 güncellemesi htc ye geldi nokia n9 a geldi s3 e gelmedi henüz. neresinden tutarsanız tutun buuuum!!

HTC'nin hangi telefonu aldı 4.1.1'i model söyler misin hocam? Güncellemeyi mi aldı güncelleme geleceği bilgisini mi? Nokia N9'a da geldi öyle mi? Neler olmuş öyle ya. :D

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC'nin hangi telefonu aldı 4.1.1'i model söyler misin hocam? Güncellemeyi mi aldı güncelleme geleceği bilgisini mi? Nokia N9'a da geldi öyle mi? Neler olmuş öyle ya. :D

pardon pardon özür dilerim. benim hatam geleceği söylenmiş. n9 ada birisi yüklemiş genel değilmiş.

moneytalks58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam sorunlarını yazmış laf etmeyen kalmamış. Şaka gibi. Biraz anlayışlı olun arkadaşlar nedir yani? Sanki Samsung S3 meselesi vatan millet meselesi. Elinde telefon olanlar ben bu sorunları yaşamıyorum dostum şöyle yap böyle yap diye çözüm önerisi sunar olur biter. Nedir bu kadar savunma anlamak mümkün değil.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar. hepsini geçtimde , şu temple run oyunun s3 üm bazen takılıyor. oyun cok hızlı oldugu içinde 2 milyonda felan düşüyorum. buda beni deli ediyor atıcam telefonu en sonunda yere. çok nadir oluor ama oluor genede. mesela 100 kere oynadıysam 2-3 ünde oluyor. ben günde bin kez oynadığım için bezdirdi beni yani böyle bir telefonun böyle bir oyunda takılması söz konusu bile olmaması lazım. takıldı dediğimde 1 saniyelik bişey ama yinede kontrulu acayip kaybedip düşüyorum :S

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Temple run bende de yüklü 1haftadır canım sıkılınca oynuyorum ama daha takıldığını farketmedim acaba artış planda çalışan programlar çok mu zorluyor telefonu fotoğraf yaklastirinca netlik bende de bozuluyor ama çok sorun etmiyorum

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Sen hem telefon kullanmayı bilmiyorsun, hem teknolojiden bi habersin, hemde elindeki S3 sorunlu cihaz.Sanıyorum ki garantisi yok elindeki S3 ün.O yüzden sorunlarını forumlardan çözmeye çalışıyorsun.Garantisi olsaydı senin gibi pimpirikli birinin çoktaannnn garantiye vermiş olması lazımdı.Bi mesajında takılıo diyosun çok sinir oldum diyosun bir diğer mesajında yok ben mutluyum memnunum telefonumdan diyosun.Bence sen şaşırmışsın !

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani ben başka forumlarda görmedım böyle baanaz insanları kimse kusura bakmasın ama gerçekten çoluk çocugun doluştugu bir forum olmuş komedıden baska hıc bırsey degıl. biri s3 almıs kutusundan cıkartırken vıdeosunu cekmıs buraya koymus bunu ılk defa burda gördum tam bır komedı bence en yakın zaman da bu forumun sahıbı yada yetkılı insanlar bir an önce bu foruma bir vizyon yaratsınlar yoksa burada ki zeka seviyesi iyiden iyiye düşecek(Çünki forum hiç bir konuda yardımcı olamıyor yeterli bilgiye sahip degıl.) kayıt olduguma gerçekten pişman oldum buraya. kimsenin birşey bildiği yok kimse kimseye yardımcı olamıyor.sadece ortada sorunlar var.İnsanlar sorunlarını dile getiriyor şikayetlerini belirtiyor ama adamı pişman ediyorlar yazdıkları yazılarla ''yok efendım bence sen s3 kullanmıyorsun yok efendım sende o telefon yok bla bla ...'' yahu adamın işi gücü yok s3 e bokmu atıcak burada yazı yazıcak bırısıde cıkıp dememişki belki şundan şundandır senın sorunun dıye hep aynı kişiler aynı hakaretler aynı yazılar. biraz daha saygılı biraz daha anlayışlı olabılırız.kırıcı olmak yerıne yapıcı olabılırız.unutmayın sizin bildiginiz bir şeyi başkası bilemiyebilir.S3 gelicek olursak telefon guzel hoş şık kibar çok özellıgı var vs vs..ama kimse kusura bakmasın ama gerçekten apple gecemez bu gercek adamlar işletim sistemi yapmış akıyor çok iyi degil mükemmel yapmışlar.

Son olarak sevelim sevilelim bu dünya ya kimse kalmaz.. :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ya bende telefon aldım beyaz servise verdim yere düşürmüştüm cizikler için beyaz telefon ama bn mavi almak istiyorum aldğım yere versem fark ödermiyim

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim , birde uygulamaların hepsini kapadığımda ram en az 450 de çalışıyor. birde yeni bir sorunda var telefonda oda şöyle , gece karanlıkta siyah bir fotoğraf çektim. ondan sonra o fotoğrafı galeride açtım. fotoğrafa baktığımda zifiri karanlıkta gri gibi gözüküyor. tam siyah değil. birde telefonun ekranında beyaz beyaz noktalar oluşuyor karanlıkta o siyah resmi açtığımda , birde içinde sanki siyah keçeli kalem ile çizmiş gibi siyah çizgi var. resmen telefonun ekranı kırıkmış bozukmuş gibi görünüyor. bu arada telefonun garantisi var. bugun tam 1 hafta oldu alalı. sizce götürsem iphone 4s ile değiştirirlermi memnun kalmadım ve şu takılmaları ve ekranın kırık gibi göründüğünü söylesem?

maxyy34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s tavsiye etmem sana.Yenisi ile değiştir bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yani ben başka forumlarda görmedım böyle baanaz insanları kimse kusura bakmasın ama gerçekten çoluk çocugun doluştugu bir forum olmuş komedıden baska hıc bırsey degıl. biri s3 almıs kutusundan cıkartırken vıdeosunu cekmıs buraya koymus bunu ılk defa burda gördum tam bır komedı bence en yakın zaman da bu forumun sahıbı yada yetkılı insanlar bir an önce bu foruma bir vizyon yaratsınlar yoksa burada ki zeka seviyesi iyiden iyiye düşecek(Çünki forum hiç bir konuda yardımcı olamıyor yeterli bilgiye sahip degıl.) kayıt olduguma gerçekten pişman oldum buraya. kimsenin birşey bildiği yok kimse kimseye yardımcı olamıyor.sadece ortada sorunlar var.İnsanlar sorunlarını dile getiriyor şikayetlerini belirtiyor ama adamı pişman ediyorlar yazdıkları yazılarla ''yok efendım bence sen s3 kullanmıyorsun yok efendım sende o telefon yok bla bla ...'' yahu adamın işi gücü yok s3 e bokmu atıcak burada yazı yazıcak bırısıde cıkıp dememişki belki şundan şundandır senın sorunun dıye hep aynı kişiler aynı hakaretler aynı yazılar. biraz daha saygılı biraz daha anlayışlı olabılırız.kırıcı olmak yerıne yapıcı olabılırız.unutmayın sizin bildiginiz bir şeyi başkası bilemiyebilir.S3 gelicek olursak telefon guzel hoş şık kibar çok özellıgı var vs vs..ama kimse kusura bakmasın ama gerçekten apple gecemez bu gercek adamlar işletim sistemi yapmış akıyor çok iyi degil mükemmel yapmışlar.

Son olarak sevelim sevilelim bu dünya ya kimse kalmaz.. :)

+111