S
SDN Okuru
SDN Okuru
benim galaxsy s3 üm wifiyi kapatıgımda üste E yazısı çıkıyor sonra wifi bağlanıyorum kontür gidiyor yardım
kies üzerinden yaptım.odin üzerinden mi güncelleme denediniz yoksa sadece kies üzerinden mi
Alttaki resim gibi s3 icin home tusu stickeri bulabilecegim bir site var mi? PMden yazabilirsiniz, tesekkurler simdiden
S3 içince 4.2 sürümü sorunsuz gelmiş sonunda beyler
Yaklaşık 2 ay boyunca Allah'ın cezası 4.3 Android sürümü yüzünden Resmen Nakavt olan Galaxy S3 telefonuma Çok şükür bugün Cyanogenmod 11'i kurmaya karar verdim ve artık kafam rahat.. Ne ekranda takılmalar, ne de birisi ararken kapkara bir ekranla karşılaşmalar ve ne de bir donma olayı oldu şimdiye kadar..
Mahvettin bizi Samsung ya.. O kadar övelim övelim.. Sonra bizi rezil et.. Allah'tan Cyanogenmod var.. inşAllah böyle sorunsuz bir şekilde devam eder. İzlenimlerimi gün geçtikçe daha belirgin bir şekilde paylaşmaya çalışacağım...
Bi samsung tabanlı custom rom bir de cyanogenmod veya slimbean gibi aosp tabanlı rom kurdu mu tamamdır.
Valla Hocam, nerdeyse 2 gündür kullanıyorum..Daha önce neden yüklemedim diye de hayıflanıyorum ve tek diyebildiğim: "Yok Böyle Bir Güzellik... "
Telefon kendine geldi resmen ya
Ayrıca Nightly Sürümleri sayesinde sürekli güncellenebilir durumda..
Bazen samsung da lazım oluyor kullanmasam da ikinci rom olarak duruyor hocam. Mesela cm'de video çekerken ekranda bastığın yere odak yapmıyor, samsungun yazılımı daha iyi orada.
Arkadaslar ben onceden telefona root attim, kernel yukledim, cyanogenmod gibi romlar yukledim ve en son samsungun stock romunu yukledim ama turkiye romu mu degil mi bilmiyorum. Bu ana bant surumu hangi stock romun? Guncelleme turkiyeye dagitilmaya baslandiginda ben turkiyeye gore mi alacagim?
Acep benim mesajlarim gorunmuyor mu kimseciklere
kadıköyRAP yardım edin yurtdışından samsung galaxy s3 alacağım telefonu bir tanıdığım getirecek ben bunu kendi imei ile pasaporta tamamen yasal yollar ile kayıt ettiricem acaba sonradan gelen android güncellemesi veya başka bir güncellemeyi yüklediğimde telefonda bir sorun olurmu ve bu telefonu aynen Türkiyeden almış gibi kullanabilirmiyim lütfen cevaplayın şimdiden teşekkürler
Tesekkurler hocam..
S3 ume samsungun official 4.3 rom yukleyecegim bugun veya yarin aksam, link verebilirmisiniz acaba