Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba uygulamalardan bir uygulamayı ana ekrana atınca hem ana ekranda hem uygulamalarda gözüküyor onun için ana ekrandaki uygulamalar iconu gizlemek istiyorum bunun için bir program varmı acaba?
Kardeşim iPhone değil ki bu her şey ana ekrana gelsin. Büyük ihtimal gizleyemezsin de. İstersen Holo Launcher yükle sonra al tarafı sağa sola götürülebiliyor sağa götürürsün gözükmez :P

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben halen [MENTION=319987]slckalc[/MENTION] nin sorunusunu bile anlayabilmis degilim Dun bi coum buldum ama oda uymadı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam s3 de rehber geç açılıyor bunun sorununu bulanınız varmıı

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben halen [MENTION=319987]slckalc[/MENTION] nin sorunusunu bile anlayabilmis degilim Dun bi coum buldum ama oda uymadı :)

:-) ana ekranda uygulamaya giris simgesi varya onu gizlemek istiyorum cunku benim tum uygulamalarim ana ekranda anlatabildim mi :-)

Kardeşim iPhone değil ki bu her şey ana ekrana gelsin. Büyük ihtimal gizleyemezsin de. İstersen Holo Launcher yükle sonra al tarafı sağa sola götürülebiliyor sağa götürürsün gözükmez :P

Elbette iphone degil ama benim tum uygulamalarim ana ekranda kisa yol olarak erisimim daha basit oluyor uygulamalara giriş simgesini hizlemek istiyorum muhtemelen bi yolu vardir ama bulamiyoruz iste :-)

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:-) ana ekranda uygulamaya giris simgesi varya onu gizlemek istiyorum cunku benim tum uygulamalarim ana ekranda anlatabildim mi :-)Elbette iphone degil ama benim tum uygulamalarim ana ekranda kisa yol olarak erisimim daha basit oluyor uygulamalara giriş simgesini hizlemek istiyorum muhtemelen bi yolu vardir ama bulamiyoruz iste :-)
Bu istek karşısında çok şaşırdım kenarda köşede duruyor o ne olcakki orda dursa :)

Asıl benim klavye sorunu ne olucak sürekli girişi etkinlestiremiyorum yok bu çözümü bunun ya ?

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Millet ben şimdi Galaxy S3 Mini aldım 3 gün içinde elime varıcak 2 sorum var
1-Aldığımda 1 gün boyunca şarj etmem gerekiyormu?
2-Kutudan hafıza kartı çıkıyor mu?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Millet ben şimdi Galaxy S3 Mini aldım 3 gün içinde elime varıcak 2 sorum var
1-Aldığımda 1 gün boyunca şarj etmem gerekiyormu?
2-Kutudan hafıza kartı çıkıyor mu?

İlk gün bataryasını tak.Telefon kapanana kadar kullan.Şarj tamamen bitip telefon kapandığında telefon kapalı bir şekilde 12 saat boyunca şarj olsun.Sonra ki kullanım hayatında da şarj %15'in altına inmeden şarj etmemeni ve %100 dolana kadar şarjdan çıkarmamanı öneririm.Lityum iyon piller için farketmez diyolar ama bence farkediyor.Çok kez denedim ve şarj olayının bataryanın performansını etkilediğini gördüm.Elbette bazen acele işin olacağı zamanlar istisnalar yapabilirsin.Onlar sorun olmaz.

Fabrikasyon olarak kutunun içinden hafıza kartı çıkmıyor.Ama alacağın mağazanın, yerin promosyon olarak içine koyup koymadığını bilemicem.Eğer aldığın yerde içinde hafıza kartı var demedilerse çıkmaz.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
selam s3 de rehber geç açılıyor bunun sorununu bulanınız varmıı
Ben bu rehber geç açılıyor diyenlere inanmıyorum , eğer 1 Saniyede açılmasını hatta saliseler içinde açılmasınımı bekliyorsunuz avcunuzu yalarsınız , Bir tane video at rehber kac saniyede açılıyor bakalım inanıcam , bende kullanıyorum hiçbirşeyi yok

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu istek karşısında çok şaşırdım kenarda köşede duruyor o ne olcakki orda dursa :)

Asıl benim klavye sorunu ne olucak sürekli girişi etkinlestiremiyorum yok bu çözümü bunun ya ?
Taktim kafayi uygulamalara giriş iconunu görmek istemiyorum Orda :-)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

http://c1301.hizliresim.com/15/s/jb33z.jpg

arkadaşlar yeni aldım telefonu üç gündür böyle simge yoktu fakat buğün çıkmaya başladı nedir acaba bunun açıklaması bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

illimunati :D

Ben bu rehber geç açılıyor diyenlere inanmıyorum , eğer 1 Saniyede açılmasını hatta saliseler içinde açılmasınımı bekliyorsunuz avcunuzu yalarsınız , Bir tane video at rehber kac saniyede açılıyor bakalım inanıcam , bende kullanıyorum hiçbirşeyi yok

benım rehber gayet de iyi açılıyor :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Taktim kafayi uygulamalara giriş iconunu görmek istemiyorum Orda :-)
Dediğimi yap Holo Launcher HD indir :) Sağa kaydır alttaki yeri bak ss'de koyim hatta:
WGhTcOq.png

MWUZU1I.png

wZW0QDt.png

nNeaxSt.png

3YMZhOl.png

eDY4Wxa.png

İşte böyle :)

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 4.1.2 format atmadan nasil root ederim ExynosAbuse 1.40 ile deniyorum ama malesef olmuyor

nedim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus s3 minide acaba fiziksel kamera tuşu mevcut mu?

nedim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç gerek olmayan bir olay, bana sorarsan kamera bile gereksiz :D tercih meselesi yani ;)

anladım :) ya telefonu inceledimde kullanamadım şarjı bitmişti mağazadaki cihazın sağına soluna baktım kamera tuşu göremedim ondan böyle bir konu açtım

opasen_lud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Galaxy S3 telefona sahibim facebooktaki online oyunları oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden Teşekkür ederim.

stbifur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın telefonu alalı 1 hafta olacak teknosadan. şöyle bi sorunum var hiçbiryerde bulamadım çözümü format attım,4.1.2 kurdum ota ile ve recovery ye geçip bütün wipe işlemlerini yapıp tekrar kurdum teli ama bi süre sonra hep mesajlara girdiğimde mesajlardan atmaya başlıyor.yeni mesaj geldiğinde sadece.ikinci denemede girebiliyorum. kameradada benzer bişey var kafasına göre bir resim çektikten sonra atıyor yada 60-70 veya 20 tane. belli bişeyi yok yani. telefondan soğuttu bu olay samsunga mı vereyim yoksa teknosadan ürün değişimi talebinde mi bulunayım ne yapıcam bilemedim yardım ederseniz sevinirim.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yarın telefonu alalı 1 hafta olacak teknosadan. şöyle bi sorunum var hiçbiryerde bulamadım çözümü format attım,4.1.2 kurdum ota ile ve recovery ye geçip bütün wipe işlemlerini yapıp tekrar kurdum teli ama bi süre sonra hep mesajlara girdiğimde mesajlardan atmaya başlıyor.yeni mesaj geldiğinde sadece.ikinci denemede girebiliyorum. kameradada benzer bişey var kafasına göre bir resim çektikten sonra atıyor yada 60-70 veya 20 tane. belli bişeyi yok yani. telefondan soğuttu bu olay samsunga mı vereyim yoksa teknosadan ürün değişimi talebinde mi bulunayım ne yapıcam bilemedim yardım ederseniz sevinirim.

Uygulamalarda çıkan sorunları çözmek için elinden geleni zaten yapmışsın. Bende de anlamadığım olay samsung un kendi video düzenleyicisini açamıyorum. En iyisi bir kez daha dene fabrika ayarlarına dönmeyi ve daha sonra tekrardan aynı sorunlarla karşılaşırsan teknosa mağazalarına telefonun kutusuyla beraber 1 ay içinde götür.

stbifur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamalarda çıkan sorunları çözmek için elinden geleni zaten yapmışsın. Bende de anlamadığım olay samsung un kendi video düzenleyicisini açamıyorum. En iyisi bir kez daha dene fabrika ayarlarına dönmeyi ve daha sonra tekrardan aynı sorunlarla karşılaşırsan teknosa mağazalarına telefonun kutusuyla beraber 1 ay içinde götür.

değişimi hemen yaparlar mı olayı uzatmadan? hafıza kartına kadar herşeyi formatladım bir iki gün daha kullanayım olay nüks ederse götürürüm artık

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
değişimi hemen yaparlar mı olayı uzatmadan? hafıza kartına kadar herşeyi formatladım bir iki gün daha kullanayım olay nüks ederse götürürüm artık

zannetmiyorum hemen değiştirceklerini. Muhtemelen değiştirmeyip teknik servisede yollayabilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung dive den aygıtımı izle yapıyorum ama hiç bir şey olmuyor? neden olmuyor? nasıl olcak acaba?
teşekkürşler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar, galaxy s3 kullanıyorum ekranımın ne kamerası yatay dönüyor nede internette gezinirken , mesajlarda falan ekran yatay dönmüyor. kapatıp açtım cihazı ama bi faydası olmadı bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

stbifur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zannetmiyorum hemen değiştirceklerini. Muhtemelen değiştirmeyip teknik servisede yollayabilirler.

hafıza kartını falanda formatladım en son tekrar etmedi sorun ama geliştirici seçeneklerinde uygulamalar kısmında arkaplanda uygulama çalıştırma seçeneği var. arkaplanda uygulama olmasını işaretleyince oluyor büyük ihtimalle. böyle bi sorun yaşayan olursa orayı kontrol etsin bence. lg optimus black imde böyle bişey olmazdı aynı seçenekte ilginç

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar, galaxy s3 kullanıyorum ekranımın ne kamerası yatay dönüyor nede internette gezinirken , mesajlarda falan ekran yatay dönmüyor. kapatıp açtım cihazı ama bi faydası olmadı bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

yukarıdaki kontrol panelinden otomatik döndürmeyi etkinleştir anlattığım durum da böyle bir sonuç çıkıyor çünkü :)