Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
2,148
Sımsıkı durmasını bekleme zaten az biraz oynar bu tuşlar. Kaç forumda gördüm bu konuyu hepsi sensin sanırım. :)
Abartılı bi oynamaysa çek bi video bakalım ne kadar oynuyormuş.

Reaksiyon puanı
2,148
Hocam için rahat etmiyorsa garantin varsa ver yeni tuş mu takarlar sıkarlar mı artık hallederler onlar. Benim de oynuyor da öyle çıkacak gibi değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bi sorunum var s3de mesajlaşma simgesinin üstende okunmamış mesajlarda verilen bildiri kırmızı baloncuk içinde bir şeklinde devamlı öyle duruyor sinir olmaya başladım bu sorunun bi çözümü var mı ???

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
arkadaşlar benim bi sorunum var s3de mesajlaşma simgesinin üstende okunmamış mesajlarda verilen bildiri kırmızı baloncuk içinde bir şeklinde devamlı öyle duruyor sinir olmaya başladım bu sorunun bi çözümü var mı ???

geliştirici seçeneklerinden arka plandaki işlemlerle ilgili bir yar yabtıysan onu kapat sonrada uygulama ayarları bölümünden mesaj verilerini temizle

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung tr nin türkiyedeki satışları arttırmak için yurt dışından getirilen telefonlara güncelleme vermeyeceği söyleniyor doğrumu?

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar samsung tr nin türkiyedeki satışları arttırmak için yurt dışından getirilen telefonlara güncelleme vermeyeceği söyleniyor doğrumu?

Öyle birşey olamaz. Sonucta hepisinin baglı oldugu bir ulke var ve ulkelere sırasıyla updateler gonderiliyor...

Reaksiyon puanı
10,315
benim de jb 4.1.2'den sonra mesajlar kutuya düşmüyor, bazen bir uyarı penceresinde okuyabiliyoruz, o gidince mesajda gidiyor, mesajlar kutusunda yer almıyor. bunun bir çözümü var mı acaba?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70

Yeni düzenlemeler getirilceği doğrultusunda sölentiler vardı ülkelere göre kullanıcı oranlarının hesaplanması yönünde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s3 donuyor fabrıka ayarlarına döneceğim de fotolar ve rehber silinir mi teşekkürler :)

Reaksiyon puanı
2,148
:D Razr Droid'inkinimi yaptın :D

Yok o eskisi. :D
Şimdiki bu biraz küçük geliyor ama s3'e;
color-animate-preview.gif

Reaksiyon puanı
2,148
Emin olsam dosyayı vereyim cwmden flashla ama emin olamıyorum çalışacağından. :)

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesele sırayla gondermek degıl mesele tr dekı satısları artırmak yurt dısından ucuza getırılmesını engellemek yoksa dıgerlerıne update verılıcek ama dısardan gelenlere yok. bence bı arast konuyu.