Samsung galaxy s3 imei problemi

bcyumrutepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar aslında konu açmıcaktım ama cevap verilmediği için acil öğrenmem gerektiği için açmak zorunda kaldım. şimdi bnm telefona phlips s220 diye bi telefonun imeisini atarak kayıt işleminı yapmşlar üstüne bide rootlamışlar galiba. şimdi bn bunu değiştirmek istiyorum telefonun kendi imei sine mi geçiriyim yoksa kalsınmı bu birinci sorum

ikincisi ise telefona güncelleme gelmez diyolar bu durumda ilginçtir bnm telefona güncelleme dün geldi indirdim sorunsuz fakat yüklemeye korkuyorum imei gidebilir diye telefonun kendi imei si kayıt dışı olarak gözüküyor. ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :confused1::confused1:

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladığım Kadarıyla Grey Cihaz.1.'si İmei'sini Nasıl Değiştireceksin ? 2.'si de Güncelleme Yaparsan Telefon Gider Haberin Olsun.

bcyumrutepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anladığım Kadarıyla Grey Cihaz.1.'si İmei'sini Nasıl Değiştireceksin ? 2.'si de Güncelleme Yaparsan Telefon Gider Haberin Olsun.

bilmiyorum işte güncelleme yapmıyorum tamam imei yi nasl kurtarcam peki kendi imeisine döndürme ihtimalim falan varmı?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilmiyorum işte güncelleme yapmıyorum tamam imei yi nasl kurtarcam peki kendi imeisine döndürme ihtimalim falan varmı?

Bildiğim kadarıyla imei'sine döndüremezsin.Kurtaramazsın açıkçası.Ayrıca güncelleme yaparsan telefon kapanır.Özet olarak hiç bişey yapmadan kullanabildiğin kadar kullan telefonu.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=278177]bcyumrutepe[/MENTION] kardeşim neden İmei klonlattın ? 100 TL verip kullanamaz mıydın ? Kardeşim merak etme yakında telefon gider bu şekilde kullanmaya devam et. O kadar telefon alıpta 100 TL neden vermezsin ben onu anlamadım. Ve artık hiç bir güncellemeyi yapamayacaksın ne yazık ki. Hayırlı olsun.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lordarcual'ın dedigi gibi hemen hemen 2000 tl verip s3 alıyosun 100 tlyi esirgiyosun at çöpe.

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bilen bilmeyen konuşuyor işte.
aman ne güzel .. adamın cihazını çöpe çıkardınız yaa.. ayıptır valla. bilmiyosanız yorum yapmayın.

telefon sahibi arkadaş ise ZPT box cihazı bulunan bir telefoncuya gidinyeni zpt box güncellemesi ile gerekli işlemi yaparlar.
işin detayı burda anlatmak için karışık. dediğim gibi işin ehli bir telefon tamircisine git. ister eski imei iyi tekrar attır istersen yeni kayıtlı imei nasıl biliyorsan öyle yap. ama yok yazılım atamazssın artık telefon yaramaz artık işe gibi bir durum söz konusu değil. imei yazdırırken güncel yazılımı atıver. bir sonraki yazılımda tekrardan aynı işlem gerekicek tabi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 kendi imelini kndisi degişiyor arkadaşlar programı yuklemenişz yeter hatta sevmedigininz bi arkadaşın tlf imeilini atsanız o tlf bile kapınır bun için pc baglamaya gerek yok siz bile yaparsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben daha 1 hafta önce spot s3 aldım imei si clon cıktı bunu tekrar kendı imei sine cevirebilme imkanım var mı pasaporta işleterek flan yada tel kapandı diyelım tekrar imei attırdım diyelım tel özellkleri kaybolur mu wless gibi programlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galaxy s3 ımeı atılıyor üzülmeyin bi telefoncuya koşun hemen ve parayıda bayılın tabi gecmiş olsun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam da imeli nasıl atacam hangi imeli atacam yardımcı olur musun