Samsung GALAXY S3 Hakkında

tolgakydb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır paramı biriktirdim galaxy s3 alacağım sonunda sevdiğim güzel bir telefon, fakat bulunduğum civarda çok çin malı kaçak vs. satıcılar var. Alacağım galaxy s3'ün orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim hiç anlamam telefondan şimdiden teşekkürler :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dokunmatiğinden anlarsın zaten. Olmadı ayarlara falan gir. Sonra google playe gir. Biraz kurcalarsan telefonu hiç bilmesen bile anlarsın çakma olup olmadığını. Ha bide samsungun s3e özel hani gözü takip edip ekranın kapanmaması gibi değişik özelliklerini kontrol et. Diğer türlü kutusundan, garantisinden, telefonun kapağını açıp arkasından, bataryasından anlayabilirsin diye düşünüyorum. Çakma telefonlar ucuz olur zaten. 1400 aşağısındaysa çakmadır diye düşünüyorum .

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
tabii ki alacağın yere bağlı. bilinen bir yerden alırsan kaçak veya sahte çıkmaz. 1650 tl ye heryerde satılan bir telefonu 1300 tl ye ucuz diye alırsan kazıklanırsın

tolgakydb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bana güvenli bir mağza adı söylermisin istanbulda oturuyorum, kipa'da bile çin malı galaxy satılıyor

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dört aydır ben de almayı planlıyordum nihayet arkadaşım İstanbul'dan bana alıp gönderdi yarın elime ulaşır sanıyorum. Kendisi indirimli aldı peşin fiyatı 1230 TL tabi garantili. Umarım telefondan memnun kalırım. Eğer düşürüp kırmazsam en az 5-6 yıl kullanırım sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zaten çin kore vietan üretimli çinlerde orjinal ama taysiye edileni kore bide by samsung yazısı olması lazım

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba S3 telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarz sorunu yaşıyorumdün sıfırladım ayarları ama yinede dün gece yatarken şarzım&98 di sabah kalktığımda %30 ki dünkü sıfırlamadan sonra telefonumda uygulama bile yoktu yinee şarj bitti.Ayarlardan pil eceneğine girdiğimde medya isminde bi uygulamanın% 60 şarj tükettiğini gördüm tıkladığımda ise com .sec.android.providers.downlands DRM korumalı içerik deposu indirilenler diye bir yazı var bu nedir bilen avrmı başka bir s3 e baktım bu şekilde şarj tüketen bir uygulama yoktu lütfen yardımm.