Samsung galaxy S plus şifre sorunu

barankarer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ikinci el bir samsung galaxy s plus i9001 aldim, ama sifreli oldugu icin kullanamiyorum, aldigim yere goturdum, onlar da kimden aldiklarini hatirlamiyorlar. Ne yapmam gerekir? Simdiden tesekkurler.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şifreli derken ? Ne şifresi ? Ne için şifre istiyor ? Cihaz sanırım ikinci el ?
Bunlardan bahsederseniz yardımcı olabilirim.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
beyler adam şifreyi çözdü galiba ses yok :)

barankarer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle ilginiz icin tesekkurler cok sevindim. Sifre derken telefonu acmak icin sadece mail adresi ve kullanici adini soruyor ama ben ikisini de bilmiyorum, bir de ikinci el telefon.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oncelikle ilginiz icin tesekkurler cok sevindim. Sifre derken telefonu acmak icin sadece mail adresi ve kullanici adini soruyor ama ben ikisini de bilmiyorum, bir de ikinci el telefon.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oncelikle ilginiz icin tesekkurler cok sevindim. Sifre derken telefonu acmak icin sadece mail adresi ve kullanici adini soruyor ama ben ikisini de bilmiyorum, bir de ikinci el telefon

barankarer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
yukarida yazdim yardimci olabilirseniz sevinirim

Reaksiyon puanı
0
Açamıyorsunuz ve Gmail Google Mail Hesabı istiyor ve Onuda yapamıyorsunuz Tek Çözüm Resetlemektir.

İşte bunu Şu Şekilde Yapabilirsiniz Telefonunuzu Çöpe Atmayın.

Şimdi: Telefonunuzu Kapatın ve Ses Açma + Power Tuşu + Menü Tuşuna Aynı Anda Basın ve Bekleyin.

Karşınıza Gelecek Ekran da Yani Recorevy Modda Dokunmatik Bölüm Çalışmayacağı İçin Ses Acma ve

Kapatma Tuşları ile Yönlendirecek Kapatma Tuşu İle Giriş Yapacaksınız. Girdiginiz Bölümde Wire Data/ Factory Reset ve Bire Cache

İşlemlerini Gercekleştirin ve Ardından Reboot Diyin İşte Telefonunuz Kurtuldu Hayırlısı Olsun
:):)

barankarer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok tesekkurler, sorun cozuldu, sagolun. Yardimci olabilirseniz bir sorum daha var. Bu telefona da tipki iphonedeki jeilbreak gibi kullanim kolayligi yaratan bir program var mi? Varsa nasil yapabilirim?.. Simdiden tesekkurler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s plus kulanıyorum. resimlerde auto buckup denen bir sey cıktı silemiyorum .yardımcı olurmsnz. simdiden teşekkrler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok sayıda modeli yanlış girdimve gmail hesabımı acmamı istio ben onuda unuttum reseti deniyorum ekran cıkıo içeri giremiyrum yardımcı olurmusunuz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s plus kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun yoktu
aniden kapandı ve açılmıyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes:yaptım ama hiç bişey olmadı tlf nda öyle yazılar çıkmadı ne yapıcam şimdi