Samsung Galaxy S 3 Sürekli Yeniden Başlatma Sorunu. Yardım!!

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 8-9 aydır telefonu kullanmaktayım. Root falan yapmadım. Normal olarak kullanıyorum. Fakat bugün nolduysa telefon durduk yere yeniden başlattı kendi kendine. O sırada müzik falan dinliyordum. Sonra düzelir diye baktım ama düzelmedi. Yeniden başlatıyor 1 dk geçmeden tekrar yeniden başlatıyor. Bataryayı çıkartıp beklettim biraz sonra tekrar denedim ama olmadı yine aynı devam etmekte. Buna çözüm önerisi olan varsa bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda da aynı problem oldu az önce telefon açılamadan tekrar yeniden başlatıyor kendini bir çözüm bulabildiniz mi acaba yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba galaxy s2 kullanıcısıym yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum resatma sorunun hep yaşadım denemediğim android sürümü kalmamıştır hala atmakta defalarca android sürümü ve batarya değiştirdim fakat hala resatmakta ben yazılımsal bir problem bulunmadığını düşünüyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarınızı iyi bildiğiniz bir telefoncu servisine götürün bord üzerindeki bir çipten kaynaklandığını düşünüyorum bu yolu deneyip pozitif bi yanıt alan olursa lütfen paylaşsın ben bugün telefonumu verdim 2 3 güne alıcam sonucu buraya yazıcam hoşçakalın