ama apple beklemede şarj yemez hızlı şarj edwemessin omnuda bi iphone xs max ı şarj süresi 2 saati geçer sanırım ben x i 2 saat anca ediyordu 2, bucuk saatte sürebiliyor hiç parasında değilim xs max te alabilirim ama teknoloji olarak geride bana göreTeşekkür ederim ?
Pubg yi sil ekran süresi 6-7 saatlere belki daha fazla cikar su an note 8 var elimde pubgyi sildim 5,30-7 saat arası ekran alıyorum. Ekran kalitesi en düşükte parlaklık yarıda konum ve always on kapalıArkadaşlar bende şarj çok çabuk bitiyor resimde gördüğünüz gibi neden olabilir yardımıcı olursanız Ekli dosyayı görüntüle 62711sevinirim.
Pubg yi sil ekran süresi 6-7 saatlere belki daha fazla cikar su an note 8 var elimde pubgyi sildim 5,30-7 saat arası ekran alıyorum. Ekran kalitesi en düşükte parlaklık yarıda konum ve always on kapalı
1 saat 42 dakika kullanıldı diyor ve en çok sarj yiyende pubg olarak gozukuyor. demek istediğim oynamazsanız daha çok ekran süresi alırsınızPUBG Silmek derken kullanmadığımız sürece şarj harcadığını düşünmüyorum ben.
bende en son max 4.5 5 saat alabiliyorum normal bi süre 4 k ekranın var işlemci ekran boyutu vsvs
Pubg,hdr grafikte çok şarj sömürür. Oynayacaksan düşük(akıcı) grafikte oyna. Eğer daha çok tasarruf yapmak istiyorsan kare hızını(fps’i) 60(aşırı) yerine 30’a(yüksek) yada 40’a(ultra) ayarla.Arkadaşlar bende şarj çok çabuk bitiyor resimde gördüğünüz gibi neden olabilir yardımıcı olursanız Ekli dosyayı görüntüle 62711sevinirim.
Bende Note8 var, bende de bu şekilde. Ben bildim bileli bu şekilde zaten.Whatsappta navigasyon çubuğu beyazdı siyah oldu konuşma ekranında beyaz oluyor ana sayfada siyah kendiliğinden oldu düzeltemedm
Pie biraz önce dağıtima sunuldu yüklenebilirPie 9 u yükleyen varmı? Ýüklemeyin felan yazmislar sorun var gibi. Yükleyenler yazarsa sevinirim
Hayirli olsun kardeşim ben x den gecmistim note9 a koklu bi yenilik oluncaya kadar iphone dusunmuyorum
Bu anlattiklarinizin hic birisi olmadi be de hatta cok memnunum ilk sarjda 5 buçuk saatin ustunde ekran suresi aldim yineArkadas boyle bi rezillik olamaz bataryayi öldurmusler bu zamana kadar salise kasma takilma yapmayan telefon surekli gecislerde kasiyo telefon cok yavasladi ve cok eksikler var biran once bi guncelleme gonderip bunlari hallederler insallah.
Halinden memnunsan maceraya gerek yok.Note 9'a pie yükleyen varmıdır? sürekli bildirim geliyor kurulsun mu diye merakta ediyorum ama stabil midir bildirimlerde gecikme varmıdır uygulamadan atıyor mu ? şuanki hali gayet stabil ve temiz hiçbir sıkıntı yaşamıyorum yenisine geçsem yine aynı kalırmı acaba
Note 9’u bilmiyorum ama s9 serisi pie’da batarya sorunu yaşamıştı. Düzeldi mi bilmiyorum.Herkse merhabalar ikinci el aldım bir note9 aldığım arkadaş güncellemiş sanırım direkt pie ile açıldı. Ama herkesin memnun olduğu şarj olayını ben pek beğenemedim. Sorun şu ki android 9 dan mı Kaynaklı eğer öyleyse 8 e odin ike düşürmek mümkün mü? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Ayarlar ekran durum çubuğu pil yüzdesi olması lazım android 8 de böyleydi değişmediyseEkli dosyayı görüntüle 65405Ekli dosyayı görüntüle 65405
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaşlar ben android pie yukledikten sonra sarj yüzdesi görünmüyor nasıl acabilirim
Oldu teşekkür ederim.?Ayarlar ekran durum çubuğu pil yüzdesi olması lazım android 8 de böyleydi değişmediyse