Zil ve medya sesi sonuna kadar açık öyle değil mi?Bugun telefonun zil sesinin normal dinledigim sarkiya gore cok daha az gelidigini farkettim sizdede boyle birsey var mi ?
EvetZil ve medya sesi sonuna kadar açık öyle değil mi?
1000 dolar=6750 tl saf para 8000 Tl ye şükretmek lazım samsungun bi suçu yok başkanSamsungun fancılığını yapan birilerine hayırlı olsun note 9 1500 lira zam yapmış alın size öve öve bitiremediğiniz samsung
Sözüm sana değil zaten başkan ?bu telefon 6499 tl ile çıktı şimdi neden böle bişe yaptılar anlamıyorum1000 dolar=6750 tl saf para 8000 Tl ye şükretmek lazım samsungun bi suçu yok başkan
Başkan çıktığında dolar 5.50 ydi şimdi 6.57Sözüm sana değil zaten başkan ?bu telefon 6499 tl ile çıktı şimdi neden böle bişe yaptılar anlamıyorum
Başkan çıktığında dolar 5.50 ydi şimdi 6.57
Samsung Türkiye ye o cihazları 30 temmuzda getirdi o zaman dolar 4.65 yada4.85 ti ilk parti stokları bitince fiyat zammı normal olarak güncel geldi Basit olarak daha önce 1 TL ye aldığınız mal kur farkından dolayı artarsa yeni siparişinizi verdiğinizde sizde parekendeye doğal olarak yansıtmak zorundasınızBaşkan çıktığında dolar 5.50 ydi şimdi 6.57
Cvp vericek yok muBugun telefonun zil sesinin normal dinledigim sarkiya gore cok daha az gelidigini farkettim sizdede boyle birsey var mi ?
Bende öyle bir sıkıntı yok.Soruma
Cvp vericek yok mu
Farketmiyo denedim bi ton sarkiyla ayni cikmiyo zil seside bildirim sesideBende öyle bir sıkıntı yok.
Zil sesiyle şarkı birbirinin aynı mı peki?
kalem seviyorsansa note 9Mantıklı değil S9+ kullanmaya devam etmelisin!
71% e 2 saate yakin ekran açik almissin bence çok ta iyi diyil,bem zamaninda note4 de böyle ekran açik zamani aliyordimBende geçen gün mavi renk note 9 aldım gerçekten telefonda bataryada harika.
kalem seviyorsansa note 9
---- Mesajlar birleştirildi ----
71% e 2 saate yakin ekran açik almissin bence çok ta iyi diyil,bem zamaninda note4 de böyle ekran açik zamani aliyordim
Note 9 kullanan arkadaslar nerdesiniz neden biriniz genis inceleme yazmiyorsunuz günes altinda iris yüz tanima nasil çalisiyormu pil perfomans nasil rami yetiyormu ve.s please
Note 4 ile ekranı bir değil ki kıyaslayasın. Bu ekrana göre pil performansı çok çok güzel. Normal şekilde kullanırsan 2 gün gider. Arada oyun oynarsan 1 gün. Sabahtan akşama oyun oyna video izle internette dolanirsan o gün 1.5 batarya kullanıyor. Tabi kullanımdan kullanıma değişir bu dediklerim ama ben bataryasindan açıkçası çok memnunum. Parmak izi yüz tanıma iris falan açıkçası çok çok hızlı değil ama yavaş da değil. Gün ışığında gayet işlevsel, gece karanliktaysa ekran parlakligini otomatik olarak düzenliyor açıldıktan sonra eski haline dönüyor parlaklık. Donma kasma hiç olmuyor değil ama bunlar uygulamalardan kaynaklı problemler olabilir kendi arayüzünde herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. 2saate yakın parlaklik orta seviyede oyun oynadigimdaysa asiri bir isinma olmuyor, ki ısıyı da telefonu bıraktığın vakit eski haline kisa surede getiriyor. Ekran deneyimi çok güzel , tasarımı mükemmel, kamerası hakkında çok profosyonel olmadigim için bir şey diyemeyeceğim ama ben çok memnunum. Güzel telefon ama şuan 8bin olmuş bu fiyatları hiç mi hiç hak etmiyor açıkçası ama fiyat sorun değil diyorsan öneririm. ?kalem seviyorsansa note 9
71% e 2 saate yakin ekran açik almissin bence çok ta iyi diyil,bem zamaninda note4 de böyle ekran açik zamani aliyordim
Note 9 kullanan arkadaslar nerdesiniz neden biriniz genis inceleme yazmiyorsunuz günes altinda iris yüz tanima nasil çalisiyormu pil perfomans nasil rami yetiyormu ve.s please
Note 8 de bile 3300 mah batarya olmasına rağmen çok zorlamazsam 1 günü çıkarıyorum note 9 un piline nasıl kötü diyolar anlamıyorumNote 4 ile ekranı bir değil ki kıyaslayasın. Bu ekrana göre pil performansı çok çok güzel. Normal şekilde kullanırsan 2 gün gider. Arada oyun oynarsan 1 gün. Sabahtan akşama oyun oyna video izle internette dolanirsan o gün 1.5 batarya kullanıyor. Tabi kullanımdan kullanıma değişir bu dediklerim ama ben bataryasindan açıkçası çok memnunum. Parmak izi yüz tanıma iris falan açıkçası çok çok hızlı değil ama yavaş da değil. Gün ışığında gayet işlevsel, gece karanliktaysa ekran parlakligini otomatik olarak düzenliyor açıldıktan sonra eski haline dönüyor parlaklık. Donma kasma hiç olmuyor değil ama bunlar uygulamalardan kaynaklı problemler olabilir kendi arayüzünde herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. 2saate yakın parlaklik orta seviyede oyun oynadigimdaysa asiri bir isinma olmuyor, ki ısıyı da telefonu bıraktığın vakit eski haline kisa surede getiriyor. Ekran deneyimi çok güzel , tasarımı mükemmel, kamerası hakkında çok profosyonel olmadigim için bir şey diyemeyeceğim ama ben çok memnunum. Güzel telefon ama şuan 8bin olmuş bu fiyatları hiç mi hiç hak etmiyor açıkçası ama fiyat sorun değil diyorsan öneririm. ?
Bataryayi kim kotuluyorsa yalan konusuyo ben daha once bu kadar rahat bi cihaz kullanmadim sarjim biticek mi diye hic dusunmuyorum gece is yerinde sabaha kadar dizi izliyorumNote 8 de bile 3300 mah batarya olmasına rağmen çok zorlamazsam 1 günü çıkarıyorum note 9 un piline nasıl kötü diyolar anlamıyorum
Amoled videolarda iyi perofmrnas gösteriyor zaten. Bir de cihaz hafızasından izleniyorsa ekstra iyi iş çıkarıyor.Bataryayi kim kotuluyorsa yalan konusuyo ben daha once bu kadar rahat bi cihaz kullanmadim sarjim biticek mi diye hic dusunmuyorum gece is yerinde sabaha kadar dizi izliyorum
Shiftdelete dün note 9 un batarya ömrünü nasıl uzatabilirsiniz diye bi konu yayınladı,aceba note 9 u nasıl gömebiliriz diye düşünüyolar zaten onlar için tek gerçek p20 pro bi ara günde 3 4 defa p20 proyla ilgili haber yapıyolardı,hocam rica etsem pil kullanımını ss alıp atarmısınBataryayi kim kotuluyorsa yalan konusuyo ben daha once bu kadar rahat bi cihaz kullanmadim sarjim biticek mi diye hic dusunmuyorum gece is yerinde sabaha kadar dizi izliyorum
Sözüm sana değil zaten başkan [emoji106]bu telefon 6499 tl ile çıktı şimdi neden böle bişe yaptılar anlamıyorum
Lg hiç bi şekilde zam yapmıyo aksine düşüyo fiyatlar bana göre artık lg Türkiye pazarında üst seviye düşünenler için ciddi bi fırsat.v40 ı bekliyorum bakalım umarım 5500 den fazla bi fiyatla çıkmazda alırız
S10 bekleyin bence. Note 9 almazdım şahsen ben. Bu kadar para vermişken 5G uyumluluğu olacak olan S10'u bekleyin derim. Hem kamera, tasarım g,bi noktalarda devrimsel yenilikler yapacaklşar.ben de ip 7 plusu satip geçiyimmi note 9 a ne dersin,peşman olmam ki ireli zamanda,
not...7 yil android kullacisi idim s4 den samsung s8 plusa kadar geldim. ios a geçme sebebim 300-350 mb lik Dream Soccer 2018 oyununun kasmasi. iphone 7 plusda yag gibi çalisiyor. ama kapali kutu android deki gibi azadlik yok
Shiftdelete dün note 9 un batarya ömrünü nasıl uzatabilirsiniz diye bi konu yayınladı,aceba note 9 u nasıl gömebiliriz diye düşünüyolar zaten onlar için tek gerçek p20 pro bi ara günde 3 4 defa p20 proyla ilgili haber yapıyolardı,hocam rica etsem pil kullanımını ss alıp atarmısın
alti bucuk saattir mobil veriden dizi izliyorum ayrica telefonu %90 da sarjdan cikardimShiftdelete dün note 9 un batarya ömrünü nasıl uzatabilirsiniz diye bi konu yayınladı,aceba note 9 u nasıl gömebiliriz diye düşünüyolar zaten onlar için tek gerçek p20 pro bi ara günde 3 4 defa p20 proyla ilgili haber yapıyolardı,hocam rica etsem pil kullanımını ss alıp atarmısın
Bulundugum yerde de mobil veri iyi cekmedigi halde
alti bucuk saattir mobil veriden dizi izliyorum ayrica telefonu %90 da sarjdan cikardim
4 5 Saati geçemedim bi türlü gün icindeGalaxy Note 9'un pil performansına kötü diyenlere aldırış etmeyin. Ellerinde hiçbir kanıtları bile yok.
Kendi sorumu kendim cevaplamış olayım, olur da ihtiyaç olursa başka arkadaşların işine yarar.Arkadaşlar Danimarka'dan note9 geldi, çift hatlı sim kartı takıp pin kodunu girdikten sonra bir de şebeke kilidi için bir şifre istiyor. Telefonu henüz pasaporta işletmedim ve bildiğim kadarıyla 1 ay bu şekilde kullanabilirim ama yukarıda bahsettiğim şebeke kilidi sorunu yüzünden hat aktif olmuyor.
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek olan var mıdır aranızda?
hakketen çok super pil perfomansin varmis harbiden note 9 olmus bu seferEkli dosyayı görüntüle 49017
alti bucuk saattir mobil veriden dizi izliyorum ayrica telefonu %90 da sarjdan cikardim
Ben dun aksam dizi izlerken ekranin kavisli koselerinde isin oldugunu farkettim sanki ekranin ustu filmli cam kenarlarda film yok gibi duruyo az once samsung turkiyeyi aradim bu bi skinti degil butun kavisli ekranli telefonlarimizda var dedi note 9 kullanan arkadaslar sizde bi bakip bana bilgi verebilir misiniz ?
hakketen çok super pil perfomansin varmis harbiden note 9 olmus bu seferEkli dosyayı görüntüle 49017
Ben dun aksam dizi izlerken ekranin kavisli koselerinde isin oldugunu farkettim sanki ekranin ustu filmli cam kenarlarda film yok gibi duruyo az once samsung turkiyeyi aradim bu bi skinti degil butun kavisli ekranli telefonlarimizda var dedi note 9 kullanan arkadaslar sizde bi bakip bana bilgi verebilir misiniz ?
çünki 4.5 g açik volte açik bence iyidir çok da kötü diyildir