- Reaksiyon puanı
- 3,014
Gözlüğümü takıp çayımı yudumlamaya devam ettimThug Life yapmışsın Hahahaha.
Gözlüğümü takıp çayımı yudumlamaya devam ettimThug Life yapmışsın Hahahaha.
Note 8 varken 7 plus da kimmiş?Geçen arkadaşlarla kafeye oturduk bunlar abili kardeşli 7 plus almışlar ordan biri ben samsungu sevmiyorum dedi sonra telefonu eline aldı abartısız söylüyorum dört beş defa tekrar tekrar telefonu alıp inceledi sonra bende bundan alacaktım falan demeye başladı olay burda bitmiştir bence ?
Yeminle az önce mesaj attı instagramdan telefonları değişelim diye bende onu sat yurtdışından bi Note 8 alalım dedim şuan benim memlekete gelmemi bekliyor ??Note 8 varken 7 plus da kimmiş?
Tabii ki bekleyecek samsung cihazlar uçtu tasarım kamera performans yönünden,7 plusın tasarımı note 8 den kötü X den iyi geliyor bana.X deki o çentik gereksiz.Yeminle az önce mesaj attı instagramdan telefonları değişelim diye bende onu sat yurtdışından bi Note 8 alalım dedim şuan benim memlekete gelmemi bekliyor ??
Kamerada iyileştirilmeler var. 4000 mAh pil, daha büyük ekran ve 128 GB dahili depolama gibi artıları var. Nasıl hiçbir fark yok olmuyor ki?
Ama kısaca Galaxy S9+'ın bir plus versiyonu daha olmuş olsak daha iyi olur aslında.
6.4 inc ekranda kırpma yapılması lazımdı yoksa o da çirkin görünürdü.Lansmanda değişiklik yok tasarımsal anlamda falan dedim de Note 8'in bile çerçeve durumu çok iyiyken iyice kırpmışlar. Note 8 eskimiş ve çerçeveli geldi bir anda gözüme şu fotoyu görünce
Arada küçük farklar var bide utanmadan ezdi geçti yazmışlar onuda geçtim hala bu testlere bakıp telefon alan varmı gerçi bizim halkımız logosuna para veriyor orası ayrı mesele. Cebimdeki note 8 abimin x inden hızlı çalışıyor bizzat deneyimledim testlerde op6 mi8 s9 plus gibi sd 845 li cihazlardan geri kalıyor buna rağmen hala i bunlara bakıyosan kendini bi şekilde avutuyosun demektir.Şu gördüğün kalemler tek başına x i 10 a katlar
hocam bu testleri ben yapmıyorum olanı söylüyorumArada küçük farklar var bide utanmadan ezdi geçti yazmışlar onuda geçtim hala bu testlere bakıp telefon alan varmı gerçi bizim halkımız logosuna para veriyor orası ayrı mesele. Cebimdeki note 8 abimin x inden hızlı çalışıyor bizzat deneyimledim testlerde op6 mi8 s9 plus gibi sd 845 li cihazlardan geri kalıyor buna rağmen hala i bunlara bakıyosan kendini bi şekilde avutuyosun demektir.Şu gördüğün kalemler tek başına x i 10 a katlarEkli dosyayı görüntüle 47229
O puanlara göre telefon ararsanız paranızın bir kısmını çöpe atmış olursunuz.
hocam bu testleri ben yapmıyorum olanı söylüyorum
Hayır iptal olmaz.Önsiparişler iptal olabilir mi dolar grafiği yüzünden?
Tamam o zaman dolar almıştım uçmaya başladı 6500 lira olunca siparişi veririmHayır iptal olmaz.
Site yoğunluktan dolayı arada bir siparişe kapanabilir ufak tefek sorunlar söz konusu olabilir ancak dediğin gibi olmaz.
Dediğiniz hediye çeki hala devam ediyor mu aklımı çeldinizO zaman fiyat aşırı uygun gear icon x 699₺ falan artı 500₺ hediye çekiyle 5300 tl ye kadar iniyor
Fiyat düşmez belki artabilir çünkü s8 den s9 plus a kadar olan telefonlara zam yaptı note 8 6149 tl oldu sen düşün artık arasında 350 tl lik bi fark kaldı yakında note 9 6999 tl olur alacaksan hemen al zaten yanında ıconx 2018 hediye ediyolarArkadaşlar sizce telefonun fiyatı ne zamana düşer ya da çıkar mı ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Dediğiniz hediye çeki hala devam ediyor mu aklımı çeldiniz
o hediye kampanyası ne kadar sürecek bilginiz var mı?Fiyat düşmez belki artabilir çünkü s8 den s9 plus a kadar olan telefonlara zam yaptı note 8 6149 tl oldu sen düşün artık arasında 350 tl lik bi fark kaldı yakında note 9 6999 tl olur alacaksan hemen al zaten yanında ıconx 2018 hediye ediyolar
Hâlâ devam ediyor ancak ne zaman bitecek hiç bilgim yok ama çok geç kalmadan almaya çalış tahminim 1 haftaya kadar bitero hediye kampanyası ne kadar sürecek bilginiz var mı?
S pen kullanmayacaksan geçmene gerek yok benceS9 Plus kullanıcısıyım Note 9'a geçiş yapmak mantıklı mı ?
Mantıklı değil.S9 Plus kullanıcısıyım Note 9'a geçiş yapmak mantıklı mı ?