emrhyldrm
Doçent
Yalnız ben de şu ok işareti ile belirttiğim yere tıklayınca hiçbir şey olmuyor siz de de durum aynı mı? Güncellemenin içeriğini göremiyorum.Aynen hocam eklemeyi unuttum play store'da karanlık oldu çok beğendim
Yalnız ben de şu ok işareti ile belirttiğim yere tıklayınca hiçbir şey olmuyor siz de de durum aynı mı? Güncellemenin içeriğini göremiyorum.Aynen hocam eklemeyi unuttum play store'da karanlık oldu çok beğendim
Bendede gözükmüyor hocamYalnız ben de şu ok işareti ile belirttiğim yere tıklayınca hiçbir şey olmuyor siz de de durum aynı mı? Güncellemenin içeriğini göremiyorum.
1 Ekim 2019 güvenlik güncelleştirmesi geldi. 782,11 mb. ?
Hava durumu göstergesi değişmiş gözüme çarpan tek şey şuanlık bu pil performansı hala rezalet1 Ekim 2019 güvenlik güncelleştirmesi geldi. 782,11 mb. ?
Hava durumu göstergesi değişmiş gözüme çarpan tek şey şuanlık bu pil performansı hala rezalet
Başka bişey gözüme çarpmadı hocam pil performansı zaten kötüydü son zamanlarda yine değişen bişey yok hala kötüBaşka neler değişti ve pil durumunda çok fark var mı ?
Başka bişey gözüme çarpmadı hocam pil performansı zaten kötüydü son zamanlarda yine değişen bişey yok hala kötü
Telefon kapalıyken şarj edildiğindeki animasyon değişmiş.
Bir fark yok diyebilirim.Güç modlarına adaptif güç tasarrufu gelmiş özellik olarak.Şimdilik benim farkettiklerim bu kadar.ben daha yüklemedim güncellemeyi sizce daha iyi mi oldu yoksa daha kötü mü ?
adaptif güç tasarrufu nasıl oluyor içeriğini ss atabilir misiniz ?Bir fark yok diyebilirim.Güç modlarına adaptif güç tasarrufu gelmiş özellik olarak.Şimdilik benim farkettiklerim bu kadar.
adaptif güç tasarrufu nasıl oluyor içeriğini ss atabilir misiniz ?
teşekkürler, peki çok gerekli bir ayar mı, kullanmaya değer mi ?Elbette,şu şekilde oluyor;
teşekkürler, peki çok gerekli bir ayar mı, kullanmaya değer mi ?
Güzel birşey aslında,telefonu otomatik olarak güç tasarrufuna alıyor sizin kullanımınıza göre.Yalnız sadece ekran çözünürlüğünü değiştirmiyor,aksaklık olmasın diye.Ben el ile güç modunu kullanımıma göre değiştirdiğim için kullanmıyorum.
Benim görebildiğim kadarıyla yok, zaten köklü değişiklikler olmaz diye düşünüyorum, belki One UI 2 gelirse o gelir.Güncellemeyle ilgili başka farkettiğiniz durum var mı iyi veya kötü ?
Benim görebildiğim kadarıyla yok, zaten köklü değişiklikler olmaz diye düşünüyorum, belki One UI 2 gelirse o gelir.
Bu çok kişisel bir şey, ben genellikle wifi bağlı olarak kullanıyorum ve 7 saat,te görebiliyorum ancak yeri geliyor 3 veya 4 saat,te görebiliyorum, yani güncellemeyi yükledim uff batarya acayip iyi oldu 8 saat gidiyor veya Allah kahretsin bu güncellemeyi, batarya öldü, bitti şimdi 3 saat zor gidiyor gibi bir durum yok.pil kullanımında çok fark var mı ?
Bu çok kişisel bir şey, ben genellikle wifi bağlı olarak kullanıyorum ve 7 saat,te görebiliyorum ancak yeri geliyor 3 veya 4 saat,te görebiliyorum, yani güncellemeyi yükledim uff batarya acayip iyi oldu 8 saat gidiyor veya Allah kahretsin bu güncellemeyi, batarya öldü, bitti şimdi 3 saat zor gidiyor gibi bir durum yok.
1 Aralık 2019 güvenlik yaması yayınlanmıştır. 599,83 mb.
xiaomi bluetooth kulaklık kullanıyorum seste azalma hissettim varmı aynı sorunu yaşayan1 Ocak 2020 güncellemesi gelmiş,var mı bir değişiklik farkeden ?
Elle tutulur hiç bir kaynak yok yalan haberEkli dosyayı görüntüle 86507Ekli dosyayı görüntüle 86507![]()
Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 için Android 10 müjdesi - LOG
Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 akıllı telefon modelleri için sevindiren bir Android 10 müjdesi verildi. Güncelleme tarih olmamış durumda.www.log.com.tr