emrhyldrm
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 89
Merhaba arkadaşlar Netflix en üst paketi kullanan var mı aranızda ? Sormam gereken birşey var. Belki sizde aynı sorunu yaşıyorsunuzdur.
olmaz bixby routines ve dijital denge oluyorModelim SM-N950F ıraktan gelme banada gelmedi root atsam sıkıntı olur mu
Bendebenimde halen nisan
Ben çok yoğun kullandım hocam telefon bir dakka olsun elimden düşmedi bu telefon arada bi beni şaşırtıyo ben bu ekran süresini telefonu ilk aldığım zamanlarda alıyodum uzun zamandan beri alamıyodum mutlu etti benivalla benim 2 gün gidiyor hala.
Ne gibi hatalar?N9500 sürümüne android pie geldikten sonra kamerada hatalar var sizde de varmı
Kamera video canlı odak arasında geçiş yaparken yazılar ve görüntüler de donma oluyorNe gibi hatalar?
Boyuta bakılırsa kapsamlı bir güncelleme gibi duruyor.
Şuan güncelledim bakalım ne değişecekBoyuta bakılırsa kapsamlı bir güncelleme gibi duruyor.
Gözünüze çarpan birşey olursa bize de bilgi verin lütfen. Aynı şekilde bende yazarım buraya.Şuan güncelledim bakalım ne değişecek
Şuan gözüme çarpan bişiy olmadı garip bi şekilde yaklaşık 1 gb lık güncelleme geldi bende en azından bazı şeyler değişmiştir diye düşünmüştümGözünüze çarpan birşey olursa bize de bilgi verin lütfen. Aynı şekilde bende yazarım buraya.
Bildirim paneline QR scanner özelliği gelmiş...Gözünüze çarpan birşey olursa bize de bilgi verin lütfen. Aynı şekilde bende yazarım buraya.
İlk bikaç gün öyle devam eder sonra düzeliyoSon güncelemeden sonra şarj dahamı çabuk bitiyor banamı öyle geldi?
telefonu sıfırla bence çözülecektir. son zamanlarda yüklediğin bir uygulama bitiriyor olabilir. 2 senedir kullanıyorum şu anda en az bir buçuk gün gidiyor. bir de cihaz bakımından pil kullanımından şarjı neyin kullandığını görebilirsin.şarj acayip hızlı bitmeye başladı,normalde günde 2 kere takardım şimdi 3 kere takıyorum.üstelik değişen birşey de gözüme takılmadı öyle
telefonu sıfırla bence çözülecektir. son zamanlarda yüklediğin bir uygulama bitiriyor olabilir. 2 senedir kullanıyorum şu anda en az bir buçuk gün gidiyor. bir de cihaz bakımından pil kullanımından şarjı neyin kullandığını görebilirsin.