Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben zamanında s5 çıkınca anında almış bir adamım. Bir yıl geçtikten sonra yapılan güncellemeler ile kamera vs. bir çok özellikte kötüleşmeler olmuştur. Çok temiz bir telefon kullanıcısıyımdır. Daha sonra note 3'ün yurt dışında satılan 1-2 yıl sonra türkiye gelen telefonunu da kullanmıştım gayet güzeldi tabi ki de o da bir yere kadardı. Note 8 hoşuma gitti ama gene böyle olacaktır diye o kadar parayı ona vermek istemem. ----------Sizce samsung'un bu durumu hala devam ediyor mu?------------- Şuan kullandığım telefon iphone 7 plus. X ve note 8 e geçmeyi planlıyorum.

Her telefonun belirli bir ömrü var 6-7 boyunca ilk haliyle kalacak diye bir şey yok Note 8 İphone X gibi telefonlar minimum 2 sene boyunca sorun çıkarmayacak bütün ihtiyaçlarımızı karşılayan telefon olacaktır yapılan güncellemeler daha çok yeni model cihazlara göre uygun tasarladığı için geride kalan cihazların bir süre sonra bünyesi kaldırmamaya başlıyor

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben şuan kullanıyorum. Toz tutuyor, parmak izi de tutuyor.

Çizilmelik bir durum olmadığı için o konu için bir şey diyemeyeceğim.

Neo Flex gelsin direk onu alacağım. Kalem kullanırken bastırmayacağız artık yapacak bir şey yok.

EDİT: Spigen Liquid Sıvı ( SERAMİK KAPLAMA ) ile ilgili
tavsiye edermisin

Reaksiyon puanı
113
tavsiye edermisin
Dostum dediğim gibi özelliklerinde toz filan tutmaz diyor ama tutuyor. Çizilmeye karşı koruyup korumadığını test edemem :D internette var ise izle bir istersen
Neo Flex ' i öneririm tek eksisi kalemi fazla bastırınca ekran koruyucusu maddesi gereği içine çöküyor.

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dostum dediğim gibi özelliklerinde toz filan tutmaz diyor ama tutuyor. Çizilmeye karşı koruyup korumadığını test edemem :D internette var ise izle bir istersen
Neo Flex ' i öneririm tek eksisi kalemi fazla bastırınca ekran koruyucusu maddesi gereği içine çöküyor.

dostum kaç gündür beri kullanıyorsun su temasında koruma birsey oluyormu
çizilme varmı

Overdose27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen ya bu seramik kaplamayı merak ediyorum. Bir de ön kameranında üstünden yapıyosun bu kameranın performansını etkilemiyor mu? Note 8 ekranı mükemmel bir his veriyor insana bu seramik kaplamayı yapınca bi farklılık hissettin mi?

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Beyler aliexpresden ekran koruyucu cam siparis etmistim.az önce taktım tam oturdu.kilfada uyum sağladı ama dokunmatik performansı berbat.kalem de sıkıntı yok ama tam basmadıkça parmakları algılanıyor.onerisi olan var mi

Reaksiyon puanı
113
Aynen ya bu seramik kaplamayı merak ediyorum. Bir de ön kameranında üstünden yapıyosun bu kameranın performansını etkilemiyor mu? Note 8 ekranı mükemmel bir his veriyor insana bu seramik kaplamayı yapınca bi farklılık hissettin mi?
Kamerada herhangi bir sıkıntı yok, Kalem kullanımında birazcık olsun hissediyorsun. Ama kötü bir şey yok.

dostum kaç gündür beri kullanıyorsun su temasında koruma birsey oluyormu
çizilme varmı

Su temasında bulunmadım ancak bizzat spigen Türkiye ' yi arayıp sordum. Su teması sonrası bu maddeye birşey oluyor mu diye hayır dediler. Peki ne zaman yenilememiz gerekiyor bu maddeyi dedim 6 ay dediler. Çizilmeyi ise denemedim.

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kamerada herhangi bir sıkıntı yok, Kalem kullanımında birazcık olsun hissediyorsun. Ama kötü bir şey yok.

Su temasında bulunmadım ancak bizzat spigen Türkiye ' yi arayıp sordum. Su teması sonrası bu maddeye birşey oluyor mu diye hayır dediler. Peki ne zaman yenilememiz gerekiyor bu maddeyi dedim 6 ay dediler. Çizilmeyi ise denemedim.

kaç gündür kunlanıyorsun çizilme oldumu telefonu düşürdün zaman ekrana birsey oluyormu

M

Murat Burç

SDN Okuru

Neo Flex şu sıvı gibi bir şey mi hocam nasıl o bildiğin sıvı kuruyup ekranı mi kaplıyor.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
3d cam korumayı sokup yenide taktım.sanirim tam oturmamıştım.simdi daha iyi ama ama yine bir parça dokunmatik hassasiyet kaybı var. Isteyen olursa link atabilirim 3 dolara almistim

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Neo Flex şu sıvı gibi bir şey mi hocam nasıl o bildiğin sıvı kuruyup ekranı mi kaplıyor.
Hocam sıvımsı değilde , hani böyle sert olmayan bir ekran koruyucu , spreyle ıslatıyorsunuz ondan sonra telefona uyguluyorsunuz işlem bitincede bir süre bekledikten sonra kendi kendine kuruyor.Adamlar çok iyi yapmışlar arkadaşımın S8'ine uygulamıştık , en başta hatalı yapıştırdı arkadaşım Allah gitti dedik ama hiçbir sıkıntı çıkarmadı sert olmadığından dolayı çıkardık tekrardan taktık , kırılmaz cam olsa almıştık başımıza belayı.Neo Flex başarılı bir ürün gerçekten.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Neo Flex te olay şu spreyle olandan bahsediyorsanız o sıvı ekranın üzerinde bir tabaka olarak yapışıyor telefon böylece çizilmiyor tabi bunun etkisi maksimum 2 ay diye biliyorum fazla üzerinde kalmıyor

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben şuan kullanıyorum. Toz tutuyor, parmak izi de tutuyor.

Çizilmelik bir durum olmadığı için o konu için bir şey diyemeyeceğim.

Neo Flex gelsin direk onu alacağım. Kalem kullanırken bastırmayacağız artık yapacak bir şey yok.

EDİT: Spigen Liquid Sıvı ( SERAMİK KAPLAMA ) ile ilgili

almaya değermi ilerde çizilme olurmu ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Spigen için bu ürünü diyorum almaya değermi çizilme olurmu

Spigen Liquid Sıvı

O da dediğim gibi işte o nano sıvı ekranın üzerine yapışıyor bir koruyucu tabaka oluşturuyor o tabaka oldukça güçlü olduğundan çizilmelere karşı çok dayanıklı oluyor ancak onu her 2 ayda bir tekrar alman gerekiyor o tabaka sonsuza kadar yapışıp kalmıyor zamanla etkisi geçiyor aşınıp gidiyor

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
O da dediğim gibi işte o nano sıvı ekranın üzerine yapışıyor bir koruyucu tabaka oluşturuyor o tabaka oldukça güçlü olduğundan çizilmelere karşı çok dayanıklı oluyor ancak onu her 2 ayda bir tekrar alman gerekiyor o tabaka sonsuza kadar yapışıp kalmıyor zamanla etkisi geçiyor aşınıp gidiyor
Ekrana zarar veriyor mu düşme olduğu zaman koruma sağliyormu

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Komple kapatıyor mu
Komple kapatıyor yanlız ben kılıfla kullanabilmek adına yanlarda 1 mm kadar boşluk olanından sipariş vermistim.simdi kılıfla tam kenarlar kapalı. Dediğim gibi tek sıkıntı dokunmatik hassasiyeti bir parça dustu

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Merhabalar ben n11.Com dan samsung galaxy note 8 siparişini verdi ithalat garantili ama çift hat yazıyor orjinalmidir bilgisi olan yazabilir mi aceba şimdiden teşekkür ederim

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB 4.5G ÇİFT HATLI CEP TELEFONU 3.879,00 TL yerine 3.814,00 TL
Samsung Galaxy Note 8 64gb 4.5g Çift Hatlı Cep Telefonu - n11.com
Cift hat samsung grantili bi turkiyeye gelmiyor ztn youtubeden incelemelere bakarsan yabancilarin elindekilerin hepsi cift hatli arkasinda duos yaziyor orjinaldir sanirim

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar ben n11.Com dan samsung galaxy note 8 siparişini verdi ithalat garantili ama çift hat yazıyor orjinalmidir bilgisi olan yazabilir mi aceba şimdiden teşekkür ederim

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB 4.5G ÇİFT HATLI CEP TELEFONU 3.879,00 TL yerine 3.814,00 TL
Orjinaldir lakin samsung garantili değil onu yurtdışından getiren size satan mağaza garantilidir. Ha sıkıntı yaşar mısınız ? Bence yaşarsınız daha ömce ben yaşadım. Garantili almak istiyorsanız kesinlikle samsung türkiyr garantili olmasına dikkat edin.
--- Gönderi Güncellendi ---

Ama ekleyeyim çift hatlı olması veli nimet. En Mantıklı olanı bence yurtşından çift hatlı olanı getirip pasaport kaydını yapıp uluslararası garanti kapsamına sokmak.

Bilalcan ilter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinaldir lakin samsung garantili değil onu yurtdışından getiren size satan mağaza garantilidir. Ha sıkıntı yaşar mısınız ? Bence yaşarsınız daha ömce ben yaşadım. Garantili almak istiyorsanız kesinlikle samsung türkiyr garantili olmasına dikkat edin.

Ama ekleyeyim çift hatlı olması veli nimet. En Mantıklı olanı bence yurtşından çift hatlı olanı getirip pasaport kaydını yapıp uluslararası garanti kapsamına sokmak.
Teşekkü ederim aldım artık sadece çift hatlı konusunda tereddütteydim kupon vardı bende 333 tl lik onu kullandım bana 3485 tl ye mal oldu
Cift hat samsung grantili bi turkiyeye gelmiyor ztn youtubeden incelemelere bakarsan yabancilarin elindekilerin hepsi cift hatli arkasinda duos yaziyor orjinaldir sanirim
Teşekkür ederim

Melike Nurperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bende note 8 aldım. Henüz elime ulaşmadı. Kılıf alacağım. Sizlere danışmak istedim. Aliekspress ten akıllı ayna görünümlü kılıf alsam verimli kullanabilir miyim=? Yada yine deri kılıf önünde penceresi olan bir kılıf mı alsam? Alacağım bu kılıflarda always on özelliğini kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler