Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Arkadaşlar s8 plus çift kamera var note8 gözükmüyor
42a7a39ae935753a319e15dfde9049c8.jpg
Nasıl yani ? :flushed:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Tam olarak sorun nedir SD kartı telefonun ana depolama biri olarak mı kullanmak istiyorsunuz?

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
M

Murat Burç

SDN Okuru
samsung s8 plus resimdeki yere girdim zaman çift kamera indirme çıkıyor note 8 aynı yere girdim zaman çıkmıyor
Gömülüdür belki içine? Bakındınız mı hiç?
S8 Plus'da aynı samsung hesabımı mı yüklüydü? Çık gir yapmayı denediniz mi?

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tam olarak sorun nedir SD kartı telefonun ana depolama biri olarak mı kullanmak istiyorsunuz?
kamera girdiğim yerde etiket bölümde indirdim etiketi hafıza kart taşımak is
Gömülüdür belki içine? Bakındınız mı hiç?
S8 Plus'da aynı samsung hesabımı mı yüklüydü? Çık gir yapmayı denediniz mi?

farklı hesap kullanıyorum içine gömülü olarak gelmiyor sonradan indiriyorsun

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ek uygulama bilgisi yoksa aynı normalde uygulamalar menüsünde olduğu gibi ordan taşımayı dene normalde gözükmüyorsa önce bütün uygulamalara bak çıkması lazım eğer olmazsa dahili belleğe gömülmüştür sadece orada çalışır anlamına geliyor

civilengineer61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selam arkadaşlar; bir sorum olacak.

Rusya'da yaşıyorum ve Rusya'da satılan Note 8'ler çift sim kartlı. Ben buradan bu telefonu alsam TR'ye kaydettirirken çift imei numarasını da kaydettirebilecek miyim yoksa telefon tek imei numarasına mı sahip? Yardımcı olabilecek olan var mıdır?

İyi günler.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Rusya'da yaşıyorum ve Rusya'da satılan Note 8'ler çift sim kartlı. Ben buradan bu telefonu alsam TR'ye kaydettirirken çift imei numarasını da kaydettirebilecek miyim yoksa telefon tek imei numarasına mı sahip? Yardımcı olabilecek olan var mıdır?

İyi günler.

Büyük ihtimalle çalışır ama TR den alsan kesinlikle yurtdışındaki Operatörlere destek vermez

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya az önce okuduğum bir habere göre samsung abd ordusuyla 5g altyapısını kurma girişimine başlayacakmış ve çok çabuk altyapı tamamlanacakmış. Sormak istediğim şu aklıma takıldı. Kullandığımız note 8'ler sizce 5g bağlantısını kaldırır mı ? Bu bağlantı özelliğine sahip mi ? Bilgisi olan bilgilendirirse çok güzel olur.

Reaksiyon puanı
113

İyi günler.
Çift imei olur ancak tek imei parası ödersin, zaten e-devlet üzerinden imei kaydı yaparken göreceksin imei 1 / imei 2 diye ( Hatta yanında cihaz çift sim kartlı ise 2. imei girin der. 2 gün önce yaptım daha arkadaşım için

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ya az önce okuduğum bir habere göre samsung abd ordusuyla 5g altyapısını kurma girişimine başlayacakmış ve çok çabuk altyapı tamamlanacakmış. Sormak istediğim şu aklıma takıldı. Kullandığımız note 8'ler sizce 5g bağlantısını kaldırır mı ? Bu bağlantı özelliğine sahip mi ? Bilgisi olan bilgilendirirse çok güzel olur.

5g nin sim kartında fiziksel olarak oynamalar olmazsa tabikide o bağlantıyı kaldırması gerekir ama düşündüğüm gibi olursa 4.5 G ye devam edicez

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşkar barkad okuyucu uygulamadan yüklemeden cihazın kendisinde varmı

Overdose27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben memnunum. Sunixinde çakması var haberiniz olsun. Bu arada öyle bedavayada takmazlar. Sunix babamın oğluda depil ama. Hanıma s8 e spigen aldım taktım. Kendime sunix note 8 için. Ben memnunum. Kesimi ve kılıfla uyumu zaten mükennel. Eğee benim tavsiyeme uyarak aldıysanız uyarmıştım.
Tek cam kullanacaksanız baseus 3d arc. Kılıf için sunix diye

Peki kullandığınız baseus 3d arc ekran ışık yansıtması yapıyor mu? Az önce youtube dan kontrol ettim, taktıktan sonra inanılmaz bi şekilde ekranı yansıtıyordu.

Reaksiyon puanı
113
Note 8 cihazım da renkler bir den sapıtıyor ( Renkler değişiyor, parlak veya kapalı hale geliyor ) . 5 dk sonra düzeliyor veya kapatıp açtığımda eski haline geliyor. Bu sorunu aranızda yaşayan var mı ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Note 8 cihazım da renkler bir den sapıtıyor ( Renkler değişiyor, parlak veya kapalı hale geliyor ) . 5 dk sonra düzeliyor veya kapatıp açtığımda eski haline geliyor. Bu sorunu aranızda yaşayan var mı ?
Edit: Samsung Members ' a yazdım cevap bekliyorum, gelen cevabı sizin ile paylaşacağım.

Overdose27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
--- Gönderi Güncellendi ---

Edit: Samsung Members ' a yazdım cevap bekliyorum, gelen cevabı sizin ile paylaşacağım.
Renk ayarı açık modda mı? Ben hiç karşılaşmadım ama renk ayarı kapalı modda benim. Açık ise kapalı konuma getir

gkhan.55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar note 8 için gerçek anlamda ekranı tamamen kapatan kullandığınız bi kırılmaz cam tavsiye eder misiniz bu iade ettiğim 3. Kırılmaz cam yoruldum artık