23 Nisan 2018 #1 Yagizma Öğrenci Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 26 Konum istanbul Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar
Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar
23 Nisan 2018 #2 Astrea Virgo Guru Emektar Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 23,429 Reaksiyon puanı 15,463 Puanları 8,958 Yagizma dedi ki: Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar Genişletmek için tıkla ... Çift simli olan versiyonu Tek simliye göre göre daha fazla raddasyon yayabilir evet.
Yagizma dedi ki: Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar Genişletmek için tıkla ... Çift simli olan versiyonu Tek simliye göre göre daha fazla raddasyon yayabilir evet.