Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
samsung da çalışan tanıdıklar ve araştırmalar sonucunda eylül ayında çıkış yapacak

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Galaxy Note7 Değişim Programı'na katılmak için lütfen Samsung Çağrı Merkezi'ni 444 77 11 nolu telefondan arayınız.
Note 7 kullanan arkadaşlar değişim programına kesinlikle katılın program bitince adamlar telefonunuz arızalı ise ücretsiz değiştirme yapmıycak haberiniz olsun yeni telefonlar ekimde gelicek Samsung size geçici telefonda temin edicek şu kadar para verdim bu oldu değil batarya bölümü sorunlu samsungun ondan bunun ceremesini çekiyor Kazasız belasız bişi gelmesin o kadar haber okudum evi yanan arabası yananlar olmuş Samsung kendi kendinin ayağına sıktı acele işe şeytan karışır yavaş yap güzel yap kardeşim.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Galaxy Note7 Değişim Programı'na katılmak için lütfen Samsung Çağrı Merkezi'ni 444 77 11 nolu telefondan arayınız.
Note 7 kullanan arkadaşlar değişim programına kesinlikle katılın program bitince adamlar telefonunuz arızalı ise ücretsiz değiştirme yapmıycak haberiniz olsun yeni telefonlar ekimde gelicek Samsung size geçici telefonda temin edicek şu kadar para verdim bu oldu değil batarya bölümü sorunlu samsungun ondan bunun ceremesini çekiyor Kazasız belasız bişi gelmesin o kadar haber okudum evi yanan arabası yananlar olmuş Samsung kendi kendinin ayağına sıktı acele işe şeytan karışır yavaş yap güzel yap kardeşim.
Daha yeni mi öğrendin

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar cihaz tüketici hakem heyeti sınırının üzerinde yoksa emin olun o kanaşdan samsunga her türlü takla atırılır.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Acaba dava etme şansımız var mı ? Merak ettim şimdi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Aamsungdan kanunen 5 defa ama 3 tane olduğundada işlem yapıyorlar servis fişi ele gwçirildiği ana evet. Farklı arızalarda olabilir. Yazılım güncellemesi bile olabilir. Tüketici hakları inanın o kadar fazlaki aklınız durur.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Aamsungdan kanunen 5 defa ama 3 tane olduğundada işlem yapıyorlar servis fişi ele gwçirildiği ana evet. Farklı arızalarda olabilir. Yazılım güncellemesi bile olabilir. Tüketici hakları inanın o kadar fazlaki aklınız durur.
İlgileniylarmı bari çok fazla konu var ama ?

keremakan222323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi bayramlar :) abi şu sanal gerçeklik gözlüğü için nereye mesaj atıyorduk bilen var mı ?

Son düzenleyen moderatör:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Samsung bence özür mahiyetin de türkiyeye mavi renkli note7'yi de göndersin bence en güzel rengi mavi renk

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Samsung bence özür mahiyetin de türkiyeye mavi renkli note7'yi de göndersin bence en güzel rengi mavi renk
aynn mavi remk olsa ben kesinlikle mavi renk alırdım he bide ben siyah aldım vatanda konusdum ben sıyah aldım mavı gelırse mavı ıstıyorum dedım mavi gelirse hallederiz dedi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
aynn mavi remk olsa ben kesinlikle mavi renk alırdım he bide ben siyah aldım vatanda konusdum ben sıyah aldım mavı gelırse mavı ıstıyorum dedım mavi gelirse hallederiz dedi

Getiriceklerini zannetmiyorum ama getirseneler güzel olur note7 alanlar için mavi rengi cidden güzel

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Beyler acil durumum ! Note 7 cihazım şarjdayken bi anda reddet attı ve Samsung yazısında takılı kaldı dondu açılmıyor 3 tuşla resmet denedim oda olmadı. Müşteri hizmetlerini aradın Samsung mu dondurdu diye hayır dediler napıcam

Reaksiyon puanı
2
Beyler acil durumum ! Note 7 cihazım şarjdayken bi anda reddet attı ve Samsung yazısında takılı kaldı dondu açılmıyor 3 tuşla resmet denedim oda olmadı. Müşteri hizmetlerini aradın Samsung mu dondurdu diye hayır dediler napıcam
Adamlar telefonlar arizali herkez geri getirsin diye yalvarıyor. Bence sende evi falan yakmadan değişim için telefonunu teslim et artik. Neyin ısrarı bu bilmiyorum....

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Note 7'yi Samsung uzaktan erişim ile kapatıyor dostlar ona göre.

Reaksiyon puanı
2
Bence samsung bütün sorunu açıklamadı bile, ama durumun öneminin farkında ve düzeltmek için var gücü ile çalışıyor. Bende not 7 bekliyorum ama ekim sonu kasım ortalarını bekleyeceğim. Herşey netleşsin sonra alınır.
Bir arkadaş lg g4 ün ilk serisinden almıştı ana kartı yandı ve 45 gün bekledi ardından değişim yaptılar, şimdiki g4 ü son serilerden, ve diyorki "aralarında çok fark var," sanırım her üretici her seride biraz daha iyisini üretiyor. Belkide samsung ta da durum böyledir... Belkide ne kadar geç alırsan okadar sorunsuz olur...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Tüm cihazlar riskli. Haber siteleri diyor
Hayır anlamadınız. Siz samsungun cihazları uzaktan kapattığını yazmışsınız ya onun için yazdım. Ben kullanıconın kullanmakta inat edipte samsung tarafından kapatılan bir cihaz duymadım. Yoksa rn basit haliyle madein china yazan cihazlatın dışı potansiyel olarak riskli.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Öncelikle herkese iyi bayramlar efendim. Size bir sorum var Galaxy s7 edge mi yoksa note 7 mi ? Ne diyorsunuz ? ne gibi farkları var acaba ? Yani batarya kamera performans vs. note 7 kullanan arkadaşlar yazabilirler mi ? Bugün bi samsung bayii nde inceleme fırsatım oldu kamerasını gerççekten efsane gibi. İphone 5 kullanıcısıyım bu arada yaklaşık olarak 5 senedir kullanıyorum. Bi yardımlarınız alırım efendim. İyi akşamlar herkese

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Öncelikle herkese iyi bayramlar efendim. Size bir sorum var Galaxy s7 edge mi yoksa note 7 mi ? Ne diyorsunuz ? ne gibi farkları var acaba ? Yani batarya kamera performans vs. note 7 kullanan arkadaşlar yazabilirler mi ? Bugün bi samsung bayii nde inceleme fırsatım oldu kamerasını gerççekten efsane gibi. İphone 5 kullanıcısıyım bu arada yaklaşık olarak 5 senedir kullanıyorum. Bi yardımlarınız alırım efendim. İyi akşamlar herkese
Ben sana söyleyim ben kullandım note 7 yi ama iade ettim sonra işlemci kamera performans herşey noktasına kadar aynı bu arada kamera ayrı bi harika
benim note 7 yi almamın sebebi kalemi ve daha köşeli şık duruşu vardı ve kavis kısımları s serisine göre daha azdı. Tek fark kalem ve küçük tasarım değişikliği biraz daha detaya girersek note serisinde hdr çekim özelliği de var

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Peki Hdr nedir ? ne işe yarar dostum ? Yani bir faydası var mıdır ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki Hdr nedir ? ne işe yarar dostum ? Yani bir faydası var mıdır ?
HDR fotoğraf şu sen fotoğraf çekiyorsun o arkada 3 veya daha fazla fotoğraf çekiyor fotoğrafı tekrar değerlendiriyor ve en iyi fotoğrafı ortaya koyuyor Note 7 de ayrıca bu özellik videoda kullanılıyor özellikle ters ışık gibi zorlu koşullarda S7 edgeye ve şuan piyasadaki tüm cihazlara göre daha iyi video çekiyor. Zaten S7 edge video çekiminde zirvedeydi Note 7 gelesiye dek. Ayrıca ekran HDR olduğu için bu videoların hakkınca görüntülenmesini sağlıyor ayrıca daha kaliteli bir ekranı hatta şuan piyasanın en iyisi

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
HDR fotoğraf şu sen fotoğraf çekiyorsun o arkada 3 veya daha fazla fotoğraf çekiyor fotoğrafı tekrar değerlendiriyor ve en iyi fotoğrafı ortaya koyuyor Note 7 de ayrıca bu özellik videoda kullanılıyor özellikle ters ışık gibi zorlu koşullarda S7 edgeye ve şuan piyasadaki tüm cihazlara göre daha iyi video çekiyor. Zaten S7 edge video çekiminde zirvedeydi Note 7 gelesiye dek. Ayrıca ekran HDR olduğu için bu videoların hakkınca görüntülenmesini sağlıyor ayrıca daha kaliteli bir ekranı hatta şuan piyasanın en iyisi
Teşekkürler anladım. Peki s7 edge mi note 7 mi diyeyim son kez sana :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Hayır anlamadınız. Siz samsungun cihazları uzaktan kapattığını yazmışsınız ya onun için yazdım. Ben kullanıconın kullanmakta inat edipte samsung tarafından kapatılan bir cihaz duymadım. Yoksa rn basit haliyle madein china yazan cihazlatın dışı potansiyel olarak riskli.
Olacak işte.