• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar durduk yere şarj yiyor telefon güncellemeden sonra ne kadar saçma olmuş ya resmen hızlı şarj özelliğini kaybetmiş bu ne saçma bişey yok bide daha iyi şarj diye vaat ediyorlardı bu saçma işe nasıl çözüm bulunur yada Samsung çözecek mi bu işi aceba??

Arkadaşlar durduk yere şarj yiyor telefon güncellemeden sonra ne kadar saçma olmuş ya resmen hızlı şarj özelliğini kaybetmiş bu ne saçma bişey yok bide daha iyi şarj diye vaat ediyorlardı bu saçma işe nasıl çözüm bulunur yada Samsung çözecek mi bu işi aceba??
Android sistemidir o wipe yap duzelir

Cihazınızı sıfırlamaktır wipe.

Ses açma orta tuş kilit tuşuna basılı tutarak açacağınız kurtarma menüsünde sırayla Wipe data factory reset ile wipe cache partition kısımlarına kilitleme tuşu ile basıp cihazı sıfırlıyorsunuz

Eğer yakın zamanda Google hesabınızda şifre değiştirmiş iseniz önce hesabı cihazdan silip öyle wipe atmanız yararınıza olacaktır.

Bu ne şimdi. Kamerayla çektiğim videoları oynamıyor. Hay 7.0 in batsın samsung. Demiştik bu güncelleme telefonu zora sokar diye.

Screenshot_20170403-194039.png

Bu ne şimdi. Kamerayla çektiğim videoları oynamıyor. Hay 7.0 in batsın samsung. Demiştik bu güncelleme telefonu zora sokar diye.

Arkadaşım sırf senin için video çekip izledim bende sorun yok acaba kamera ayarlarından hangi şekilde kayıt yapıyorsun 4k mı?

4k olarak da denedim herhangi bir sorun yine yok.

Arkadaşlar konferans yapamıyorum. Galiba daha önce de bu sorunla karşılaşan vardı. Bunun çözümünü bilen var mı?

S8 touchwiz yükleyen var mı başka. Ben yüklemeye çalıştım fakat aynı Ada sahip başka bir paket ile çskışıyor dedi. Wipe cache partition dedim yine aynı.

Eski touchwiz i package disabler ile devre dışı bırakın yada ti backup ile silin öyle kurun s8 in launcher ini

S8 launcher infinity F5 Rom ve infinity Rom control harika mutlaka deneyin

122dd15ceaf40f4e705e723b45334762.jpg

587cf9929eafa85143e9a3da549e1733.jpg

b134e88e4c227924bd6605525a0dfd7f.jpg

Telefonum şarj olmuyor:/ kapatınca oluyor bir sıkıntısı yok ama açıkken olmuyor. Bir türlü hızlı şarja girmiyor. Sarjdayken kullanırken şarjı düşüyor ahdjdj yeni şarj aleti alıp değişim var mı diye bakacağım ama umut yok, yazılımsal bi sorun belli.

Selamlar, Nasıl oldu anlamadım klavyede sayı kısımları gitti. sayılar en üstteki harflerin kutusuna girdi. nasıl düzelteceğim ?