M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Turkcellde varmı bu muhabbet ?
Google fit.Shealth yerine kullanilabilcek bir uygulama var mı ?
Türk Telekom Alt yapısında Galaxy Note 5 uyumlu olarak görülmediği için bu mesaja gelen cevap çok basit cihazınız uyumlu değildir.Türk telekomu arkadaşlar VOLTE için mesaj atmakta yeterli bilginize
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 20284
Turk telekom lu iseniz eğer cihazda Volte nin açık olması önemli değil operatörden açtırmalısınız.
Hangi operator acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 20285 eee şimdi ne olcak
Volte hd+ demekse ben mesajla yaptım oldu note 5 kullanicisiyim bu aradaTürk Telekom Alt yapısında Galaxy Note 5 uyumlu olarak görülmediği için bu mesaja gelen cevap çok basit cihazınız uyumlu değildir.
Türk telekom a on line işlemlerden yazıp hattınıza volte nin açılmasını istemek şu an için geçerli yol.
Sizin söylediğiniz VOLTE yazıp 5555 göndermek ise Türk Telekom sitesinde belirtilen telefonlar içindir.
Bende bu mesajı aldım bir kaç dakika sonra hd+ ekranda belirdiEkli dosyayı görüntüle 20285 eee şimdi ne olcak
Değerli arkadaşım biz Note 5 kullanıcıları bile android 7 gelince faydalanmaya başladık.Sen kalkmış nuh nebiden kalmış telefonuna H yaptım D yapadım diyorsun O yaptığın H de İnternet hız temsili olan H dir İnternet Hızları H H+ 3G ve 4,5G dir.Nokia 3310 a asla ve asla Volte uygulanamaz.Bu VOLTE özelliği 3310 Nokia oluyormu.? Ben biraz uğraştım ama H yazısı geldi D olmadı yani HD yapamadım.. Bilen varmı?
Nereden vardınız bu kanıya?Volte tırt
Bende bu mesajı aldım bir kaç dakika sonra hEkli dosyayı görüntüle 20285 eee şimdi ne olcak
Nasıl bir sorunla karşılaştınız?Volte tırt
Ben yükleyemedim launcheeri yaGalaxy S8 launcher bixby ve S8 kilit ekranı fontları hazır arkadaşlar
![]()
![]()
Akşam uğraştım ama yüklenmedi diyoBen yükleyemedim launcheeri ya
Yükleyemedim birtürlüBen yükleyemedim launcheeri ya
Akşam uğraştım ama yüklenmedi diyo
TouchWiz Home 6.0.77 (Android 7.0+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Root var mı hocam telefon daBen yükleyemedim launcheeri ya
TouchWiz Home 6.0.77 (Android 7.0+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Yükleyemedim birtürlü
Çakışıyor sorununu veriyor ise wipe gerekiyordu diye hatırlıyorum.Ben yükleyemedim launcheeri ya
Yükleyemedim birtürlü
Akşam uğraştım ama yüklenmedi siBen yükleyemedim launcheeri ya
YokRoot var mı hocam telefon da
Evet çakışıyo wipe derkenÇakışıyor sorununu veriyor ise wipe gerekiyordu diye hatırlıyorum.
S8 için yapılan en güzel şey Touchwiz'in baştan başa yenilenmesi.
Simgeler Grace UI'a nazaran kat be kat iyi olmuş.
Package Disabler Pro ile de S8 ikon paketi kurduğunuz zaman yeni arayüze sahip olursunuz.
İkonu nasıl yüklediniz?Çakışıyor sorununu veriyor ise wipe gerekiyordu diye hatırlıyorum.
S8 için yapılan en güzel şey Touchwiz'in baştan başa yenilenmesi.
Simgeler Grace UI'a nazaran kat be kat iyi olmuş.
Package Disabler Pro ile de S8 ikon paketi kurduğunuz zaman yeni arayüze sahip olursunuz.
Ben MM'dayım diğer forumlarda konusunu gördüm ilgimi çekti araştırdım yöntemlerimi anlatmışlar. Her ne kadar Grace UI'ı sevmemiş olsam da Samsung Experience 2.0 gerçekten başarılı olmuş. Ve yanlış hatırlamıyorsam özellikle uygulamaları ana ekrana getirme özelliği tekrar seçenek olarak sunulmuş. Ki bu da çok güzel olmuş. Artık ne zaman uğraşmaya zamanım olursa kullanırım ben de.İkonu nasıl yüklediniz?
Wipe cihazın sıfırlanması.Akşam uğraştım ama yüklenmedi si
Yok
Evet çakışıyo wipe derken
Ama yükleyen yüklemiş
Türk telekom volte açıldıHangi operator acaba ?
Kapa en iyisiBu VOLTE özelliği ile internet te mi sömürüyor.? Arkadaşlar
Vallah ustam bende beceremedim pinteresin yazdığına göre vipe atmak gerekiyomuş onuda yapmak istemiyorum tekrardan geri yükleme falan birsürü laga lugaRoot olmasi gerekiyomu bu launcheri kurmak icin paket cakismasindan dolayi yuklenmiyo
Bulunduğum yerde 4.5 g bir çekiyor bir çekmiyor H ye geçiş yapıyor. O geçiş esnasında telefon konuşması yaparken hattan düştüm bazende tam arama yaparken. Bir seferde tam karşı taraf telefonu açarken düştü.Bende bu mesajı aldım bir kaç dakika sonra h
Nasıl bir sorunla karşılaştınız?
Az önce cevap verdim bir arkadaşa okuyunuzNereden vardınız bu kanıya?
Ne yazık ki package disabler da işe yaramıyor :/ 5 dk sonunda ikonlar stock hale geri dönüyor.Ben MM'dayım diğer forumlarda konusunu gördüm ilgimi çekti araştırdım yöntemlerimi anlatmışlar. Her ne kadar Grace UI'ı sevmemiş olsam da Samsung Experience 2.0 gerçekten başarılı olmuş. Ve yanlış hatırlamıyorsam özellikle uygulamaları ana ekrana getirme özelliği tekrar seçenek olarak sunulmuş. Ki bu da çok güzel olmuş. Artık ne zaman uğraşmaya zamanım olursa kullanırım ben de.
Package Disabler Pro uygulaması ile temalar uygulamalarını dondurduğunuz zaman ücretli temalar kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum.
Wipe cihazın sıfırlanması.
Bazı cihazlarda normal yüklenirken bazılarında bu hatayı vermiş o yüzden sıfırlama gerekiyor diye biliyorum ben de.