uydu3405
Doçent
Hayır internet hatta wifi kapalıykende HD ekrandan gitmiyor bu görüşme ses ve dakikalarınızdan düşer internetnetten düşmez.Bu VOLTE özelliği ile internet te mi sömürüyor.? Arkadaşlar
Hayır internet hatta wifi kapalıykende HD ekrandan gitmiyor bu görüşme ses ve dakikalarınızdan düşer internetnetten düşmez.Bu VOLTE özelliği ile internet te mi sömürüyor.? Arkadaşlar
Ben henüz kullanamadım bu alt yapıyla şimdilik havada kalacak gibi görünüyorGüncellendi
Android sistemidir o wipe yap duzelirArkadaşlar durduk yere şarj yiyor telefon güncellemeden sonra ne kadar saçma olmuş ya resmen hızlı şarj özelliğini kaybetmiş bu ne saçma bişey yok bide daha iyi şarj diye vaat ediyorlardı bu saçma işe nasıl çözüm bulunur yada Samsung çözecek mi bu işi aceba??
O nedir ki?Android sistemidir o wipe yap duzelir
Cihazınızı sıfırlamaktır wipe.O nedir ki?
Bu ne şimdi. Kamerayla çektiğim videoları oynamıyor. Hay 7.0 in batsın samsung. Demiştik bu güncelleme telefonu zora sokar diye.
Apkmirror dan video playerı güncellemeyi deneyebilirsin.Bu ne şimdi. Kamerayla çektiğim videoları oynamıyor. Hay 7.0 in batsın samsung. Demiştik bu güncelleme telefonu zora sokar diye.
Ekli dosyayı görüntüle 20417
Apk yüklemiyorum, 4k video çekiyorum. 1080p de denedim yine sorunlu.Apkmirror dan video playerı güncellemeyi deneyebilirsin.
Bende deneyecem şimdi dur bi dkApk yüklemiyorum, 4k video çekiyorum. 1080p de denedim yine sorunlu.
Konferans bende sorunsuz çalışıyoruz.Arkadaşlar konferans yapamıyorum. Galiba daha önce de bu sorunla karşılaşan vardı. Bunun çözümünü bilen var mı?
Operatör neydi sizin? Benim türk telekomKonferans bende sorunsuz çalışıyoruz.
Vodafone kullanıyorum.Operatör neydi sizin? Benim türk telekom
Bendede aynı sorun varS8 touchwiz yükleyen var mı başka. Ben yüklemeye çalıştım fakat aynı Ada sahip başka bir paket ile çskışıyor dedi. Wipe cache partition dedim yine aynı.
root gerekiyomuEski touchwiz i package disabler ile devre dışı bırakın yada ti backup ile silin öyle kurun s8 in launcher ini
Package disabler için gerekmiyor fakat o yöntem olmaz ise ti backup ile yaparsiniz o da root gerektirirRoot
root gerekiyomu
EyvallahPackage disabler için gerekmiyor fakat o yöntem olmaz ise ti backup ile yaparsiniz o da root gerektirir
Klavye düzenine gir sayı tuşlarını aktif et.Selamlar, Nasıl oldu anlamadım klavyede sayı kısımları gitti. sayılar en üstteki harflerin kutusuna girdi. nasıl düzelteceğim ?
Telefonu aç kapat düzelir.Bende ordan denedim ama işin enteresanı sayı tuşları sekmesi bende çıkmıyor.
Ayarlar uygulamalar sağ üstte 3 nokta var ona bas sistem uygulamalarını göster de Samsung klavye yi bul kayıt yeri ön belleği temizle verileri temizle de düzelirBende ordan denedim ama işin enteresanı sayı tuşları sekmesi bende çıkmıyor.