Benim 13 mbps internet hızıyla 10/12 dk sürdüArkadaslar ne kadar suruyor inmesi
Çözümü olduğunu duymadım. Mecbur 24 saat bekleyecek gibisin. İyi sana yine 24 saat demiş geçen arakdaşlardan birisine 72 saat demişti.
Peki hocam 24 saat sonra tekrar format atsam ama şifre degistirmesem sıkıntı olmaz demi yineÇözümü olduğunu duymadım. Mecbur 24 saat bekleyecek gibisin. İyi sana yine 24 saat demiş geçen arakdaşlardan birisine 72 saat demişti.
Şifre değişikliğinden 24 saat sonra giriş yapabilmen gerekir. Fakat 24 saat dolana kadar şifreyi tekrar değiştirmemeni tavsiye ederim. 24 saat dolduğunda cihazda oturum açarsın ilerleyen günlerde şifre değişikliği yapma düşüncen varsa yaparsın.Peki hocam 24 saat sonra tekrar format atsam ama şifre degistirmesem sıkıntı olmaz demi yine
Teşekkür ederim tek sorun oydu onuda halletmiş oldumGüncelleme süper arkadaş lar hicbi sıkıntı göremedim çok akıcı ve hızlı
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayarlar- genel yönetim-dil ve giriş- sanal klavye-samsung klavye-diller ve türler-Türkçe -Fürkçe qwerty klavye
Ayarlar- genel yönetim-dil ve giriş- sanal klavye-samsung klavye-diller ve türler-Türkçe
Kurdum on numara tereddüt etme
Bende bunu merak erldiyorum direk kurdum bende başladım kullanmaya herhangi bir sorunda göremedim. Illa hala factory reset atmak zorundamiyim atmazsam nolur?kurukumdan sonra neler yapabiliriz arkadaşlar temiz oması için... direk kurdum valla...
Sarja etkisi olur daha çok. 2k dan full hd ye çekince farkedilen çok bir değişim olmuyor gözle, ama hd aldığınızda farkediyosunuz, şarj da da aynı durum hd ye alıp güç tasarrufuna alinca bariz azalıyor pil tüketimi, yeni pil tasarrufu daha kullanılabilir olmuş. Bildirim çubuğu rengi değişmiyor ve performansa düşüş olmuyor.Ekran çözünürlüğü ile 2560x1440 kullansak nolur ? Yorumu olan
Bir şey olmaz ama atmanı tavsiye ederim çünkü bir üst sürüme geçişlerde temiz kurulum her zaman iyidir.Bende bunu merak erldiyorum direk kurdum bende başladım kullanmaya herhangi bir sorunda göremedim. Illa hala factory reset atmak zorundamiyim atmazsam nolur?
Direkt olarak Smart Switch üzerinden cihaz sıfırlama yapmalısınız.Telefonu formatladım. Şimdi Smart Switch den cihaz sıfırlama yapıyorum yeni sürümü ordan yükleyecek sizce temiz kurulum olur mu?
Bende öyle bişey yok senin internet ile alakalı olmasınYanliz oyun acilislarinda cok bariz gecikme var.hatta clash of clans hala acilicak
Vallah çat diye açıyo eskisinden bile hızlıdır belkiYanliz oyun acilislarinda cok bariz gecikme var.hatta clash of clans hala acilicak
2k yapinca duzeldi.Bende öyle bişey yok senin internet ile alakalı olmasın
Vallah çat diye açıyo eskisinden bile hızlıdır belki