• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar bazı uygulamaların bildirimleri gelmiyo haberler.com gibi eskiden geliyodu birara kaldırmıştım şimdi tekrardan yükledim bildirimler ayarı açık olmasına ramen gelmiyo neden olabilir

S.a beyler custom roma geçmeyi düsunuyorum onerebileceginiz stabil bi rom var mi acaba?

aslında telefonda bi sıkınti yok ama note 7"nin yazılimi baya hoşuma gitti yani bildirim paneli vs yani baya fark var

Beyler bugün silver note 5 alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacakti satıcı fabrika sarjini bitir dedi sonra şarja tak dedi %100 olduktan sonra 45 dk dursun cek dedi. Ben şarj olurken sarjdan cikarmadan bi 5 dk mesajlara baktim teli açıp sıkıntı olur mu ??

Beyler bugün silver note 5 alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacakti satıcı fabrika sarjini bitir dedi sonra şarja tak dedi %100 olduktan sonra 45 dk dursun cek dedi. Ben şarj olurken sarjdan cikarmadan bi 5 dk mesajlara baktim teli açıp sıkıntı olur mu ??
Ne gibi birşey olabilirki :) :) Aramıza hoşgeldin

Dstm n7 port romlarda cok rom denedim.ama suan hoşuma giden sadece modsuz olarak infinity p4 du. Modlu olanlarda ise TL68 di. Ama ikisindede 3. Parti uygulama menusu acilirken takilma var. P5 te yok ama onun smart manager ingilizce olmus. Bugun p6 yayinlandi bakmak lazim.

Hizli şarj açık olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor, normal şarj ediyor. Birde Samsung'un kablosuz şarj pedini önerir misiniz, Hepsiburada'da 50 TL, hızlı sarj özelliği var mı kablosuz şarj pedinde ?

50 tl olanda buyuk ihtimal yoktur. Genelde hizli sarj destwkliyorsa yazar.hizli sarj yapanlar 100 tl uzerinde

Batarya performansı çok güzel bir cihaz 1 aydır kullanıyorum 3-4 saatlik moba oyun oynadığımda 5-5.30 ekran süresi alıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-18-14-03-14.jpg
    Screenshot_2016-09-18-14-03-14.jpg
    280.9 KB · Görüntüleme: 580
  • Screenshot_2016-09-18-14-02-10.jpg
    Screenshot_2016-09-18-14-02-10.jpg
    510.3 KB · Görüntüleme: 875
Bunlara guvenme alanlar pisman hizli sarj etmiyor.Daha dun samsung bayisinde 169 tl idi.
O hizli sarj etmeme bendedd oluyor,ne alakaysa fisi ters cevirip takinca hizli sarja geciyor.
Bende biraz temassızlık da var. Giriş yerini biraz oynatınca şarj etmeye başlıyor. Ya şarj aleti yada cihazin şarj soketi bozuldu.

Bende biraz temassızlık da var. Giriş yerini biraz oynatınca şarj etmeye başlıyor. Ya şarj aleti yada cihazin şarj soketi bozuldu.
Kardesim linkteki urun Hizli sarj yapiyor bende var guzel urun kaliteli acelen yoksa almak istersen 1 ay gibi surede geliyor

[Fast Charge Wireless Charger]QI Fast Wireless Charging Pad for Galaxy Note 7,S7,S7 Edge,Note 5,S6 Edge+,All Qi Enabled Devices-in Chargers & Docks from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Arkadaşlar merhaba, telefon için kılıf önerirmisiniz? telefonun görünüşünü engellemeyecek fakat sağlam bir kılıf.

Arkadaşlar merhaba, telefon için kılıf önerirmisiniz? telefonun görünüşünü engellemeyecek fakat sağlam bir kılıf.
Spigen öneririm. Daha önce fotoğraf da paylaşmıştım.
fb958ca6abee1ed5abc3a40785d436a4.jpg