En iyisi orjinal kamera uygulaması en guzel o çekiyorKamera iyi çekiyor fakat Zoom yapınca ve gece karıncalanma oluyor fotolarda. Birde kullandığın, önerebileceğin bir kamera uygulması var mı ?
Hiç rahatsız etmiyor dar pantolon giymiyorsanBeyler note 5 alacağım cebe koyunca sıkıntı oluyor mu rahatsız ediyor mu ?
Ve a.s bulursan hocam banada haber etS.a beyler custom roma geçmeyi düsunuyorum onerebileceginiz stabil bi rom var mi acaba?
O arayüz gelecek note 5 easlında telefonda bi sıkınti yok ama note 7"nin yazılimi baya hoşuma gitti yani bildirim paneli vs yani baya fark var
Ne gibi birşey olabilirkiBeyler bugün silver note 5 alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacakti satıcı fabrika sarjini bitir dedi sonra şarja tak dedi %100 olduktan sonra 45 dk dursun cek dedi. Ben şarj olurken sarjdan cikarmadan bi 5 dk mesajlara baktim teli açıp sıkıntı olur mu ??
199 TL'den 49 TL'ye düşmüş. Satıcı da Hepsiburada. Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı bunda Fast Charger yazıyor, Note 5 uyumlu mu bu ?50 tl olanda buyuk ihtimal yoktur. Genelde hizli sarj destwkliyorsa yazar.hizli sarj yapanlar 100 tl uzerinde
kardeşim ürünun altinda yorumlar var orayi bi oku istersen ondan sonra bi düsün199 TL'den 49 TL'ye düşmüş. Satıcı da Hepsiburada. Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı bunda Fast Charger yazıyor, Note 5 uyumlu mu bu ?
199 TL'den 49 TL'ye düşmüş. Satıcı da Hepsiburada. Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı bunda Fast Charger yazıyor, Note 5 uyumlu mu bu ?
ozmn isterse bedava versinler gerek yok bence 3 saatte şarj ediyo diyolar normal kutudan cikan şarj cihazi 1 saatte ediyo neredeyseYorumlarına baktığımda cihazın hızlı şarj yapmadığını görüyorum.
ozmn isterse bedava versinler gerek yok bence 3 saatte şarj ediyo diyolar normal kutudan cikan şarj cihazi 1 saatte ediyo neredeyseYorumlarına baktığımda cihazın hızlı şarj yapmadığını görüyorum.
Bende gördüm onu. Peki kablosuz hızlı şarj pedini nerden bulabilirim ? Internette hep n11, gittigidiyor gibi sitelerde var. Onlara da güven olmuyor.Yorumlarına baktığımda cihazın hızlı şarj yapmadığını görüyorum.
Benim şarj aleti yada cihazin şarj soketi bozuldu sanırım. Hem temassızlık oluyor arada hem de hızlı şarj etmiyor.ozmn isterse bedava versinler gerek yok bence 3 saatte şarj ediyo diyolar normal kutudan cikan şarj cihazi 1 saatte ediyo neredeyse
Hocam hocam n11 e güvenebilirsiniz ben hep ordan alırımBende gördüm onu. Peki kablosuz hızlı şarj pedini nerden bulabilirim ? Internette hep n11, gittigidiyor gibi sitelerde var. Onlara da güven olmuyor.
Bunlara guvenme alanlar pisman hizli sarj etmiyor.Daha dun samsung bayisinde 169 tl idi.199 TL'den 49 TL'ye düşmüş. Satıcı da Hepsiburada. Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı bunda Fast Charger yazıyor, Note 5 uyumlu mu bu ?
Bende biraz temassızlık da var. Giriş yerini biraz oynatınca şarj etmeye başlıyor. Ya şarj aleti yada cihazin şarj soketi bozuldu.Bunlara guvenme alanlar pisman hizli sarj etmiyor.Daha dun samsung bayisinde 169 tl idi.
O hizli sarj etmeme bendedd oluyor,ne alakaysa fisi ters cevirip takinca hizli sarja geciyor.
Kabloyu değiştir düzelirHizli şarj açık olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor, normal şarj ediyor. Birde Samsung'un kablosuz şarj pedini önerir misiniz, Hepsiburada'da 50 TL, hızlı sarj özelliği var mı kablosuz şarj pedinde ?
Kardesim linkteki urun Hizli sarj yapiyor bende var guzel urun kaliteli acelen yoksa almak istersen 1 ay gibi surede geliyorBende biraz temassızlık da var. Giriş yerini biraz oynatınca şarj etmeye başlıyor. Ya şarj aleti yada cihazin şarj soketi bozuldu.
Spigen öneririm. Daha önce fotoğraf da paylaşmıştım.Arkadaşlar merhaba, telefon için kılıf önerirmisiniz? telefonun görünüşünü engellemeyecek fakat sağlam bir kılıf.