EsBer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 272
yazık olmuş sakınan göze çöp batar geçmiş olsunGözümden sakındığım note 5 imin hali![]()
yazık olmuş sakınan göze çöp batar geçmiş olsunGözümden sakındığım note 5 imin hali![]()
EyvallahHocam içim gitti valla geçmiş olsun
Eyvallahyazık olmuş sakınan göze çöp batar geçmiş olsun![]()
Eyvallah hocam onceden aldığı darbe ile degil duz yolda giderken araba çarptı bana o etkiyle yere düştüm o anda kırılmışÇok geçmiş olsun Arkadaşım, daha önceden aldığı bir darbe sebep olmuş olabilir
Geçmiş olsun 700 veya 800 tlye değiştiriyolar diye biliyorumAllahtan bende bir sorun yok ucuz atlattım diyecemde bi ekran fiyatı ne kadardan başlıyor
Degistirmek istesek
Hocam o zaman size gercekten gecmis olsun.Can a gelicegine mal a gelsin sozunun tam uydugu bir durumEyvallah hocam onceden aldığı darbe ile degil duz yolda giderken araba çarptı bana o etkiyle yere düştüm o anda kırılmış
Valla tam hatırlamıyorum ama kaldırımada çarpmış olabilir o anda elim ayağım birbirine karıştı zaten olaydan sonra gordum kırıldığınıNasıl kırıldı cebinde kardeş
Spigen kiliflara bakabilirsinizArkadaşlar ince ama sağlam darbelere karşı dayanıklı kılıf tavsiye edebilirnisiniz. ?
Spigen kılıflar biraz kalın oluyor sanırımSpigen kiliflara bakabilirsiniz
Samsung Galaxy Not 5 vaka Not 7 Kapak temizle şeffaf toz fiş ile kamera korumak ile moda tasarım ücretsiz nakliyeSpigen kılıflar biraz kalın oluyor sanırım
Teşekkür ederim fiyatlar biraz ucuz gibi sanki. Siz daha önce sipariş verdiniz bu siteden.Samsung Galaxy Not 5 vaka Not 7 Kapak temizle şeffaf toz fiş ile kamera korumak ile moda tasarım ücretsiz nakliye
For Samsung Galaxy Note 5 case Note 7 Cover clear transparent with dust plug with camera protect fashion design free shipping-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Ben kullanıyorum 4 aydır 20 günde geldi çok memnunum
Çok kez, bu kılıftan 2 tane aldım bir sürü başka siparişlerim oldu hiçbir sıkıntı çıkmadıTeşekkür ederim fiyatlar biraz ucuz gibi sanki. Siz daha önce sipariş verdiniz bu siteden.
Çok kez, bu kılıftan 2 tane aldım bir sürü başka siparişlerim oldu hiçbir sıkıntı çıkmadı
Ben bu kılıfı telefoncudan almistim 20 tl ye. Guzel kilfi ama cok ince bi de toz u cok belli ediyo surekili cikartip teniLiyodum. Arka taraf kamerayi tam kalliyor sarj ve kulaklik girislerini de kapatiyor.kapakli gibi.girisleri yani.ben bu kılıfı sipariş vereceğim sizce nasıl. ?çok ince yazıyor![]()
benim dediğimi al arkadaşım pişman olmazsın ya ucuz diye almıyorsunben bu kılıfı sipariş vereceğim sizce nasıl. ?çok ince yazıyor![]()
Senin dediğini sipariş verdim. Teşekkür ettim. İyi bayramlar.benim dediğimi al arkadaşım pişman olmazsın ya ucuz diye almıyorsun![]()
Eyvallah senindeM3rTR size çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun