• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim huzurlu bir şekilde getirebilmeyi nasip etsin inşallah

yeni telefon almayı düşünüyorum arkdaşlar note 5 tavisye edermisiniz yavaşlama olur mu ?
teşekkürler

Iyi bayramlar arkadaslar.

Dun gece telefonun sarji %100 olduktan sonra sarjdan cikartip yattim. Sabah kalktimda resimdeki gibiydi sarj durumu. Ne önerirsiniz :/ ?
f036d2c61bb2bf3d51129fb79f75d421.jpg

@Crebros Öğle 12:00 sanırım saat nekadar süre telefon kullanmadin . Mobil veri devamlı açık kalbimi.

Son düzenleme:
@Crebros Öğle 12:00 sanırım saat nekadar süre telefon kullanmayın. Mobil veri devamlı açık kalbimi.
Pek anlayamadim ama cumlenein basini:) mobil veri hep acikti evet gece 02.00 dan ogle 12.00 a kadar telefonu hic kullanmadim ve durum bu malef %11 sarj erimis gitmis.

Arkadaslar yelefonu sarja takiyorum hizli sarj a gecmiyor.fisi ters cevirip takiyorum ozaman hizli sarj oluyor.Daha once basina gelen oldumu

Arkadaslar yelefonu sarja takiyorum hizli sarj a gecmiyor.fisi ters cevirip takiyorum ozaman hizli sarj oluyor.Daha once basina gelen oldumu
Kablo bozulmuş ustam aynısı oldu bende değiştirdi ugreen in kablosunu aldım 3 aydır bir sıkıntı yok

arkadaşlar 9 aylık note 5 imi 1825 liraya sattım. Hatamı yaptım bilmiyorum.Bakalım yeni telefonum nasıl olacak.
Kötü bir paraya satmamışsın. Ben 8 aylık Note 5'i 1750 TL'ye almıştım. Hemen hemen o fiyatlara gidiyor zaten. Sahibinden.com'da 4-6 aylıklar 2000 TL civarında.

Servise versem garanti kapsaminda degisim evet yapıyolar ama telefonu istiyolar inceleyip herşeyi silceklermiş 1 haftada bizde kalcak dediler lazım değil dedim gittim aliexpresten ugreen marka kablo sipariş ettin 1.5 metre 7.5 tl çok kaliteli hiç sıkıntı yok şuan

Herkese iyi bayramlar.
Forumu yeni gördüm ve üye oldum. Herkese iyi forumlar öncelikle.
Benim sorunum biraz değişik. s-view kılıf kullanıyorum. Telefonu kapatıp açtığım zaman s-view aktif olmuyor. Fabrika ayarlarına döndürmekte çözüm olmuyor. Sadece wipe chache yapınca düzeliyor. O zaman da her şeyi yeniden kurmak gerekiyor. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim.

Yok ya telefonu bende birakmam.en iyisi kablo almak dedigin gibi. Tesekkur ederim cevaplarin icin

Arkadaşlar forumu takip ediyorum ve cihazdan genelde memnun kalındığını biliyorum.

Muhtemelen yarın ya da öbür gün telefonumu değiştireceğim ama note5 ve s7 edge arasındayım.

Benim kriterim büyük ekrandı s7 edge'in 5.5 inc olması işimi zorlaştırıyor.

Aslında note7 düşünüyordum ama onunda yeni partinin gelmesi uzun sürecek onun için yeni nesil olması beni s7 edge'e yöneltirken kalem ve note 7 özelliklerini alacak olması da note 5'e doğru götürüyor...

Ne dersiniz???

Not: Aynı yazıyı s7 edge konusuna da yazdım bakalım kim daha iyi pazarlayacak :)

Arkadaşlar forumu takip ediyorum ve cihazdan genelde memnun kalındığını biliyorum.

Muhtemelen yarın ya da öbür gün telefonumu değiştireceğim ama note5 ve s7 edge arasındayım.

Benim kriterim büyük ekrandı s7 edge'in 5.5 inc olması işimi zorlaştırıyor.

Aslında note7 düşünüyordum ama onunda yeni partinin gelmesi uzun sürecek onun için yeni nesil olması beni s7 edge'e yöneltirken kalem ve note 7 özelliklerini alacak olması da note 5'e doğru götürüyor...

Ne dersiniz???

Not: Aynı yazıyı s7 edge konusuna da yazdım bakalım kim daha iyi pazarlayacak :)
S7 edge kesinlikle

Telefondan genel olarak memnunum fakat kamera beklediğim gibi çıkmadı. Gece çok bulanık çekiyor, yakınlaştırınca da kötü çekiyor. Bunun bir ayarı var mı ?

Telefondan genel olarak memnunum fakat kamera beklediğim gibi çıkmadı. Gece çok bulanık çekiyor, yakınlaştırınca da kötü çekiyor. Bunun bir ayarı var mı ?
Ben gayet başarılı buluyorum oysaki makro çekimler süper

Beyler note 5 alacağım cebe koyunca sıkıntı oluyor mu rahatsız ediyor mu ?