Get your free Steam Gift Card Codes at Free Steam Wallet Codes Generator [KEYS!] It really works!Arkadaşlar şuan telefon 2.699 sizce indirime girince fiyatı kaç tl olacaktır ve kaç ay sonra indirime girer ?
Note 4 yaklaşık 500 tl indirim almıştı.
Get your free Steam Gift Card Codes at Free Steam Wallet Codes Generator [KEYS!] It really works!Arkadaşlar şuan telefon 2.699 sizce indirime girince fiyatı kaç tl olacaktır ve kaç ay sonra indirime girer ?
Note 4 yaklaşık 500 tl indirim almıştı.
İtibar etmeyiniz....Get your free Steam Gift Card Codes at Free Steam Wallet Codes Generator [KEYS!] It really works!
Amin inşallah sizinde bayraminiz mubarek olsunBayramınız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim huzurlu bir şekilde getirebilmeyi nasip etsin inşallah
gönül rahatlığıyla alabilirsin şuan 32GB Note 5 2000 bin civarı bir fiyat ile satılıyoryeni telefon almayı düşünüyorum arkdaşlar note 5 tavisye edermisiniz yavaşlama olur mu ?
teşekkürler
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim huzurlu bir şekilde geçirebilmeyi nasip etsin inşallah
Pek anlayamadim ama cumlenein basini@Crebros Öğle 12:00 sanırım saat nekadar süre telefon kullanmayın. Mobil veri devamlı açık kalbimi.
Farklı bir kablo veya adaptörle deneyin hızlı şarj destekleyenArkadaslar yelefonu sarja takiyorum hizli sarj a gecmiyor.fisi ters cevirip takiyorum ozaman hizli sarj oluyor.Daha once basina gelen oldumu
Kablo bozulmuş ustam aynısı oldu bende değiştirdi ugreen in kablosunu aldım 3 aydır bir sıkıntı yokArkadaslar yelefonu sarja takiyorum hizli sarj a gecmiyor.fisi ters cevirip takiyorum ozaman hizli sarj oluyor.Daha once basina gelen oldumu
Kötü bir paraya satmamışsın. Ben 8 aylık Note 5'i 1750 TL'ye almıştım. Hemen hemen o fiyatlara gidiyor zaten. Sahibinden.com'da 4-6 aylıklar 2000 TL civarında.arkadaşlar 9 aylık note 5 imi 1825 liraya sattım. Hatamı yaptım bilmiyorum.Bakalım yeni telefonum nasıl olacak.
Servise versem garanti kapsaminda degisim yaparlarmiKablo bozulmuş ustam aynısı oldu bende değiştirdi ugreen in kablosunu aldım 3 aydır bir sıkıntı yok
Servise versem garanti kapsaminda degisim evet yapıyolar ama telefonu istiyolar inceleyip herşeyi silceklermiş 1 haftada bizde kalcak dediler lazım değil dedim gittim aliexpresten ugreen marka kablo sipariş ettin 1.5 metre 7.5 tl çok kaliteli hiç sıkıntı yok şuan
5V2A Mikro USB Kablosu, Ugreen Hızlı Şarj Cep Telefonu USB Şarj Kablosu 1 M 2 M 3 M Data Sync Kablosu Samsung HTC LG Android içinServise versem garanti kapsaminda degisim yaparlarmi
S7 edge kesinlikleArkadaşlar forumu takip ediyorum ve cihazdan genelde memnun kalındığını biliyorum.
Muhtemelen yarın ya da öbür gün telefonumu değiştireceğim ama note5 ve s7 edge arasındayım.
Benim kriterim büyük ekrandı s7 edge'in 5.5 inc olması işimi zorlaştırıyor.
Aslında note7 düşünüyordum ama onunda yeni partinin gelmesi uzun sürecek onun için yeni nesil olması beni s7 edge'e yöneltirken kalem ve note 7 özelliklerini alacak olması da note 5'e doğru götürüyor...
Ne dersiniz???
Not: Aynı yazıyı s7 edge konusuna da yazdım bakalım kim daha iyi pazarlayacak![]()
Ben gayet başarılı buluyorum oysaki makro çekimler süperTelefondan genel olarak memnunum fakat kamera beklediğim gibi çıkmadı. Gece çok bulanık çekiyor, yakınlaştırınca da kötü çekiyor. Bunun bir ayarı var mı ?
Kamera iyi çekiyor fakat Zoom yapınca ve gece karıncalanma oluyor fotolarda. Birde kullandığın, önerebileceğin bir kamera uygulması var mı ?Ben gayet başarılı buluyorum oysaki makro çekimler süper
Arka cepte guzel ama on cebe koyunca cebinde hic buyuk bisey tasimadiysan alismasi zor oluyorBeyler note 5 alacağım cebe koyunca sıkıntı oluyor mu rahatsız ediyor mu ?