Ptt kargo servisini ara ama mutlaka ulaştırırlar sana bulamazlarsa arıyolar telefonla ptt p.i.m diye geçiyo olması gerekBir Siparişim Vardı AliExpress'den Paket Bilgilerine Baktığım Zaman Bu Ayın 29'nda Öğe hedef ülkedeki OE geldi Yazıyor Bu Ürün Şu Anda Nerdedir Durumu Nedir Nasıl Öğrenebilirim
![]()
![]()
Yazilanlari yani yorumlari okumadın sanırım.Accubatery
Kullanım olarak olabilir ama %100 doldurtmamasi doğru değil.Bence doğruluk payı var. Yukledim programı sonra sarj ettim yazmaya başladı kapasite ama %100 etmek lazım![]()
Sen pilin sağlığını mı öğrenmek istiyorsun?Yazilanlari yani yorumlari okumadın sanırım.
Evet. Bu program dışındaki bir program ile.Sen pilin sağlığını mı öğrenmek istiyorsun?
Evet. Bu program dışındaki bir program ile.
Dolturtmama değil o sadece haber veriyor belirtilen şarja ulaştı diye ibareyi saat yönünde çevirince o bildirim kapanıyorKullanım olarak olabilir ama %100 doldurtmamasi doğru değil.
Şuanki kapasite gözükmüyor?
Hayır sadece sağlık durumu yazıyorŞuanki kapasite gözükmüyor?
Üstü kapalı şekilde yazıyor ama ayrıntı yokHayır sadece sağlık durumu yazıyor
Dostum yorumları lütfen baştan oku.
Kusura bakma.Dostum yorumları lütfen baştan oku.
Önemli değil lakin tek yorum üzerinden cevap yazınca yanlış anlaşıĺmalar olabiliyor.Kusura bakma.
Bende yok şahsen ama bizim kide zamanla olur kaç aylık cihaz benim ki 7 aylık falan yakındır bizde de başlar artı çok kafaya takmaArkadaşlar benim note 5 Home tuşunda hafif bir sağa sola doğru oynama var. Daha önce yok denecek kadardı fakat git gide artmaya başladı. Sizin tuşlarda da hafif bir sallanma durumu var mı? Garantiye göndermeye gerek var mı?
Hocam Nerden aliriz?![]()
![]()
Hepinize tavsiye edrrim cok iyi hizli sarjda var
Aukeyin aliexpress magazasindanHocam Nerden aliriz?
yokmu home tuşunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar.Arkadaşlar benim note 5 Home tuşunda hafif bir sağa sola doğru oynama var. Daha önce yok denecek kadardı fakat git gide artmaya başladı. Sizin tuşlarda da hafif bir sallanma durumu var mı? Garantiye göndermeye gerek var mı?