Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Ben baya beğendim bu programı merak ettiğim ve fazlası hepsi yazıyor valla birde betaydı bildigime gore final versiyonu çıksın daha iyi olacak. Yapanın eline sağlık

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bir Siparişim Vardı AliExpress'den Paket Bilgilerine Baktığım Zaman Bu Ayın 29'nda Öğe hedef ülkedeki OE geldi Yazıyor Bu Ürün Şu Anda Nerdedir Durumu Nedir Nasıl Öğrenebilirim
ZYkRGA.jpg

lEjRnk.jpg
Ptt kargo servisini ara ama mutlaka ulaştırırlar sana bulamazlarsa arıyolar telefonla ptt p.i.m diye geçiyo olması gerek

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Ben sırf internet tarayıcısı kullanıyorum ondan mı nedir anlamadım 4-5 saat arası alıyorum

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam ben ilk aldığımda 4 saat görüyordum batarya sonradan kendine geldi alalı 1 hafta oldu telefonu batarya iyi şuan için sizinki yeniyse 1 hafta sonra kendine gelir

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gençler telefonda anlamadığım bir sıkıntı çıktı. durup dururken sim kart yerleştirildi uyarısı çıkıyor , tamama bastığımda telefon reset atıyor.Ve bunu son 1 haftadır 3 -4 defa yaptı.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Başka bi sim kartla dene dostum olmadı servise ver vakit kaybetmeden

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim note 5 Home tuşunda hafif bir sağa sola doğru oynama var. Daha önce yok denecek kadardı fakat git gide artmaya başladı. Sizin tuşlarda da hafif bir sallanma durumu var mı? Garantiye göndermeye gerek var mı?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar benim note 5 Home tuşunda hafif bir sağa sola doğru oynama var. Daha önce yok denecek kadardı fakat git gide artmaya başladı. Sizin tuşlarda da hafif bir sallanma durumu var mı? Garantiye göndermeye gerek var mı?
Bende yok şahsen ama bizim kide zamanla olur kaç aylık cihaz benim ki 7 aylık falan yakındır bizde de başlar artı çok kafaya takma

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yokmu home tuşunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Ben home tusunda sıkıntı yaşamadım ama servise vermelisin.