- Reaksiyon puanı
- 436
Görür arkadaşım 2000 TL ye Samsung tr garantili note 5 tavsiye ederim.
Benim batarya ne durumda merak etmiyorum desem yalan olurbatarya ölme yolunda![]()
![]()
Aynen 0 dan tam şarj yaptınmı çıkıyor ortayaBenim batarya ne durumda merak etmiyorum desem yalan olur![]()
Bu programı yükledim de bende bu kapasite ve gerçek kapasite gözükmüyor. Pil tam dolum yapıldıktan sonra mı gözüküyor bu?
Uygulama linkini bi yollasana kardeş play store da var mı ben göremedim amaAynen 0 dan tam şarj yaptınmı çıkıyor ortaya
Download moda al knox 0 ise temiz 1 ise root atılmıştırTelefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.
Var benimArkadaşlar Konu Dışı Ama Bu AliExpress Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?
Bir Siparişim Vardı AliExpress'den Paket Bilgilerine Baktığım Zaman Bu Ayın 29'nda Öğe hedef ülkedeki OE geldi Yazıyor Bu Ürün Şu Anda Nerdedir Durumu Nedir Nasıl ÖğrenebilirimVar benim![]()
Bir Siparişim Vardı AliExpress'den Paket Bilgilerine Baktığım Zaman Bu Ayın 29'nda Öğe hedef ülkedeki OE geldi Yazıyor Bu Ürün Şu Anda Nerdedir Durumu Nedir Nasıl Öğrenebilirim
![]()
![]()
Bulunduğum İldeki PTT'de Mi ?PTT ile olması lazım
PTT Kargonun Takip Sitesinden Baktığım Zaman Bir Bilgi Yok Nasıl Bilgi Alacağım BilmiyorumBen şiparişte bulunduğumda PTT getirdi
Mavi bir yüzde 80 işareti çıktı dimi ?Şarj %84 olunca şarjdan çıkartmam için uyarı verdi durdu. Enteresan.
![]()
Onlar yalan. Neyse bu program hikaye sanırım. Ben sadece batarya durumunu öğrenmek için yüklenmiştim onuda öğrenemedim. Silmek en güzeli.%100 dolum yapınca ömründen gidiyormuş pilin öyle yazıyor okudumda biraz
AccubateryPilin yüzde kaç veya kaç amper kayıp yaşadığını görebileceğim bir program var mı?
Onlar yalan. Neyse bu program hikaye sanırım. Ben sadece batarya durumunu öğrenmek için yüklenmiştim onuda öğrenemedim. Silmek en güzeli.