Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.Evet Lazzz haklı çıktın bugün aynı adaptör ve farklı kabloyu denedim hızlı şarj oldu. Tekrar teşekkürler.
Mac filtreleme açılmış olmadın modem üzerinden.Konu disi ama telefon wifiye baglanio fakat pcler baglanmiyor neden olabilir
One .dMac filtreleme açılmış olmadın modem üzerinden.
şarja takacaktim takmadan atim dedim![]()
eyv dostum bende de aynısı valla ...sanırım stabil görünüyor
şarja takacaktim takmadan atim dedim![]()
dipnot senin ekran görüntün üzerinden yorm yaptım yoksa benim sonuçlar değil bunlar..bir de hücre yayını acayip sömürüyor.konuşmayakta mıeyv dostum bende de aynısı valla ...sanırım stabil görünüyor
Note 5 çıktığı günden beri var neredeyse o programArkadaşlalar note 5 içinde game launcher uygulaması gelmiştir samsung mağazadan indirin performans görün oyunlarda baariz fark var
Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.
Game tuner di oNote 5 çıktığı günden beri var neredeyse o program![]()
Oyun oynarken oyun çözunurluklerini istediğin gibi ayarlayabiliyordun filan.
Sorun yok o ses optik imaj sabitleyici olduğu için kameradan geliyor. Kamerayı aç o ses gelmez sallayıncaArkadaşlar sessiz ortamda telefonumu salladığımda telefondan çok hafif bi çıt çıt sesi geliyor ekranı ters düz yapınca oluyor sorun varmıdır ?
Çok sağol kardeşim içimi rahatlattınSorun yok o ses optik imaj sabitleyici olduğu için kameradan geliyor. Kamerayı aç o ses gelmez sallayınca
Önemli değil hocam sende sağolÇok sağol kardeşim içimi rahatlattın
Game tunner vardı bu değilNote 5 çıktığı günden beri var neredeyse o program
Oyun oynarken oyun çözunurluklerini istediğin gibi ayarlayabiliyordun filan.
Evet.Yeni takınca 'yaklaşık şu kadar saat sonra tam şarj olacaktır.' dediği zaman mı ekran görüntüsü alayım?
1 saat önce stock roma geri döndümN7 port rom kullanan arkadslar telegram da kanal acip deneyimlerimizi paylassak nasil olur acaba.
Yüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..
tamamdır senin dediğin gibi deniyeyim...sağolasınYüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.
Ayarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..
evet onuda kapamıştım..şu anda tüm sistem ayarlarında kapalı 50-60 tane işaretli tik vardı kapadım hepsini..bluetooth umuz da eksik kalsınAyarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin