• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Evet Lazzz haklı çıktın bugün aynı adaptör ve farklı kabloyu denedim hızlı şarj oldu. Tekrar teşekkürler.

Evet Lazzz haklı çıktın bugün aynı adaptör ve farklı kabloyu denedim hızlı şarj oldu. Tekrar teşekkürler.
Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.

e82e4a210bd2bc913b1580faac589d4a.jpg
d9a91538cedcc41612c646e53c746243.jpg
şarja takacaktim takmadan atim dedim

Arkadaşlalar note 5 içinde game launcher uygulaması gelmiştir samsung mağazadan indirin performans görün oyunlarda baariz fark var

Arkadaşlalar note 5 içinde game launcher uygulaması gelmiştir samsung mağazadan indirin performans görün oyunlarda baariz fark var
Note 5 çıktığı günden beri var neredeyse o program:)
Oyun oynarken oyun çözunurluklerini istediğin gibi ayarlayabiliyordun filan.

Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.

Yeni takınca 'yaklaşık şu kadar saat sonra tam şarj olacaktır.' dediği zaman mı ekran görüntüsü alayım?

Arkadaşlar sessiz ortamda telefonumu salladığımda telefondan çok hafif bi çıt çıt sesi geliyor ekranı ters düz yapınca oluyor sorun varmıdır ?

Arkadaşlar sessiz ortamda telefonumu salladığımda telefondan çok hafif bi çıt çıt sesi geliyor ekranı ters düz yapınca oluyor sorun varmıdır ?
Sorun yok o ses optik imaj sabitleyici olduğu için kameradan geliyor. Kamerayı aç o ses gelmez sallayınca

N7 port rom kullanan arkadslar telegram da kanal acip deneyimlerimizi paylassak nasil olur acaba.

Bende kullandım port rom fakat pek hosuma gitmedi Stock roma döndüm ayrıca son gelen güncellemede batarya baya iyi gitmeye başladı

ya gençler bluetoothu kullanan bir uygulamamı var yoksa her hangi bir veri servisi mi bluetoothu u kullanıyor nedir durmadan şarj yiyor, cpu kullanıyor ve kapalı olmasına rağmen neden acaba?

şarj %10 kalana kadar 40 dk bluetooth u kullanmıştım geçen gün ve şarja taktım devamlı bluetooth pil kullanımda en üst listede acaba genele mi yayılıyor bu kullanım ve kullanım süresi durmadan sürekli uzuyor ..bt kapalı olmasına rağmen :(

Merhaba arkadaşlar ben 6 aydır not 5 kullanıyorum VERUS kilif aldım kapaklı ilk 2 ay sıkıntı yokken şimdi telefonu kilifa taktığım zaman kapağı kapattığım zaman ses geliyor mesaj sesi gibi neden olabilir ayar mi yapılmasi gerek

@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..

@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..
Yüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.

Yüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.
tamamdır senin dediğin gibi deniyeyim...sağolasın

Ayarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin

Ayarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin
evet onuda kapamıştım..şu anda tüm sistem ayarlarında kapalı 50-60 tane işaretli tik vardı kapadım hepsini..bluetooth umuz da eksik kalsın