• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet Lazzz haklı çıktın bugün aynı adaptör ve farklı kabloyu denedim hızlı şarj oldu. Tekrar teşekkürler.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Evet Lazzz haklı çıktın bugün aynı adaptör ve farklı kabloyu denedim hızlı şarj oldu. Tekrar teşekkürler.
Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
e82e4a210bd2bc913b1580faac589d4a.jpg
d9a91538cedcc41612c646e53c746243.jpg
şarja takacaktim takmadan atim dedim

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlalar note 5 içinde game launcher uygulaması gelmiştir samsung mağazadan indirin performans görün oyunlarda baariz fark var

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlalar note 5 içinde game launcher uygulaması gelmiştir samsung mağazadan indirin performans görün oyunlarda baariz fark var
Note 5 çıktığı günden beri var neredeyse o program:)
Oyun oynarken oyun çözunurluklerini istediğin gibi ayarlayabiliyordun filan.

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Orıjınal kablo ile şarja tak 4 saat filan tam dolu dediği Zaman ekran görüntüsü al adaptör ve kabloyu götür yeni kablo veriyorlar genelde.

Yeni takınca 'yaklaşık şu kadar saat sonra tam şarj olacaktır.' dediği zaman mı ekran görüntüsü alayım?

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sessiz ortamda telefonumu salladığımda telefondan çok hafif bi çıt çıt sesi geliyor ekranı ters düz yapınca oluyor sorun varmıdır ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar sessiz ortamda telefonumu salladığımda telefondan çok hafif bi çıt çıt sesi geliyor ekranı ters düz yapınca oluyor sorun varmıdır ?
Sorun yok o ses optik imaj sabitleyici olduğu için kameradan geliyor. Kamerayı aç o ses gelmez sallayınca

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
N7 port rom kullanan arkadslar telegram da kanal acip deneyimlerimizi paylassak nasil olur acaba.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende kullandım port rom fakat pek hosuma gitmedi Stock roma döndüm ayrıca son gelen güncellemede batarya baya iyi gitmeye başladı

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
ya gençler bluetoothu kullanan bir uygulamamı var yoksa her hangi bir veri servisi mi bluetoothu u kullanıyor nedir durmadan şarj yiyor, cpu kullanıyor ve kapalı olmasına rağmen neden acaba?

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
şarj %10 kalana kadar 40 dk bluetooth u kullanmıştım geçen gün ve şarja taktım devamlı bluetooth pil kullanımda en üst listede acaba genele mi yayılıyor bu kullanım ve kullanım süresi durmadan sürekli uzuyor ..bt kapalı olmasına rağmen :(

Gokhan aksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 6 aydır not 5 kullanıyorum VERUS kilif aldım kapaklı ilk 2 ay sıkıntı yokken şimdi telefonu kilifa taktığım zaman kapağı kapattığım zaman ses geliyor mesaj sesi gibi neden olabilir ayar mi yapılmasi gerek

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz hocam sen bilirsin .acaba tüm sistem verilerinden kapama özelliği ile kapatsam mı bluetooth u ? normal olarak kapalı olmasına rağmen haylen daha pil tüketiyor gösteriyor..cpu kulllanıyor...kullanım süresi artıyor dakika bazında..
Yüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yüklediğin herhangi 3. Parti bir uygulama Bluetooth kullanıyor. Bluetooth kullanan uyhulamalari gözden geçir hepsinin izinlerini iptal et ertesi gün kullanmadığınız halde pil kullanımında gözükecek mi bakalım.
tamamdır senin dediğin gibi deniyeyim...sağolasın

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ayarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ayarlarda bi bluetootla ilgili bi ayar varsi yerini unuttum yakindaki cihazlari tar diye onu onu bulup kapatmayi deneyin
evet onuda kapamıştım..şu anda tüm sistem ayarlarında kapalı 50-60 tane işaretli tik vardı kapadım hepsini..bluetooth umuz da eksik kalsın